19 / 04 / 2024

life towers ümraniye

life towers ümraniye

Yazıcı Proje'nin Anadolu yakası Ümraniye Yenidoğan'da yapımına başladığı 'Life Towers' projesinde fiyatlar 95 bin YTL'den başlıyor.

Quality Life Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Quality Life Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de Burak Yaşar ve Nurettin Bekçi ortaklığında kuruldu.

Time Life İstanbul'da 1+1'ler 540 bin TL'ye!

Ayk Plus Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen Time Life İstanbul projesinde fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor.

Time Life İstanbul'da 1+1'ler 385 bin TL'den başlıyor!

Ayk Plus Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası'nın Ümraniye semtinde hayata geçirilen Time Life İstanbul projesinde fiyatlar 385 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2021 yılının Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 

Fera Life Kartal ve Fera Business Ümraniye’de son durum!

Büyük kentlerde ulaşımı kolay lokasyonlarda inşaatlar gerçekleştirerek yaşayanları için ferah, yatırımcısı için karlı gayrimenkul projelerine imza atan Fera Grup, Ümraniye ve Kartal’daki projelerinde satışları büyük oranda tamamladı.

City Life Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Life Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semiha Gülcin Pirgaip ve Ataman Pirgaip ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Ümraniye, Aşağı Dudullu Mahallesi, Hamza Yerlikaya Bulvarı'nda kuruldu.

Casa Towers'ta daireler hemen teslim!

Cihangir Yapı İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen Casa Towers'ta daireler hemen teslim.

2004 yılında Sinpaş Central Life'ta 115 milyar liraya daire!

2004 yılında Ümraniye'de inşa edilen 28 ayrı metrekare ev seçeneğinin bulunduğu Sinpaş Central Life'ta bulunan daireler 115 milyar 600 milyon liradan (818 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

2003 yılında Sinpaş Central Life satışa sunulmuş!

2003 yılında Ümraniye'de inşa edilecek Sinpaş Central Life satışa sunulmuş. 28 ayrı metrekare seçeneği bulunduğu sitedeki 88 metrekarelik bir daire 102 milyar 200 milyon liraya (751 adet altın parası) satılıyormuş.

Med Life İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Life İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Nuri Duramaz tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Ümraniye Adem Yavuz Mahallesi' nde kuruldu.

Folkart Towers Life AVM, Eylül'de hizmet vermeye başlayacak!

İzmir'de yer alan Folkart Towers giriş katında bulunan alışveriş alanı Towers Life'ta yer alan kafe, restoran ve mağazalar, eylül ayı başından itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Folkart Towers B Kule teslimleri için geri sayım başladı!

Ağustos sonunda gerçekleşecek teslimat için çalışmalar son hızla sürüyor, öte yandan, Folkart Towers'ın giriş katında bulunan alışveriş alanı Towers Life'ta yer alan kafe, restoran ve mağazalar eylül başından itibaren hizmet vermeye başlayacak...

Panaroma Life, 7 ayda yüzde 40 prim yaptı!

İnşaat sektöründe Hukukçular Towers, Kuriş Kule ve de Mermerler Plaza gibi projeleri ile fark yaratan Kılıçoğlu Group, son olarak Panorama Life projesi ile başarısını perçinledi.

"Dream Towers" projesindeki teslim tarihi belirsizliği sürüyor!

BTD İnşaat Maden Nakliyat San. ve Dış Tic. A.Ş.’nin üstlendiği “Dream Towers” isimli proje Ümraniye Şerifali’de bulunuyor. Teslim tarihi Mart 2012 denilmesine rağmen daireler hala teslim edilmedi..

life towers ümraniye Haberi

life towers ümraniye

Proje iki ayrı etaptan oluşuyor. Toplam 36 dönümlük bir arazide gerçekleştirilecek Life Tower projesinin birinci etabının inşaatına bir ay önce başlandı. 17 bin metrekareden oluşan birinci etapta, 15, 17 ve 18 katlı 7 blokta 500 daire yer alıyor. Boğaziçi Köprüsü'ne 18, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25, Kadıköy'e 15, Üsküdar'a 20 kilometre uzaklıktaki projede dairelerin fiyatı 95 bin YTL'den başlayıp 300 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

4 farklı tipte inşa edilen dairelerin bir kısmı normal, bir kısmı da çatı dubleksi olarak tasarlanıyor. Life Towers'taki normal daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 tiplerinde. Bu konutların büyüklükleri de 70, 110 ve 140...