28 / 03 / 2024

lapseki kordon düzenleme son durum

lapseki kordon düzenleme son durum

Çanakkale’nin Lapseki ilçesi Kordon mevkinde düzenleme çalışmaları sürüyor. Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın ‘Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı’ çerçevesinde sürdürülen çalışmalarda çay ağzı mevkisi yeniden düzenlenecek.

Lapseki'de Kordon düzenleme çalışmaları devam ediyor!

Çanakkale’nin Lapseki ilçesi Kordon mevkinde düzenleme çalışmaları sürüyor. Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın ‘Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı’ çerçevesinde sürdürülen çalışmalarda çay ağzı mevkisi yeniden düzenlenecek.

Emlak vergisi beyannamesi düzenleme örneği!

Emlak vergisi ödemeleri taşınmazın bulunduğu belediyeye bildirim ile yapılabiliyor. İşte, emlak vergisi beyannamesi düzenleme örneği!

Taksim Meydanı düzenleme çalışmaları devam ediyor!

TAKSİM Meydanı’nda mayıs ayında başlayan düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sona yaklaşılan zemin düzenlemeleri çalışmaları tamamlandıktan sonra oturma birimleri ve süs havuzları yapılacak, yeni ağaçlar dikilecek.

Malatya Sanat Adası çevre düzenleme çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Merkez Bankası yanında yaptırılan Sanat Sokağı ve Sanat Galerisi'nin 18 bin 200 metrekarelik alanda yapılan çevre düzenleme çalışmalarında sona yaklaşıldı.

AVM'lerde yeni düzenleme geliyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, ocak ayında yürürlüğe giren Perakende Ticaret Yasası’nın uygulama yönetmeliğini hazırladı. Düzenleme, alışveriş merkezlerinin nitelikleri ise yeniden belirleniyor.

Halkalı meydan düzenleme imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Küçükçekmece İlçesi, Merkez Mahallesi, Halkalı Meydan ve Civarı Hemzemin Geometrik Düzenleme Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor...

Düzenleme ortaklık payına itiraz!

Düzenlemeye tabi tutulan yerlerin ihtiyacı olan yol, meydan, park, yeşil saha, genel otopark gibi hizmetlere ayrılan paya düzenleme ortaklık payı deniyor. İşte, düzenleme ortaklık payına itiraz!

Antalya Muratpaşa'da Bina Cephe Düzenleme 2. Etap ihalesi yapıldı!

Muratpaşa Belediyesi’nce başlatılan Mevlana Caddesi Bina Cephe Düzenleme 2. etap çalışma ihale yapıldı. Çalışmalar kapsamında, 40 binanın, 58 bin metrekarelik cephesi, Akdeniz renkleri ile boyanacak.

Mersin'de çevre düzenleme çalışmaları başladı!

Mersin Mut'ta Cumhuriyet Meydanı ve tarihi Laal Paşa Camisi çevresinde düzenleme çalışmaları başlatıldı. Geçtiğimiz günlerde Mersin Üniversitesi tarafından hazırlanan projenin Mersin Valiliği tarafından kabul edilmesinin ardından çalışmalar başladı.

Kiracı aleyhine düzenleme yasağı nedir?

Kiracı, aksine sözleşme ve yerel âdet olmadıkça, kira bedelini ve gerekiyorsa yan giderleri, her ayın sonunda ve en geç kira süresinin bitiminde ödemekle yükümlü oluyor. Peki, kiracı aleyhine düzenleme yasağı nedir?

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hizmet binası inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hizmet binası inşaatı işi yapım işi ihalesi 2. oturumu 10 Ağustos 2015 tarihinde saat 15.00'de gerçekleşecek.

İznik Sahili Düzenleme projesi onaylandı!

İznik Sahili Düzenleme Projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından proje ihalesi tamamlanan ve Anıtlar Yüksek Kurulu tarafından onaylanan projenin önümüzdeki aylarda yapım ihalesinin de gerçekleştirileceği bildirildi.

Akşehir’de cadde düzenleme çalışmaları sürüyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelerde başlattığı yatırımlar kapsamında Akşehir’de ana cadde düzenleme çalışmasını sürdürüyor.

lapseki kordon düzenleme son durum Haberi

lapseki kordon düzenleme son durum

Çanakkale’nin Lapseki ilçesi Kordon mevkinde düzenleme çalışmaları sürüyor.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın ‘Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı’ çerçevesinde sürdürülen çalışmalarda çay ağzı mevkisi yeniden düzenlenecek. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, “Lapseki Belediye Başkanlığı Fen ve İmar İşleri Müdürlüğü ve Proje Ofisince hazırlanan 1.490.837,66 TL bütçeli ‘Lapseki Sahneye Çıkıyor’ projesi destek almaya hak kazandı. Projede Lapseki Kaymakamlığı ortak ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi de iştirakçi olarak yer almaktadır. Proje Lapseki açısından büyük önem taşımaktadır. Proje kapsamında Güney Marmara Kalkınma Ajansından (GMKA) toplam 1.118.128,24 TL hibe destek alınacaktır. Proje çerçevesinde şu anda atıl vaziyette bulunan iskele bölgesinin çok yakınında bulunan sahil şeridi görsel açıdan iyileştirilecek olup, bu iyileştirmeyle birlikte bölge bir çekim merkezi haline getirilecektir. Böylece...