19 / 04 / 2024

Leyla Bilginel

Leyla Bilginel

Oğlu Kayra’yla birlikte Phuket’e yerleşen Leyla Bilginel, önceki gün Beşiktaş’taki bir kafede objektife takıldı. Ünlü oyuncu hayatını anlattığı “Bendeki Sen” kitabı nedeniyle bir süre İstanbul’da olacak.

Leyla Bilginel Türkiye'deki 4 evinin kirasıyla Phuket'te yaşıyor!

Oyuncu Leyla Bilginel 7 yaşındaki oğlu Kayra ile 5 ay önce Türkiye'yi terk etti. Uzakdoğu adası Phuket'e yerleşti. Ana-oğul tropikal bir ormanın ortasında 60 metrekarelik evde yaşıyor.

Lams Gayrimenkul Depolama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lams Gayrimenkul Depolama Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Aydan Akman, Leyla Akman, Murat Akman ve Sumer Akman ortaklığında kuruldu.

Leyla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Leyla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 29 milyon 908 bin 932 TL sermaye bedeli ile Ayşe Pürlen Dizdar Köksalan, Şerif Yılmaz Dizdar ve Pamir Güçlü Dizdar ortaklığında kuruldu.

Münevver Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Münevver Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 50.00,00 TL sermaye bedeli ile Leyla Dural tarafından kuruldu!

W Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

W Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 30.000,00 TL sermaye bedeli ile Leyla Sadıgova tarafından kuruldu.

Ulutek Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulutek Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Öztoprak Karahanlı ve Erdi Karahanlı ortaklığında kuruldu.

İnves İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnves İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Karakuş tarafından kuruldu.

Leyla Alaton kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton kimdir? Leyla Alaton daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Leyla Alaton'un eğitim hayatı nasıldı? Leyla Alaton'un hayatına dair merak edilenler.

Str Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Str Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Leyla İskender tarafından kuruldu.

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Çetin tarafından kuruldu.

Lmt Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Lmt Gayrimenkul Anonim Şirketi Ataşehir’de Leyla Doğan tarafından kuruldu!

Ata Bio Teknoloji İlaç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Bio Teknoloji İlaç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün PEndik'te Bekir Çakıcı, İsmail Aslan ve Leyla Tarhan Çelebi ortaklığında kuruldu.

Lia Design Studio Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lia Design Studio Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de Leyla Nuriye İlman Yörür tarafından kuruldu.

Leyla Orhan Tedarik Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Leyla Orhan Tedarik Danışmanlığı Limited Şirketi Beşiktaş'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Orhan tarafından kuruldu.

Leyla Bilginel Haberi

Leyla Bilginel

Üç yıl önce radikal bir kararla her şeyi ardında bırakan, oğlu Kayra’yla birlikte Phuket’e yerleşen Leyla Bilginel, önceki gün Beşiktaş’taki bir kafede objektife takıldı. Hayatını anlattığı “Bendeki Sen” kitabı nedeniyle bir süre İstanbul’da olacağını açıklayan ünlü oyuncuyla yeni hayatını konuştuk.


Neden Phuket’e yerleşmeye karar verdiniz? Neydi orada sizi çeken şey?

- Sıcak, aynı zamanda doğal güzelliği çok etkileyici bir yer... Sinir yok, stres yok... Bu yüzden orada yaşamak istedim. Ben hayatım boyunca paraya önem vermedim. Orada da hepsi hepsi 30 metrekarelik bir evim var. Televizyonum, bulaşık makinem, çamaşır makinem yok evimde, düşünün. Çamaşırlarımı elimle ve ayağımla teperek yıkıyorum. 


Geçiminizi nasıl sağlıyorsunuz?

- Oyunculukta pek para kazanmadım zaten. Kazandığımı gayrimenkule yatırdım. Gelen bir iki kira parasıyla geçiniyorum. 


Türkiye’ye dönmeyi düşünüyor musunuz?

- Türkiye’ye kesin dönüş yapmam....