26 / 04 / 2024

Levent su deposu

Levent su deposu

1965 yılında Sular İdaresi, Levent ve çevresinin su ihtiyacını karşılayabilmek için, bölgeye 2 büyük su deposu inşa edilecekmiş. Aynı yıl İstanbul'da su abone sayısı ise 119 bin 371'e yükselmiş.

Marmara Denizi 50 santim yükselecek, sahiller su altında kalacak!

Bu uyarıyı Boğaziçi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Levent Kurnaz yaptı. Kurnaz, “Deniz yükseleceği için İstanbul Boğazı’nda sahile yakın binalar su altında kalacak. Sahil ulaşımı imkansız hale gelecek” dedi.

Roborock Q7 Max Siyah Akıllı Robot Süpürge'de inanılmaz indirim kampanyası! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Roborock Q7 Max Siyah Akıllı Robot Süpürge, 470 ml toz hazne kapasitesi ve 350 ml su deposu sayesinde, 3 farklı bölmede 180 dk kesintisiz çalışarak etkili temizlik performansı ortaya koyar.

Haluk Levent açıkladı! Ahbap Derneği'nden depremzede öğrencilere 5 bin TL burs desteği! İşte detaylar...

Haluk Levent, “Depremde ebeveyn kaybı yaşayan üniversite öğrencisi tüm gençlerimize 1 yıl süreli aylık 5 bin TL burs verme kararı aldık” açıklamasında bulundu. İşte detaylar...

Loca Suıt Konaklama Gıda Restoran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loca Suıt Konaklama Gıda Restoran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Levent Beşdaş tarafından kuruldu.

Levent Gökçe: Binaları su yalıtımıyla korumak hayati önem taşıyor!

Yatılım sektörünün çatı örgütü İZODER'in Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, '1-7 Mart Deprem Haftası' kapsamında yaptığı açıklamada, depreme karşı güvenli binalara sahip olmak için binaların su yalıtımı ile korunması gerektiğini dile getirdi.

İZODER: Binaların sadece yüzde 1.5'inde zorunlu su yalıtımı uygulandı!

Binalarda su yalıtımının hayati önem taşıdığını belirten İZODER Başkanı Levent Gökçe, ülke genelindeki binaların sadece yüzde 1.5'inde zorunlu su yalıtımının uygulandığını dile getirdi. 

Soner Yalçın'ın villasındaki kaçak eklentilere belediyeden suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul Levent'teki sit alanında bulunan  villasında bir kez daha kaçak inşaat yapması gündeme geldi. Beşiktaş Belediyesi, kaçak inşaat ile ilgili Yapı-Tatil Tutanağı ile yıkım kararı vermesinden sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu...

Soner Yalçın’ın villasındaki kaçak için Bakanlık’tan suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul'un göbeği Levent'te yaptırdığı kale gibi kaçak inşaata ilişkin İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusu yaptı.

Levent Gökçe, İZODER’in yeni başkanı oldu!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği İZODER’in Olağan Genel Kurulu’nda alınan kararla Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Saint-Gobain Türkiye CEO'su Levent Gökçe getirildi.

Isı ve su yalıtımı pazarının büyüklüğü 20 milyar liraya ulaştı!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, 2018'de hizmetler ve yardımcı malzemeler dahil ısı yalıtımı pazarının büyüklüğünün 12 milyar lira, su yalıtımı pazarının büyüklüğünün ise 7,6 milyar lira seviyesinde gerçekleştiğini söyledi.

Depreme karşı güvenli binalar için su yalıtımı şart!

İZODER’in Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, Türkiye’de güvenli ve nitelikli binaların sayısının hızla artırılması gerektiğini belirtti. Pelesen, ''Depreme karşı güvenli binalar için su yalıtımı şart'' diye konuştu.

TOKİ Diyarbakır 178 dükkan ihalesi yarın!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Sur Toptancılar Sitesi 178 dükkan ihalesi 26 Temmuz'da!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Temmuz 2018 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Levent su deposu Haberi

Levent su deposu

Levent'te 2 büyük su deposu inşa edilecek.


İstanbul'da su abone sayısı 119.371'e yükseldi.


  Mart ayı içinde Sular İdaresi tarafından Avrupa Yakası'nda 599, Anadolu Yakası'nda 278, Adalar'da 3 olmak üzere şehirde yeniden 880 su abonesi kaydedilmiştir. Bu suretle İstanbul'daki su abone sayısı 119.371 adede yükselmiştir. 

  Öte yandan halk çeşmeleri tesisine de devam eden Sular İdaresi, halen 1.147 çeşmeye su vermektedir.

  Levent ve çevresinin artan su ihtiyacını karşılayabilmek için de bu bölgede 2 gömme su deposu inşa edilmesi uygun görülmüştür.


(1965 yılında Reşat Altın 149 liraya satılıyormuş.)


Hürriyet Gazetesi 20 Nisan 1965  



Abdullah Kutalmış...