19 / 04 / 2024

Lapseki ve Gelibolu arsa fiyatları

Lapseki ve Gelibolu arsa fiyatları

Çanakkale 1915 Köprüsü’nün temeli 18 Mart’ta atılacak. Lapseki ve Gelibolu’da bekleyiş devam ederken projedeki her yeni gelişme arazi fiyatlarını artırıyor.

Lapseki'de 49 adet konut ile Gebze'de 13 arsa satılıyor! Taksitle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Çanakkale Lapseki ve Kocaeli Gebze'de yer alan toplam 53 adet gayrimenkul satılıyor. Peki söz konusu konutların ve arsaların satış fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Gelibolu Yarımadası'ndaki kaçak yapılara uydudan sıkı takip!

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, Gelibolu Yarımadası'nda kültürel mirası tehdit eden kaçak yapıları, uydu ve insansız hava araçlarıyla (İHA) anlık takip ediyor ve yasal süreçleri uyguluyor.

Gelibolu Belediyesi'nden satılık arsa ve iş yeri!

Çanakkale İli Gelibolu Belediye Başkanlığı, Çanakkale Gelibolu'da yer alan arsa ve iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Lapseki'de 17 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 4 adet iş yeri satılıyor! Fiyatlar tek tek açıklandı! 

Çanakkale Lapseki'de 17 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 4 adet iş yeri satılıyor. Peki Lapseki'de yer alan konut ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Villapark Gelibolu'da 19 bin 400 TL'den başlayan taksit ve yüzde 12 indirim fırsatı! Yeni proje!

Villapark imzasıyla Çanakkale'de yükselen Villapark Gelibolu villaları satışa çıktı. Hemen tapu teslimi edilecek konutlar 19 bin 400 TL'den başlayan taksitle satışa sunuldu.

Boğaziçi Arsa Lapseki'de imarlı arsa satışları başladı! 1 milyon 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Boğaziçi Arsa Lapseki, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 15 dakika mesafede, boğazın kalbinde hayata geçiriliyor. Peki Boğaziçi Arsa Lapseki'de arsa büyüklükleri ve fiyatlar ne kadar? 

Çanakkale Köprüsü zamlı geldi! GESTAŞ feribot tarifesine yüzde 117 zam yaptı! İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılmasının üzerinden bir ay geçti, Çanakkale'de boğaz hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ feribot ücretlerine yüzde 117 zam yaptı! Yeni tarifeleri görenler şok oldu! Peki, GESTAŞ'ın feribot ücretleri ne kadar? Çanakkale Boğaz Hattı-Çanakkale Eceabat ve Gelibolu-Lapseki... İş

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son tabliye montajı yapıldı!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında hayata geçirilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün son tabliye montajı bugün gerçekleştirildi. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son tabliye montajı için hazırlıklar tamam!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşa edilen "1915 Çanakkale Köprüsü"nde son tabliye montajı için hazırlıklar tamamlandı. 

Çanakkale Lapseki'ye millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Lapseki Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Arsa ve arazi fiyatlarına 1915 Çanakkale Köprüsü dopingi!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün çevresi gayrimenkul yatırımcılarının radarında. Bölgede yer alan Lapseki’de Mecidiye, Şevketiye ve Çardak’ta arazi fiyatlarında yüzde 150 artış gerçekleşti.

Çanakkale Lapseki Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Lapseki Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

1915 Çanakkale Köprüsü arsa fiyatlarını katladı!

Koronavirüs salgını sürecinde arsa alımları yükselirken, Çanakkale Köprüsü’nün inşa edildiği Lapseki ve çevresi arsa yatırımında gözde oldu. Bölgede deniz manzaralı arazilerde hızla el değiştirilirken, fiyatlar metrekarede 100 TL'ye kadar yükseldi.

Lapseki ve Gelibolu arsa fiyatları Haberi

Lapseki ve Gelibolu arsa fiyatları

Dünyanın en uzun asma köprüsü olacak 1915 Çanakkale Köprüsü’nün temeli Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü 18 Mart’ta atılacak. Yapı Merkezi, Limak ve Güney Koreli firmalardan oluşan konsorsiyumun yapacağı köprünün iki yakasında en yakın yerler olan Lapseki ve Gelibolu’da meraklı bekleyiş devam ediyor. Projeden gelen her yeni haber ise bölgedeki arsa ve konut fiyatlarının artışını sağlıyor. Gayrimenkul Değerleme şirketlerine son günlerde en sık sorulan bölge Çanakkale oluyor.


Vasıfsız arazilerin 10 kat fiyat artışı yaşadığı bölge, değer kazanmaya hızla devam ediyor.


TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, bölgede artış trendinin sürdüğünü belirtirken, “2 yıldır bu bölgede iş sayılarımızda bir artış var. Türkiye’de proje, yapımı başlayınca mutlaka ciddi bir prim yaptırır. Burada da artış devam edecek” ifadelerini kullandı.


'Fiyat artışı hızlanacak'


Eva Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme...