24 / 04 / 2024

levent marina yat marketi

levent marina yat marketi

Levent Marina'nın işletmecisi olan Dirinler Şirketler Grubu ve Viramar Denizcilik'in işbirliğiyle hayata geçirilen Yat Market, 365 gün hizmet verecek

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Halil Uçar ve Meltem Telli ortaklığında kuruldu.

Levent Gökçe: Doğru yalıtım, doğru yatırımdır!

Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımının gerekli olduğunu söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ''Doğru yalıtım, binaya sağladığı tasarruf ve verimlilikle maliyetini geri ödemektedir.  Doğru yalıtım; doğru yatırımdır'' dedi.

Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak!

Via Properties, yap-işlet-devret modeliyle üstlendiği marina ve tesisleri hızla bitirme aşamasına geldi. Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak. 

Ataköy Marina Mega Yat Limanı 2 Mayıs'ta açılıyor!

Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nın VIP açılışı, 2 Mayıs tarihinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın katılımı ile yapılacak.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı 2 Mayıs'ta açılacak!

62 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nın açılışı ile denizcilik sektörünün en büyük buluşması CNR Avrasya Boat Show eş zamanlı olarak 2 Mayıs tarihinde kapılarını açıyor.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı'na 62 milyon dolarlık yatırım!

Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri AŞ Genel Müdürü Demirtaş: "Ataköy Marina Mega Yat Limanına, DATİ Yatırım Holding tarafından yaklaşık 62 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirildi" dedi.

Savoy'dan Kıbrıs'a 300 milyon dolarlık dev marina yatırımı!

Savoy Luxury Marin Resort Hotel yaklaşık 90 bin metrekarelik alan üzerinde dünya standartlarında ultra lüx bir tesis için 24 ayda tamamlanması bekleniyor. Yaklaşık 300 milyon dolara mal olacak Marina'da Bölgenin tek Helikopter pisti olan hotel olacak.

Adana'ya 400 yat kapasiteli marina geliyor!

Adana’nın Yumurtalık ilçesine yapılması planlanan marina için hidrografik ve oşinografik çalışmalar başladı. Kemalpaşa Mahallesi'nde DSİ Sosyal Tesislerinin batı mevkisine yapılması planlanan marinanın 400 yat kapasitesine sahip olması planlanıyor

Levent Vadi Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Vadi Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Müjdat Güler Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Temmuz'da Beyoğlu, Şişhane Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

8. AVM Yatırımları Konferansı Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleşecek!

52 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart 2016’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.

Akmarin Yat Limanı Fethiye projesi 275 yat kapasiteli olacak!

Akmarin Marina Yat Liman ve Turizm İşletmeciliği A.Ş., Muğla Fethiye ilçesine bağlı Karagözler Mahallesi'nde , 275 yat kapasiteli Akmarin Yat Limanı projesini hayata geçirecek...

Göztepe'ye 35 bin kişilik stat yapılacak!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, Levent Marina'nın karşısında, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait Eshot Çakalburnu Otobüs Garajı'nın bulunduğu alana, Göztepe'ye yakışır yeni bir stat yapılmasını istedi.

Beta Marina Limanı devri için izin çıkmadı!

Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi ve Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi'nin hisselerinin tamamının Setur Servis Turistik A.Ş. tarafından devralınmasına ilişkin nihai inceleme sonuçl

levent marina yat marketi Haberi

levent marina yat marketi

İzmir ekonomisine büyük hareketlilik kazandıracak olan market, 50 milyon dolarlık yatırımla kuruldu. Sadece deniz ve yat tutkunlarının farklı zevklerine, hobilerine cevap veren Levent Marina, Yat Market bünyesinde deneme sürüşü imk'nı da sunacak.


Levent Marina'da kalabalık bir davetli grubunun katıldığı kokteylin ardından Yat Market'in açılış kurdelesini İzmir Vali Vekili Ardahan Totuk, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, CHP İl Başkanı Ali Engin, İzmir Ticaret Odası eski Meclis Başkanı Necip Kalkan, Dirinler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Melih Dirin ve Viramar Denizcilik'in sahibi Aslan Şişman birlikte kesti. Yat Market'le İzmir'de önemli bir iş başarıldığını belirten Vali Vekili Totuk, EXPO adaylık sürecinde bu tür yatırımların şehrin elini güçlendirdiğini söyledi. Başkan Vekili Aydoğan ise Yat Market'i İzmir'e kazandıran Dirinler Şirketler Grubu ve Viramar Denizcilik'in...