29 / 03 / 2024

Life Port Hotel Gebze satılıyor

Life Port Hotel Gebze satılıyor

Life Port Hotel icradan satışa çıkarıldı. Gebze 1.İcra Müdürlüğü tarafından otel 61 milyon 452 bin 476 TL'ye satılıyor. 

Titanic oteller zinciri Giresun'a geliyor! 447 milyon 750 bin TL'lik yatırım!

Kerasus Turizm, Giresun Bulancak’ta Titanic Port Hotel'i hayata geçirecek. Söz konusu otel projesinin maliyeti 447 milyon 750 bin 46 TL olarak açıklandı.

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...

Unique Life Style Hotel'e 10 milyon dolarlık yatırım!

Kuşadası'nın sevilen otellerinden biri olan Unique Life Style Hotel'e ilave alanların dahil edilmesi için düğmeye basıldı. Projenin tamamlanması için 10 milyon dolarlık yatırım yapılacak. 

Unique Life Style Hotel Kuşadası'nda kapılarını açtı!

Kişiye özel hizmet anlayışıyla yola çıkan  Unique Life Style Hotel, 7 milyon dolar tutarlı yatırımla Kuşadası'nda açıldı.

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Aydın ve Cem Akçay ortaklığında açıldı.

Gebze Life Port Hotel icradan satılıyor!

Life Port Hotel icradan satışa çıkarıldı. Gebze 1.İcra Müdürlüğü tarafından otel 61 milyon 452 bin 476 TL'ye satılıyor. 

Gebze Life Port Hotel 61.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Gebze 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli İli, Gebze İlçesi Çiçeklidere Mahallesi'nde yer alan Gebze Life Port Hotel'i 61 milyon 452 bin 676 TL'ye icradan satıyor... 

Ottoman's Life Hotel Deluxe açılış için hazır!

Ottoman's Life Hotel Deluxe, İstanbul'un en işlek arterlerinden Vatan Caddesi'nde kağılarını açmaya hazırlanıyor...

Mat Madencilik İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi İstanbul Ottomans Life Hotel Deluxe Şubesi açıldı!

Mat Madencilik İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi Tic.Ltd.Şti.İstanbul Ottomans Life Hotel Deluxe Şubesi bugün 10 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Gebze Life Port Hotel icradan satılıyor!

Gebze Çiçeklidere Mahallesi'nde bulunan Life Port Hotel icradan satışa çıkarıldı. 4 yıldızlı otel için 61 milyon 452 bin TL isteniyor.

Avrasya Port Hotel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Port Hotel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Birdal, Cuma İçten ve Hacı Mehmet Baykurt ortaklığında kuruldu. 

Babacan Port Royal'de 277 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Ön talep fırsatlarının devam ettiği Babacan Port Royal, Babacan Holding tarafından Sefaköy'de inşa ediliyor. Proje, Fatih Koleji ve Hotel Pullman'ın karşısında, Atatürk Havalimanı'na 3 dakika mesafede konumlandırılıyor..

Trabzon Yıldız Life Hotel hizmete açıldı!

Trabzon'un sevilen ve tanınan iş adamlarından biri olan Adnan Yıldız, Trabzon'da bir önemli yatırıma daha imza attı. Adnan Yıldız, Trabzon Yıldız Life Hotel'i muhteşem bir törenle açtı.

Life Port Hotel Gebze satılıyor Haberi

Life Port Hotel Gebze satılıyor

Turizm sektörü çok iyi bir sezon geçiriyor. Türkiye bu sektörde tarihi rekorları kıracak. Ancak bu bütün otellerde işler iyi anlamına gelmiyor. Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre, Life Port Hotel Gebze 1. İcra Müdürlüğü'nce satışa çıkarılmış.Satış ihalesi 18 Eylül tarihinde yapılacakmış. Sonuç alınamazsa ikinci ihale 16 Ekim'de gerçekleştirilecekmiş.Otel için mahkeme 61 milyon 452 bin 476 TL muhammen bedel belirlemiş. 102 odalı, dört yıldızlı Life Port Hotel, ihale ilanı bilgisine göre, Kocaeli il, Gebze ilçe, Çiçeklidere Mahalle/ Köy, Balçık Mevkii, 220 Ada 87 Parsel Sayılı Taşınmaz; Balçık Köyü Turistik şile Yolu Turgut Özal Bulvarı, Armutlu Sokak No: 21 adresinde, etrafı duvarla çevrili, muhtelif ağaç ve süs bitkileri ile peyzajı yapılmış bahçe içerisinde, ana otel binası ve tek katlı bungalov binaları ile...