28 / 03 / 2024

Lev Troçki kimdir

Lev Troçki kimdir

Lev Troçki'nin İstanbul Büyükada'da sürgünde iken oturduğu ev satılıyor. 150 yıllık bina için 12 milyon lira isteniyor.

Lev Troçki'nin Büyükada'da kaldığı ev satılıyor!

Sovyetler Birliği’nde Bolşevik Parti’nin önemli isimlerinden, Kızıl Ordu'nun kurucusu olarak bilinen Lev Troçki’nin İstanbul Büyükada’da oturduğu ev satılıyor. Ev için 4 milyon 400 bin dolar isteniyor.

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Erman Ilıcak, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin dokuzuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Erman Ilıcak kimdir, serveti ne kadar? 

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

İzzet Cemal Kişmir Kimdir? 

Alarko Carrıer Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Cemal Kişmir kimdir? Cemal Kişmir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cemal Kişmir'in biyografisi..

Ukrayna'da kişi başına 24 metrekare konut alanı düşüyor!

Ukrayna İnşaatçılar Konfederasyonu Başkanı Lev Partskhaladze Ukrayna'da kişi başına 24 metrekare konut alanı düştüğünü dile getirdi.

Leon Troçki'nin Büyükada'daki evi harabeye döndü!

Rus devrimci Leon Troçki'nin Büyükada'daki görkemli konağı, havadan görüntülendi. Ev, ilgisizlikten harebe hale döndü.

Ali Coşkun kimdir?

25 Ekim'de Ankara'da kurulan İyi Parti'nin 200 kişilik kurucular kurulunda yer alan Ali Coşkun kimdir?

Ahmet Küçükbay kimdir?

Bayraklı'da İzmir'in en yüksek binasını inşa etmeyi planlayan kişi olarak tanınan Küçükbay Grup'un CEO'su Ahmet Küçükbay kimdir? Ahmet Küçükbay bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ahmet Küçükbay biyografi...

Çetin Ulusoy kimdir?

Ankara’da 2 bine yakın konut satarak aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hâkim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran ve 840 yıl hapsi istenen Çetin Ulusoy kimdir?

Berkay Şeşen kimdir?

2010 yılında, Süha Özcan Afacan ile birlikte İki Mimar firmasını Ankara’da kuran Mimar Berkay Şeşen kimdir? Berkay Şeşen, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Süha Özcan Afacan kimdir?

2010 yılında, Berkay Şeşen ile birlikte İki Mimar firmasını Ankara’da kuran ve çalışmalarına burada devam eden Mimar Süha Özcan Afacan kimdir? Süha Özcan Afacan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Süha Özcan Afacan..

Damga vergisinin yükümlüsü kimdir?

Damga vergisi, kişiler veya kuruluşlar arası hukuki işlemlerin geçerliliğini belgeleyen kağıtlardan alınan vergi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, damga vergisinin yükümlüsü kimdir? Damga vergisini kim öder?

Lev Troçki’nin 150 yıllık evi 12 milyon TL'ye satılıyor!

Sovyetler Birliği’nde Bolşevik Parti ’nin önemli isimlerinden, Kızıl Ordu'nun kurucusu olarak bilinen Lev Troçki’nin İstanbul Büyükada’da oturduğu ev satılıyor.

Lev Troçki'nin Büyükada'daki evi satılıyor!

Lev Troçki'nin İstanbul Büyükada'da sürgünde iken oturduğu ev satılıyor. 150 yıllık bina için 12 milyon lira isteniyor.

Lev Troçki kimdir Haberi

Lev Troçki kimdir

Sovyetler Birliği’nde Bolşevik Parti ’nin önemli isimlerinden, Kızıl Ordu'nun kurucusu olarak bilinen Lev Troçki’nin İstanbul Büyükada’da oturduğu ev satılıyor. Ev için 4 milyon 400 bin dolar (Yaklaşık 12 milyon lira ) isteniyor.

3 bin 571 metrekarelik alan üzerinde kurulu binanı toplam oturma alanı 950 metrekare. 18 odası bulunan binada 5 salon 5 de banyo bulunuyor. Tarihi eser niteliğindeki bina 150...