29 / 03 / 2024

life istanbul nerede

life istanbul nerede

Life İstanbul, iki ayrı etapta toplam 58 rezidans dairesinden meydana geliyor. Projenin ilk etabı olan Günbatısı'nın ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor..

Mynar Life Residence nerede?

Mynar Life Residence projesi 74 konut 1 ticari alandan meydana geliyor. Peki Mynar Life Residence nerede hayata geçiriliyor?

S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Toplam 184 daireden meydana gelen S Life Ekspres Evleri Si Yapı ve Sak Group ortaklığında inşa ediliyor. S Life Ekspres fiyatları 451 bin TL ile 785 bin TL arasında değişiyor. Peki S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Be Life Kartal nerede?

Be Life Kartal projesinde daire fiyatları 470 bin TL'den başlıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede 1+1 daire satışları tamamlandı. Peki Be Life Kartal nerede?

Gold Life Tuzla nerede?

6 katlı 6 blok şeklinde 150 daireden oluşan Gold Life Tuzla projesinde inşaat çalışmaları 6 ay sonra başlayacak. Peki Gold Life Tuzla nerede?

Brooklyn Life Evleri nerede?

Pana Yapı imzası taşıyan L şeklinde tek bir bina olarak tasarlanan Brooklyn Life projesi, 431 daire ve 14 adet ticari birimden oluşuyor. Peki, Brooklyn Life Evleri nerede?

Ova Life Evleri nerede?

MZB İnşaat tarafından gerçekleştirilen Ova Life projesi, 21 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki, Ova Life Evleri nerede?

Bornova Folkart Life Rezidans nerede?

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projenin yüzde 18 bin metrekaresi yeşil alanı bulunuyor. Projede fiyatlar kata ve daire tiplerine göre değişiyor. Peki Bornova Folkart Life Rezidans nerede?

Alya Life Residence nerede?

Alya Life Residence'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Ekşioğlu Yapı imzası taşıyan proje 3 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Alya Life Residence nerede?

Tekfen Emlak Hep İstanbul nerede?

11 blok şeklinde yükselen Hep İstanbul Evleri Tekfen Emlak imzası ile İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Peki Tekfen Emlak Hep İstanbul nerede?

İncek Life Evleri nerede?

Toplam 548 adet konutun yer aldığı İncek Life Evleri'nde satışlar devam ediyor. Projede 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki İncek Life Evleri nerede?

Nurol GYO Nurol Life Seyrantepe nerede?

Toplam 502 adet daireden meydana gelen Nurol GYO Nurol Life projesi 50 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Peki Nurol GYO Nurol Life Seyrantepe nerede?

Keleşoğlu projesi Deniz İstanbul nerede?

4 bin 500 adet daireden meydana gelen Deniz İstanbul projesinde Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Keleşoğlu projesi Deniz İstanbul nerede?

Adım İstanbul nerede?

Toplamda 7 bloktan meydana gelen Adım İstanbul 26 milyon 307 bin 525 TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek. Proje 573 daire ve 34 dükkan bulunuyor. Peki Adım İstanbul nerede?

life istanbul nerede Haberi

life istanbul nerede

Akro Yapı tarafından Göktürk'te inşa edilen Life İstanbul, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 22, Etiler'e 19, Güneşli'ye 24, Taksim'e 22 kilometre uzaklıkta yer alıyor. İstanbul Caddesi'nden sonra Göktürk'ün en uzun caddesi olan Göktürk Caddesi üzerinde hayata geçirilen proje bin 500 ve 2 bin metrekarelik arsalarda inşa ediliyor. Life İstanbul, iki farklı rezidans binasında toplam 58 konut ve 4 adet ticari üniteden oluşuyor. İki farklı birim şeklinde inşa edilen projede Gündoğusu ve Günbatısı isimlerinde iki etap hayata geçiriliyor. Temeli Nisan 2007'de atılan Life İstanbul'un Günbatısı etabında 4 farklı daire tipinin satışı devam ediyor. Buna göre, büyüklükleri 155, 157 ve 166 metrekare olan 3+1 daireler ve 312 metrekarelik 4+1 dubleks daire...