29 / 03 / 2024

libya afet görüşmesi

libya afet görüşmesi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Libya’daki iç karışıklık ve ülke yönetiminin Türk müteahhitlerine yönelik aldığı kararlar nedeniyle yaşanan mağduriyetler için, “afet görüşmesi” yapacaklarını açıkladı..

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Nurdağı'ndaki örnek deprem konutları görüntülendi! İlçede 2 bin 509 afet konutu yapılacak! 

6 Şubat depremlerinden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde deprem konutları hızla yükseliyor. Yapımı süren afet konutları FPV dronla görüntülendi.

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

‘Mehmet Şimşek’in bankacılarla görüşmesi sonra borsa yükselmeye devam edebilir’

Galata Menkul Araştırma Müdürü Yusuf Kavak, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in bankacılarla gerçekleştireceği toplantının ve para politikası kurulu toplantısının ardından çıkacak sonuçlara göre borsanın yükselişinin devam edebileceğini ifade etti.

Emekli maaş zammında rekor rakam göründü! Müjdeli haber az önce geldi! Emeklilerin yüzü sonunda gülecek! 

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği zamlı maaşlarda beklenen rekor rakam  göründü. Müjdeli haber az önce geldi. Emeklilerin yüzü sonunda gülecek. İşte emekli maaş zammında son dakika gelişmesi...

Prof. Dr. Naci Görür: ‘İstanbul’da 7 ve üzeri deprem olma olasılığı yüzde 64’

Sabancı Üniversitesi’nde “Toplum ve Afet Risk Yönetimi” temalı semineri düzenledi. Seminerde depreme ilişkin konuşan İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul’da 7 ve üzeri bir deprem olma olasılığının yüzde 64 olduğunu söyledi.

Asgari ücrete ek zam görüşmesi öncesi Bakan Bilgin bombayı patlattı! Kritik seviyeyi açıkladı

Asgari ücrete ek zam konusunu görüşen işçi sendikaları ve hükümet bugün maaşa yapılacak artışın ne kadar olacağını belirleyecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücrete ek zam toplantısına girmeden kritik açıklamalar yaptı.

Bodrum'daki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla ilinin Bodrum ilçesinde yer alan taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi. İşte verilen teklifler...

Naci Görür'den son dakika açıklaması: Vatandaşlar tazminat davası açabilirler!

İstanbul İl Afet ve Risk Azaltma Planı'yla ilgili önemli açıklamalar yapan Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, ilk kez resmi bir planda devlet kurumlarına görev verildiğini söyleyerek, vatandaşların tazminat davası açabileceğini dile getirdi.

Xiaomi Redmi K30 fiyatlarında son dakika! Görünce inanamayacaksınız! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Xiaomi'nin çok beğenilen ve merak edilen cihazı Redmi K30 fiyatlarında son dakika gelişmesi! Görünce şok olacaksınız! İşte 2022 Mart fiyat listesi ve merak edilen her şey...

Ankara'daki 6 taşınmazın nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara Gölbaşı'nda yer alan toplam 6 adet taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi.

İki ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Ankara ve Erzincan'da yer alan iki adet taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı

Bodrum'daki 2 taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Muğla Bodrum'da yer alan 2 taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi yapıldı.

libya afet görüşmesi Haberi

libya afet görüşmesi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Libya’daki iç karışıklık ve ülke yönetiminin Türk müteahhitlerine yönelik aldığı kararlar nedeniyle yaşanan mağduriyetler için, “afet görüşmesi” yapacaklarını açıkladı.


Zeybekci TBMM’deki sohbetinde şu mesajları verdi:

-  “Libya’daki müteahhitlerin paralarını almaları için Dışişleri Bakanlığı’yla da yoğun şekilde çalışıyoruz. Maalesef orada bir bölünme var. Türkiye’nin menfaati Libya’nı birliğinden geçiyor. Sonuçta çaresizlik olmaz noktasına geldiğinde Türkiye olarak, devlet olarak bunlarla oturup bir afet görüşmesi yapmak gerekir diye düşünüyorum.


Şu anda orada TPAO’nu geniş bir alanı, havzası var. Yüzlerce milyon dolarlık yatırımları var. Şimdi oralar terk edilmiş durumda. Bir noktadan sonra bir şey de yapamıyorsunuz artık. Libya’da şu anda tamamen bir karmaşa var. Oradaki işadamlarımız, müteahhitlerimiz için de ‘ne yapalım kader böylemiş’ diyemeyiz.


-  Libya’da müteahhitlerin aldığı işlerin toplamı çok fazla. Yaparsa alacağı...