25 / 04 / 2024

levent iett arazisi elmaktum

levent iett arazisi elmaktum

Dubai Şeyhi Maktum'un şirketi Sama Dubai, Maliye'ye Levent'teki İETT arazisinin 176 milyon YTL'lik KDV'sinden muaf olup olmadığını sordu..

Levent İETT Garajı park yapılsın talebi!

İBB’nin iştiraki İmar A.Ş’ye ait 46 bin 241 metrekarelik Levent İETT Garajı arazisini Dubai şeyhine satılmıştı. Dubai şeyhi almaktan vazgeçince meslicten park yapılsın talebi geldi…

Levent'teki İETT garajı arazisi yeşil alan mı olacak?

AKP, gayrimenkul sektörüyle ilgili dikkat çeken bir adım daha attı. AKP’li meclis üyeleri, bir önceki dönemde satılması için İBB’nin iştiraki İmar A.Ş’ye devredilen bazı arsaların yeşil alan olması için bir teklifte bulundu.

5. Levent Torunlar fiyat listesi!

5. Levent Projesi İstanbul Eyüp Alibeyköy Güzeltepe bölgesinde hayata geçirildi. Kiptaş Finanskent 2 arazisi üzerinde yükselen 5. Levent Evleri'nde fiyatlar 667 bin TL'den başlıyor...

5. Levent Evleri Güzeltepe daire fiyatları!

İstanbul Eyüp Alibeyköy'de hayata geçirilen 5. Levent projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire alternatifleri bulunuyor. ProjeKiptaş Finanskent 2 arazisi üzerinde yükseliyor...

2007 yılında İETT garajı, emlak satışını durdurdu!

2007 yılında Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale yoluyla satılacak olan Levent'teki İETT garajı arazisi, Çeliktepe'de emlak satışını durdurmuş. Satılacak olan arazi hakkında bir söylenti bile rayiç bedeli artırıyormuş.

2007 yılında İETT Levent Garajı arazisi satışa çıkarılacak!

2007 yılında İBB, İstanbul'un en değerli arazilerinden olan İETT Levent Garajı arazisini ihale yoluyla satışa çıkarmış. Kapalı teklif usulüyle satılacak araziye, KDV hariç 265.9 milyon lira bedel biçilmiş.

KİPTAŞ 5. Levent satış ofisi telefon!

Levent ve Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje 50 dönümlük koru arazisi üzerinde yükseliyor. KİPTAŞ 5. Levent satış ofisi telefon numarası 0212 600 14 00 olarak belirlendi.

5. Levent ne zaman satışa çıkacak?

Kiptaş Finanskent 2 arazisi üzerinde inşa edilen 5. Levent 'te peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Proje 4 bin 64 adet daireden meydana geliyor. Peki 5. Levent ne zaman satışa çıkacak?

Kiptaş 5. Levent Evleri fiyatları!

Kiptaş 5. Levent Evleri fiyatları metrekare bazında 4 bin 950 TL'den başlangıç gösteriyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen proje Kiptaş Finanskent 2 arazisi üzerinde hayata geçiriliyor.

5.Levent projesinin basın toplantısı 16 Nisan'da!

KİPTAŞ öncülüğünde geliştirilen kentsel dönüşüm arazisi üzerinde Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen 5.Levent projesinin detayları, 16 Nisan Perşembe günü basın toplantısında açıklanacak.

Alibeyköy 5. Levent ödeme koşulları!

Alibeyköy 5. Levent ödeme koşulları kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Kiptaş Finanskent 2 arazisi üzerinde inşa edilen projede toplam 4 bin 64 adet konut yer alıyor.

5. Levent daire fiyatları!

Finanskent 2 arazisi üzerinde yükselen 5. Levent daire fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Toplam 4 bin 188 adet konutun yer aldığı proje 515 bin 977 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Alibeyköy 5. Levent Evleri!

Finanskent 2 arazisi üzerinde yükselen Alibeyköy 5. Levent Evleri Torunlar GYO imzası ile hayata geçiriliyor. Projede yer alan konutlar için 5 bin TL ile 10 bin TL arasında değişen fiyatlarla rezervasyon yaptırılıyor.

levent iett arazisi elmaktum Haberi

levent iett arazisi elmaktum
Geçtiğimiz yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait Levent'teki İETT arazisi ihalesini kazanan ama hâlâ parasını ödemeyen Dubai Şeyhi El Maktum'un şirketi Sama Dubai, yüzde 18'lik Katma Değer Vergisi'nden (KDV) muaf olup olmadığının yollarını araştırıyor. Şirket bunun için Maliye Bakanlığı'na da görüş sordu. Sama Dubai'nin muafiyet alması halinde söz konusu arazi için ödeyeceği bedel 1 milyar 156 milyon YTL'den 176 milyon 400 bin YTL indirimle 980 milyon YTL'ye inecek.

HUKUKÇULAR BULDU
Sama Dubai KDV indirimini ise şirket hukukçularının vergi kanunlarında bulduğu bazı uygulamalardan yola çıkarak araştırmaya başladı. Buna göre belediye aktiflerine ait gayrimenkulların, belediyeye geçip iki yıl elde tutulduktan sonra satılması durumunda KDV istisnası...