28 / 03 / 2024

lapis han projesi son durum

lapis han projesi son durum

Gürallar Yapı Genel Müdürü Evrim Karayel, projede sona yaklaşılmak üzere olduğunu belirtti. Şubat 2013'de inşaatına başlanan projenin, Aralık 2013 itibariyle yüzde 95' inin tamamlandığını ifade etti...

TOKİ Eskişehir Han 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Han 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Han'nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Han'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Han sosyal konut projesi...

40 şehire Kültür Han projesi geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, şehirlerdeki cazibe noktalarını artırmak için harekete geçti. 40 şehirde yapılacak Kültür Han projesi için 650 milyon TL harcanacak.

Malatya Hanımın Çiftliği Dönüşüm Projesi gün sayıyor!

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni TOKİ ile birlikte hayata geçiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, yine sağlıksız yapılaşmanın olduğu Taştepe-Hanımın Çiftliği bölgesinde yeni bir dönüşüm projesi hayata geçiriyor.

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi, Mustafa Bülent Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Kartal, Esentepe Mahallesi, Cevizli D-100 Güney Yan Yol Caddesi, Lapis Han'da kuruldu.

Narmanlı Han projesi protesto edilecek!

Beyoğlu'nda bulunan tarihi Narmanlı Han'ın restorasyon çalışmaları sırasında iş makineleri kullanılarak tarihi dokuya zarar verileceği iddiaları nedeniyle Beyoğlu Kent Savunması üyeleri bugün tarihi hanın önünde bir basın açıklaması yapacak.

Van'da Kadın İş Hanı Projesi hayata geçiriliyor!

Van’ın Başkale Belediyesi tarafından Sebze ve Meyve Halı yıkılarak yerine yapılması planlanan Belediye Kadın İş Hanı Projesi tanıtıldı.

Başkale Kadın İş Hanı Projesi tanıtıldı!

Van’ın Başkale Belediyesi tarafından Sebze ve Meyve Halı yıkılarak yerine yapılması planlanan Belediye Kadın İş Hanı Projesi tanıtıldı. Projenin kadın emeğinin daha görünür kılınması hedefleniyor.

Sarnıç Han projesi başlıyor!

Körfez’in çekim gücünü artıracak Sarnıç Han projesinin startını veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ziraat Bankası Yönetim Bölüm Başkan Vekili Fatih Nusret Dur ile protokol imzaladı

Yazıhan'a Kent Park projesi geliyor!

Yazıhan Belediyesi, yeni bir prestij projesine imza atıyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Kent Park Projesi’nin Yazıhan’ın simge eserlerinden biri olacağını belirtti.

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları projesi!

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları projesi İstanbul Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde Kalekent projesinin hemen güneyinde inşa ediliyor. Proje 9 blok halinde yükseliyor.

Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Tamamı kullanıma hazır durumda olan Lapis Han Ofisleri bodrum katı ile birlikte 12 kattan oluşuyor. Projede sınırlı sayıda satılık ofisler bulunuyor. Peki Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Kartal Lapis Han ofis fiyatları!

Kartal E-5 üzerinde, Soğanlık metro istanyonunun önünde hayata geçirilen Lapis Han Ofisleri'nin alanları tek katta 2 bin metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Peki Kartal Lapis Han ofis fiyatları ne kadar?

Lapis Han ofis projesinde kiralamalar başladı!

Ofislerin alanları 57 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteren Lapis Han ofis projesinde kiralamalar başladı. Projede 160 tane ofis ve 40 tane mağazaya yer veriliyor.

lapis han projesi son durum Haberi

lapis han projesi son durum


Han projesindeki son durumu ve firmanın 2014 yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Gürallar Yapı Genel Müdürü Evrim Karayel, projede sona yaklaşılmak üzere olduğunu belirtti. Şubat 2013'de inşaatına başlanan projenin, Aralık 2013 itibariyle yüzde 95' inin tamamlandığını ifade eden Karayel, "Projede satışların da büyük bir kısmı tamamlandı. Lapis Han'da geçtiğimiz ay başlayan 'Yüzde 10 peşinatla taksitleri teslimde öde' kampanyası yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü" dedi. 11 ofisin kaldığı projede, kampanya tarihinin de aralık ayının sonuna kadar uzatıldığını anlatan Karayel, "375 bin TL'den başlayan fiyatlarla son ofislerin satışı yapılan Lapis Han'da, açılış sonrası için kiralama talepleri de toplanmaya başladı" dedi. Evrim Karayel, yoğun ilgi gören ve sadece 11 ofisin kaldığı projedeki kampanyayla ilgili ise şunları dile getirdi: "Mart ayında teslim edeceğimiz projemizde...