19 / 04 / 2024

led aydınlatma

led aydınlatma

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, 'Toplu konut inşaatlarında, fabrikalarda, hastanelerde, devlet dairelerinde, üniversitelerde LED dönüşümünü öncelikle başlatmamız gerekiyor, dönüşümde geç kalıyoruz' dedi.

Wone Lighting aydınlatma alanında öncü olmayı hedefliyor!

LED aydınlatma sektöründe ki aydınlatma çalışmaları ile sektöre yön veren Wone Lighting İstanbul Light fuarı ve Yapı Fuarının sonrası Ar-Ge çalışmalarını sürdürmek adına kendi kabuğuna çekildi.

Vestel, LED aydınlatma pazarının lideri oldu!

Vestel LED Aydınlatma tarafından aydınlatma sistemleri yenilenen Fransız Sarayı, Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan ve Vestefin iş ortak lannın katıldığı özel bir davete ev sahipliği yaptı...

LED aydınlatma sistemi ile 1,6 milyar TL’lik tasarruf sağlayabilecek!

Dünyada harcanan elektriğin yüzde 20 ’ si aydınlatma için kullanılıyor. Aydınlatma alanının tamamında enerji tasarrufu sağlanması halinde enerji maliyetlerinde 128 milyar Euro tasarruf imkânı var...

LED ev aydınlatmasıyla binlerce liralık tasarruf sağlanabiliyor!

Televizyon başta olmak üzere her alanda kullanılmaya başlanan LED teknolojisi ev aydınlatmasında bir yılda binlerce liralık tasarruf sağlayabiliyor. LED ampuller, günlük 10 saat kullanımla, 5 yılda sadece 65 liralık elektrik harcıyor....

İntema Mutfak, Molta modelini tanıttı!

Yenilikçi çizgisiyle ve fark yaratan modern mutfak tasarımlarıyla öne çıkan İntema Mutfak, Molta modeliyle göz kamaştırıyor

Vestel, Tünel’i gerilla ışıkla kuşattı!

Düşük ve temiz enerji tüketimiyle bilinen LED aydınlatma teknolojisini Türkiye’ye taşıyan Vestel LED Aydınlatma, PLD Türkiye organizasyonu ile Taksim Tünel’de düzenlenen“Guerrilla Lighting İstanbul Vol 2” adlı gerilla aydınlatma etkinliğine sponsor oldu

Tarihî binalarda aydınlatma şovu!

Akıllı aydınlatma bilinci oluşturmak için Taksim Tünel'deki tarihi binalar düşük ve temiz enerji tüketimiyle bilinen Led teknolojisi ile aydınlatıldı

LED aydınlatma araçları dekorasyonla buluştu!

Ahşabın her türlü formu tasarımlara hayat verirken teknolojinin getirdiği LED aydınlatma araçları da objelerin kendini göstermelerini sağladı. Farketmemeniz imkânsız

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Tezel ve Murat Oğuz ortaklığında kuruldu.

BİM'de Kiğılı mont 699 TL'ye, tatlı kasesi 99 TL'ye, Tv arkası Rgb led 129 TL'ye satılacak! BİM 20 Ekim aktüel kataloğu

BİM'in 20 Ekim 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu kapsamda BİM'de kışlık mont  699 TL'ye, tatlı kasesi 99 TL'ye, Tv Arkası Rgb Led Aydınlatma 129 TL'ye satılacak.

Avera Aydınlatma Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avera Aydınlatma Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Taş tarafından kuruldu.

BİM’de kaçırılmayacak indirimler! Nevresim takımı 249 TL’ye, erzak kavanozu 75 TL’ye, aydınlatma sistemi 500 TL’ye düştü

BİM’in 7 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, nevresim takımı 249 TL’ye, erzak kavanozu 75 TL’ye, aydınlatma sistemi 500 TL’ye düştü. İşte BİM 7 Nisan 2023 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirime girdi! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde indirim kampanyası düzenliyor. Yüzde 15 ila 20 arasında değişen indirim fırsatlarıyla birbirinden şık tasarımlar alıcılarını bekliyor. İşte Enza Home’un indirimli fiyat listesi. 

Pelikan Led Aydınlatma Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelikan Led Aydınlatma Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Pelin Yılmaz tarafından kuruldu.

Markn Aydınlatma Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Markn Aydınlatma Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Caner Anaç tarafından kuruldu.

Des Enerji Aydınlatma Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Des Enerji Aydınlatma Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berk Akgül tarafından kuruldu.

Line Aydınlatma Tasarım  Limited Şirketi kuruldu!

Line Aydınlatma Tasarım  Limited Şirketi Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akkaya tarafından kuruldu.

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevcan Günaydın tarafından açıldı.

Kolektif Tasarım Aydınlatma Limited Şirketi kuruldu!

Kolektif Tasarım Aydınlatma Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hulusi Şahbaz ve Uğur Gürbüz ortaklığında kuruldu.

Bursa'da 700 yıllık Alaeddin Bey Cami’nin restorasyonu tartışma yarattı! 

1326’da Bursa'da inşa edilen Alaeddin Bey Camii’nde 2 yıl önce yapılan restorasyon, krize neden oldu. Parlak led aydınlatma sistemleri takılan, girişi PVC doğramalarla kapatılan camiye takılan bakır kapı kebapçı kapısını benzetildi.

Genel Aydınlatma Yönetmeliğinde Değişikliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Genel Aydınlatma Yönetmeliğinde Değişikliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31031 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

led aydınlatma Haberi

led aydınlatma

 Dünyanın önemli araştırma şirketlerinden Frost&Sullivan'ın araştırmasına göre, Türkiye LED aydınlatma pazarının lideri bu yıl da Vestel oldu. 


Frost&Sullivan'ın beş farklı kritere göre yaptığı değerlendirmeler sonucunda Vestel, önceki yıl yüzde 14 olan pazar payını yüzde 20'ye çıkardı. 


Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan "Liderliğimizin ikinci kez böylesine önemli bir araştırma kuruluşu tarafından tescil edilmesi bizi gururlandırdı. Verimlilik oranları her geçen gün artan LED aydınlatma ürünleriyle Türkiye yol armatürlerinin LED'e dönüşümünü sağlayacak adaylardan biriyiz. Ürünlerimizle yeşil şehirlerin oluşmasına öncülük etmeyi hedefliyoruz. Sokak aydınlatmasında yaşanacak dönüşümün, diğer alanlardaki LED dönüşümüne de olumlu yansıyacağına inanıyoruz. Toplu konut inşaatlarında, fabrikalarda, hastanelerde, devlet dairelerinde, üniversitelerde LED dönüşümünü başlatmamız gerekiyor, dönüşümde geç kalıyoruz" dedi. 


Yeni...