26 / 04 / 2024

levent eyüboğlu kimdir

levent eyüboğlu kimdir

25 yılda 80’den fazla alışveriş merkezi geliştiren ve 50'den fazla alışveriş merkezi tamamlayan Turkmall'un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu perakende sektörüyle ilgili sorularımızı içtenlikle yanıtladı.

Emek Sineması mimari olarak korunacak bir bina değil!

İzzet Çapa’nın Hürriyet gazetesinin Kelebek ekindeki bugünkü nüshasında yayımlanan, “ Emek Sineması'nın son durumunu binanın ortağı anlattı ” başlıklı yazısı şu şekilde;

Turkmall'un gündeminde iki yeni proje var!

Kısa bir süre önce İstanbul Maslak'ta Uniq İstanbul projesini açan ve 2016'ya kadar yurtiçinde dokuz AVM projesine 700 milyon Euro civarında yatırını yapmaya hazırlanan Turkmall, bir taraftan da yurtdışında fırsatları kovalıyor.

Turkmall'un gündeminde iki ülke var!

Kısa bir süre önce İstanbul Maslak'ta Uniq İstanbul projesini açan ve 2016'ya kadar yurtiçinde dokuz AVM projesine 700 milyon Euro civarında yatırını yapmaya hazırlanan Turkmall, bir taraftan da yurtdışında fırsatları kovalıyor.

UNIQ İstanbul Kazakistan'da da hayata geçirilecek!

Turkmall'un 100 milyon euroluk yatırımla hayata geçirdiği UNIQ İstanbul projesi, ihraç ediliyor. UNIQ İstanbul CEO'su Levent Eyüboğlu, " Kazakistan'a yapacağız. Mısır'a da bakıyoruz " dedi.

Gayrimenkule 1 milyar avro

Multi Corporation'ın Türkiye iştiraki olan Multi Turkmall, 2008'de alışveriş merkezi ve konut projelerine 1 milyar euro yatırım yapmayı planlıyor.

Levent Çakıroğlu kimdir? Levent Çakıroğlu nerelerde çalıştı?

Levent Çakıroğlu kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Levent Çakıroğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi görevlerde yer aldı? Ne iş yapıyor?

Levent Çakıroğlu, nereden mezun oldu? Hangi üniversiteden öğretim üyesi olarak çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu’nun biyografisi...

Levent Çakıroğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Levent Çakıroğlu lisans ve yüksek lisans eğitimlerini hangi üniversitelerde aldı? Hangi şirketlerde CEO olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu’nun biyografisi...

Levent Hacıislamoğlu kimdir? SPK’da hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Levent Hacıislamoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hazine Müsteşarlığı ve SPK’da hangi görevlerde yer aldı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Levent Hacıislamoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Bahadır Eyüboğlu ve Murat Humartaş ortaklığında kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Ezgi Eyüboğlu-Oğulcan Engin Acarkent'ten ev kiraladı!

2020 Mart ayından bu yana birlikte olan Ezgi Eyüboğlu- Oğulcan Engin, evlilik yolunda ilk adımı atarak lüks bir sitede ev kiraladı. 

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Eyüboğlu tarafından açıldı.

Eyüpoğlu İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde faaliyette bulunan Eyüboğlu İnşaat hakkında yeni karar çıktı. Şirketin konkordato başvurusu reddedildi.

Lesco Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Lesco Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Eyüboğlu, Sedat Çolak ve Zeynep Aslıhan Çolak ortaklığında kuruldu.

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat'ta miras kavgası başladı!

Demir çelik ve inşaat sektörünün önemli isimlerinden olan Eyüboğlu ailesinde miras kavgası yaşanıyor. 10 milyar liralık ciroya sahip grubun ortakları, malları paylaşamadı ve dava açtı.

levent eyüboğlu kimdir Haberi

levent eyüboğlu kimdir

Cadde 54 projesinin lansmanı dün Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirildi. Projenin ortaklarından olan Turkmall'un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu toplantı sonrası perakende sektörüne ilişkin sorularımızı yanıtladı.

Türkiye genelinde onlarca AVM'nin altına imzasını atan Turkmall, Türkiye’de alışveriş merkezi geliştirme ve yatırımı alanındaki projelere 1992 yılından bu yana öncülük ediyor. 25 yıllık süre içerisinde 80’den fazla alışveriş merkezi geliştiren ve 50'den fazla alışveriş merkezi tamamlayan Turkmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu 6 milyon metrekarelik perakende inşaat alanı geliştirdiklerini, 3 milyon metrekare kiralanabilir perakende satış alanı sağladıklarını söyledi.

Levent Eyüboğlu

AVM'ler nereye gidiyor?

AVM'ler nereye gidiyor? Kiralarda düşüş var mı sorularımıza içtenlikle yanıt veren Eyüboğlu, "İstanbul ve Ankara'da aynı anda yapılmışlıktan dolayı bir sıkışıklık olduğunu hissediyoruz. İzmir iki üç projeyi daha kaldırır ama İstanbul ve...