26 / 04 / 2024

Lev Troçki kim

Lev Troçki kim

Sovyetler Birliği’nde Bolşevik Parti ’nin önemli isimlerinden, Kızıl Ordu'nun kurucusu olarak bilinen Lev Troçki’nin İstanbul Büyükada’da oturduğu ev satılıyor.

Lev Troçki'nin Büyükada'da kaldığı ev satılıyor!

Sovyetler Birliği’nde Bolşevik Parti’nin önemli isimlerinden, Kızıl Ordu'nun kurucusu olarak bilinen Lev Troçki’nin İstanbul Büyükada’da oturduğu ev satılıyor. Ev için 4 milyon 400 bin dolar isteniyor.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Ölen kişinin ev kredisi borcunu kim öder?

Konut kredisi çekerek ev alan kişi hayatını kaybettiğinde kalan ödemelerin nasıl yapıldığı merak ediliyor. Peki, Ölen kişinin ev kredisi borcunu kim öder? İşte detaylar...

Ziraat Bankası 2.500 TL ödeyecek. Bu kişiler alabilecek

Ziraat Bankası'ndan müşterilerini ilgilendiren önemli bir hediye kampanyası geldi. Ziraat Bankası tarafından 2 bin 500 TL para ödemesi yapılacak. Banka tarafından yapılacak ödeme belli kişilere gerçekleştirilecek. O kişilerin kim olduğu haberimizde saklı...

Borsada yaşananlar AK Partili ünlü ismi çileden çıkardı! Bu kişi görevden alınmalı!

Borsa İstanbul’da depremin ardından yaşananlara tepkiler artarken duruma isyan edenlerin arasına AK Partili ünlü bir isim de katıldı. Peki, “Bu kişi görevden alınmalı” diyen ünlü siyasetçi kim ve yaptığı paylaşımla kimi işaret etti?

Lise stajyer maaşı asgari ücretin kaçta kaçı? Stajyer öğrenci ücretini kim öder?

Lise stajyer maaşı asgari ücretin kaçta kaçı? Stajyer öğrenci ücretini kim öder? soruları pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Ev satın alırken vergiyi kim öder?

Ev alırken hem satan kişinin hem de alan kişinin kafasına bazı sorular takılmaktadır. Onlardan biri de “Ev satın alırken vergiyi kim öder?” sorusudur. İşte bu konuya dair merak edilen detaylar!

Bu fiyata kim alır diyorsanız sıkı durun! Ekim ayında satışları patladı!

İkinci el mi sıfır araç mı diye araştırıp fiyatları görünce de ikisinden vazgeçip bu fiyata kim alır ki diye düşünüyorsanız sizi şoke edecek bir bilgi için hazır olun. Bütün yıl boyunca satışları düşen otomobil sektöründe flaş bir gelişme yaşandı. Ekim ayında otomobil satışları arttı.

Daire alırken iskan masrafını kim öder?

İskan masrafına dair pek çok kişi aynı soruyu sormaktadır. Bir mülk alırken iskan masrafını kim öder? İşte merak edilen o detaylar!

Maaşlara Temmuz zammında geri sayım başladı! Kim kaç TL maaş alacak? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği..

Maaşlara Temmuz zammı için geri sayım başladı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği gibi sosyal yardı alan kişiler de aylıklarının ne kadar olacağını merak ediyor. Peki kim kaç TL maaş alacak? İşte ayrıntılar..

Asgari ücrette kim? Ne kadar zam istiyor?

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren asgari ücretin açıklanacağı tarih belli oldu. Peki asgari ücrette kim? Ne kadar zam istiyor?

Ukrayna'da kişi başına 24 metrekare konut alanı düşüyor!

Ukrayna İnşaatçılar Konfederasyonu Başkanı Lev Partskhaladze Ukrayna'da kişi başına 24 metrekare konut alanı düştüğünü dile getirdi.

Yapı Kayıt Belgesi denetimlerini kim yapacak?

İmar barışından yararlanmak isteyen yüz binlerce kişinin yapı kayıt belgeleri mevzuata aykırı olması nedeniyle iptal edilmişti. Peki yasaları uygulamayan belediyelere, il müdürlüklerine faturayı kim kesecek, denetimlerini kim yapacak, müeyyideleri kim uygulayacak?

Kemal Kılıçdaroğlu: Kanal İstanbul olmayacak ki zaten!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Kanal İstanbul olmayacak ki zaten... Kaynaklarını söylesinler. Yurt dışından gelecek diyorlar. Kim aktarırsa aktarsın, biz iktidara gelirsek bir lirasını vermeyeceğiz dedik. Olmayacak şeyi tartışmaya açıyorlar. Nedeni, halkı gerçek gündemden koparmak" dedi...

Lev Troçki kim Haberi

Lev Troçki kim

Sovyetler Birliği’nde Bolşevik Parti ’nin önemli isimlerinden, Kızıl Ordu'nun kurucusu olarak bilinen Lev Troçki’nin İstanbul Büyükada’da oturduğu ev satılıyor. Ev için 4 milyon 400 bin dolar (Yaklaşık 12 milyon lira ) isteniyor. 3 bin 571 metrekarelik alan üzerinde kurulu binanı toplam oturma alanı 950 metrekare. 18 odası bulunan binada 5 salon 5 de banyo bulunuyor. Tarihi eser niteliğindeki bina 150 yıllık.


TROÇKİ KİMDİR?

Lev Davidoviç Bronştayn adıyla Yanovka’da doğdu. Troçki adını 1902 yılından itibaren kullanmaya başladı. 1917 Rus Devrimi'nin önde gelen isimlerinden olan Troçki, Sovyetler Birliği'nin kurulmasında, ihtilâl sonrası iç isyanların ve ayaklanmaların bastırılmasında birinci derecede rol oynadı. Kızıl Ordu'nun kurucu komutanı olarak kabul edilen Troçki, Lenin'den sonra Sovyetlerin ikinci adamı oldu. Troçki, Stalin ile giriştiği iktidar mücadelesini kaybetti. Uzun yıllar...