28 / 03 / 2024

Lazzoni Chester

Lazzoni Chester

Lazzoni, Chester’ı yeniden yorumlayarak modernize ediyor. Chester koltuklar zariflik ve şıklığı bir arada sunuyor.

Mahall Bomonti lokasyon!

Mahall Bomonti lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. Konutların yanı sıra ofislere yer verilen projede Lazzoni'den 10 bin TL hediye çeki veriliyor.  

Mahall Bomonti'den ev alana Lazzoni'den 10 Bin TL hediye çeki!

Mahall Bomonti projesinden ev alanlara Lazzoni'den 10 Bin TL hediye çeki veriliyor.  İzmir'de hayata geçirilen projede 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari ünite bulunuyor. 

Lazzoni Mobilya’dan evinize Lena ve Gola büyüsü!

Eğer ''Oturma odam herkesinkinden farklı olmalı'' diyenlerdenseniz size hitap eden sıra dışı tasarımlara imza Lazzoni Mobilya’nın kişiye özel tasarladığı Lena ve Gola tam size göre!

Lazzoni ikinci otelini Anadolu Yakası'nda yapacak!

Mobilyacı Lazzoni girdiği otelcilik alanında yatırımlarına yenilerine ekliyor. Lazzoni ikinci otelini Anadolu Yakası'nda yapacak..

Lazzoni ABD'deki mağaza sayısını 10’a çıkaracak!

Türk mobilya markası Lazzoni yatırımda Amerika kıtasına yöneliyor. 2009’da ABD pazarına giren firma, Amerika'daki mağaza sayısını 10’a çıkaracak.

Lazzoni Miami’de mağaza açacak!

Lazzoni, Amerika pazarına yöneldi. Firma, Miami’de mağaza açıp, Güney Amerika’ya geçecek. Lazzoni ABD’nin kurucusu Efe Kababulut, hedefleri anlattı.

Lazzoni Chester ile evlerinize zarif bir dokunuş!

Lazzoni, Chester’ı yeniden yorumlayarak modernize ediyor. Chester koltuklar zariflik ve şıklığı bir arada sunuyor.

Loda Sahra Koltuk Takımı ile evlerde asillik!

Loda’nın İngiliz vintage tarzını en iyi şekilde yansıtan Chester modeli Sahra koltuk, evlerde hem asil hem de modern bir ekolü temsil ediyor...

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı 8 Haziran'da!

“Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” Dünya Çevre Haftası kapsamında 8 Haziran 2016 Çarşamba günü İstanbul Beyoğlu Lazzoni Otel’de düzenlenecek. Konferansta “Yeşil Yapılaşmada Kentsel Dönüşüm Fırsatı”masaya yatırılacak.

Lazzoni Hotel New York'ta otel açmayı planlıyor!

Lazzoni Hotel Genel Müdürü Gürhan Sayar, dünyaya açılma fikri ile ilgili 'Bizim içimizde New York'ta daha çok butik otel tarzında bir otel açma arzusu var.' dedi.

Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı 5 Haziran'da!

Studio Libeskind Başkanı Mimar Yama Karim, RIBA Ödüllü Mimar Stefan Behnish ve Ekolojist Gary Grant, 5 Haziran 2015 tarihinde, İstanbul Lazzoni Hotel’de “Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” için İstanbul’a geliyor...

Yeşil mimarinin devleri İstanbul'a geliyor!

Yeşil mimarinin devleri Dünya Çevre Günü'nde İstanbul'a geliyor. " Yeşil binalar ve ötesi konferansı " 5 Haziran 2015 tarihinde Lazzoni Hotel'de gerçekleştirilecek.

Lazzoni Hotel banyolarında İdeal Standard tercih ediliyor!

Banyo tasarımında söz sahibi olan İdeal Standard, turizm sektöründeki önemli projelere imza atmaya devam ediyor. İdeal Standard, Lazzoni Grubu'nun dikkat çeken turizmdeki ilk projesi Lazzoni Hotel'in tercihi oldu.

Lazzoni Chester Haberi

Lazzoni Chester

Yerel tecrübeyle global anlayışı birleştiren ve dünya markası olma yolunda ilerleyen Lazzoni Mobilya, modern ve yüksek kaliteli tasarımlarıyla farklılık sunmaya devam ediyor. Lazzoni, şimdi de kendine özgü bir tasarım olan Chester’ı yeniden yorumlayarak modernize ediyor.


Koleksiyonlarında farklı tarz ve model seçeneklerine yer veren Lazzoni, seçkin stili konforla buluşturarak şık tasarımlar sunmaya devam ediyor. Chester koltuğun ağırlığını modern çizgilerle birleştirerek yorumladığı yeni ürün Modern Chester koltuklar zariflik ve şıklığı bir arada sunuyor.


Klasik Chester’ların aksine modern çizgiler barından Modern Chester, beş farklı ölçü alternatifi ve köşe olabilme özelliğiyle de yaşam alanlarınızda vazgeçilmeziniz olacak. Lazzoni’ye özel farklı kumaş alternatiflerinin de kullanıldığı Modern Chester’lar masif ayağı ile de dikkatleri...