18 / 04 / 2024

Levent Gök

Levent Gök

Ankara'nın Polatlı ilçesine bağlı bir köyün çeşitli sorunları mecliste taşıdnı. Konu ile ilgili olarak Ankara Milletvekili Levent Gök, soru önergesi hazırladı. Gök, sorularını Dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu'na iletti..

Mogan Gölü ihalesi TBMM gündemine taşındı!

Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara'daki Mogan Gölü'nün temizlenmesi çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Mogan Gölü ihalelerinin neden sonuçlanmadığını soran Gök sorularını, Başbakan Davutoğlu'na iletti.

CHP'li Gök, Pasifik İnşaat'a satılan EGO arsasını sordu!

Ankara Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, TBMM'ye verdiği soru önergesinde "EGO Garajı olarak bilinen arsanın Pasifik İnşaat'a geçmesinde nasıl bir süreç yaşanmıştır? dedi...

Ankara'daki kentsel dönüşüm Meclis'e taşındı!

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Bakanlar Kurulunun aldığı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilanına dayalı uygulamalara tepki gösterdi. Gök, TBMM Başkanlığı'na soru önergesi verdi.

Adnan Ötüken Kütüphanesi'nin çocuk kütüphanesi olması talep edildi!

Riskli alan ilan edilen Türkiye'nin en büyük halk kütüphanesi olan Adnan Ötüken Kütüphanesinin, arkasındaki 6 bina ile birlikte, çocuk kütüphanesi yapılması için tahsisi talep edildi...

'Ankara'da şebeke suyu hasta ediyor' iddiası TBMM gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara şehir şebekesi suyunun hastalık yaptığı iddiasını Meclis gündemine taşıdı. Gök, İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.

Ankara'da 2013'ün ilk 9 ayında 105 bin konut satıldı!

Levent Gök, Ankara'da 2013'ün ilk 9 ayında 105 bin konut satıldığını belirterek, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'a, "Ankara'da satışı yapılan konutların semtlere göre dağılımı nasıldır?" diye sordu.

Levent Gökçe İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levent Gökçe İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli  ile Levent Gökçe tarafından kuruldu.

Levent Gökçe: Binaları su yalıtımıyla korumak hayati önem taşıyor!

Yatılım sektörünün çatı örgütü İZODER'in Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, '1-7 Mart Deprem Haftası' kapsamında yaptığı açıklamada, depreme karşı güvenli binalara sahip olmak için binaların su yalıtımı ile korunması gerektiğini dile getirdi.

Levent Gök'ten Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'ne ilişkin açıklama!

Ankara Polatlı’da bulunan Duatepe Devlet Hastanesi, kaderine terk edildi. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, “Hastane, uzun yıllar hizmet verdikten sonra yeni hastanenin yapılmasıyla 2017 yılında taşındı ve atıl durumda bırakıldı. Şimdi her yeri yıkılmış, sökülmüş metruk bir halde” dedi.

Levent Gökçe: Doğru yalıtım, doğru yatırımdır!

Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımının gerekli olduğunu söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ''Doğru yalıtım, binaya sağladığı tasarruf ve verimlilikle maliyetini geri ödemektedir.  Doğru yalıtım; doğru yatırımdır'' dedi.

Yıkım riskini güvensiz yapılar oluşturuyor!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe;  yaptığı açıklamada, depremin değil güvensiz yapıların risk oluşturduğunu dile getirdi. 

Levent Gökçe: Evinizi sıcaktan yalıtımla koruyun!

İZODER Başkanı Levent Gökçe, küresel salgın karşısında çoğunlukla evde kaldığımız bir dönemde binalarda enerji verimliliğinin önemini anlattı.

Levent Gökçe, İZODER’in yeni başkanı oldu!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği İZODER’in Olağan Genel Kurulu’nda alınan kararla Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Saint-Gobain Türkiye CEO'su Levent Gökçe getirildi.

5. Levent Güzeltepe KİPTAŞ!

5. Levent Güzeltepe KİPTAŞ projesinde fiyatlar 923 bin 907 TL'den başlıyor. Projede 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daireler yer alıyor...

Gök Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Koray Kumova, Nihat Güneş ve Levent Özbek ortaklığında kuruldu. 

Sağlık Bakanlığı binasının taşınması meclis gündeminde!

Sağlık Bakanlığı binasının taşınmasına ve ODTÜ ormanında yapılan yol inşaatının amaçları TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Levent Gök: Saraçoğlu Mahallesi'nin yıkılmasına izin vermeyeceğiz!

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, "Ankara'nın en önemli kültür mozaiğini oluşturan Saraçoğlu Mahallesi'nin yıkılmasına izin vermeyeceğiz." dedi.

Torunlar GYO 5.Levent güncel daire fiyatları!

Yaklaşık 4 bin konutta meydana gelen Torunlar GYO 5.Levent güncel daire fiyatları 650 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor.

Ankara Polatlı'daki 6 köyün sorunları meclis gündeminde!

Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara Polatlı'daki 6 köyün sorunlarını meclise taşıdı. Sorularını Başbakan Yıldırım'a ileten Gök, her köy için ayrı soru önergesi hazırladı..

Levent Gök Haberi

Levent Gök


Ankara'nın Polatlı ilçesine bağlı bir köyün çeşitli sorunları mecliste taşındı. Konu ile ilgili olarak Ankara Milletvekili Levent Gök, soru önergesi hazırladı. Gök, sorularını Dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu'na iletti.


Gök önergesinde "Polatlı İlçesi Beylikköprü Köyü ile ilgili olarak 02.12.2013 tarihinde zamanın Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından yanıtlanması istemiyle verdiğim yazılı soru önergesine İçişleri Bakanı Efkan ALA tarafından verilen 14.03.2014 tarih ve 29416146-40/5762 sayılı yazıyla verilen yanıtta “Gerekli altyapı çalışmaları bütçe imkanları dahilinde yapılmaktadır” denmiştir.


Buna rağmen, aradan 3 yılı aşkın bir süre geçtiği halde Polatlı ilçesi Beylikköprü köyüne/mahallesine yazılı soru önergemde ifade ettiğim sorunların çözümü doğrultusunda bir çalışma yapılmamıştır." dedi. Bu bağlamda 4 soru sordu.


1- Polatlı ilçesi Beylikköprü köyünün ağaç direkli olarak yapılan ve çok eskidiğinden sık sık arızalara yol...