28 / 03 / 2024

Lighttech Aydınlatma Fuarına hangi firmalar katılıyor

Lighttech Aydınlatma Fuarına hangi firmalar katılıyor

Altı yıldır aydınlatma sektörünün lider üreticilerini bir araya getiren Lighttech Uluslararası Aydınlatma Avize ve Elektrik teknolojileri Fuarı; 06-09 Mart 2014 tarihleri arasında yedinci kez kapılarını ziyaretçilerine açacak...

Genel Aydınlatma Yönetmeliğinde Değişikliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Genel Aydınlatma Yönetmeliğinde Değişikliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31031 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Genel Aydınlatma Tebliğinde değişiklik!

Genel Aydınlatma Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31031 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

11. Ulusal Aydınlatma Kongresi’nin bu yılki teması: Akıllı Teknolojiler!

11. Ulusal Aydınlatma Kongresi, 21-22 Eylül 2017 tarihlerinde Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. Kongrenin bu yılki ana teması “Aydınlatmada Akıllı Teknolojiler”...

LED ve Aydınlatma Fuarı 6-9 Ekim'de!

LED alanında dünyanın nadir fuar ve etkinliklerinden, yeni nesil Aydınlatma alanında Türkiye ve bölgedeki en büyük fuarı olan LED ve Aydınlatma Fuarı, global sektörü 12. kez buluşturmaya hazırlanıyor

İzmir'de tramvay projesi nedeniyle aydınlatma direkleri söküldü!

İzmir Büyükşehir’in, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’na kısa süre önce yerleştirdiği güneş enerjili aydınlatma direkleri, tramvay projesi nedeniyle yerlerinden söküldü. İzmirlinin parası çöpe gitti.

Aksa Jeneratör, Aydınlatma Fuarı’na katıldı!

Dünyanın ilk 5 jeneratör üreticisinden biri olan ve 160 ülkeye ihracat gerçekleştiren Aksa Jeneratör, 24. Uluslararası Mısır Elektrik Enerji ve Aydınlatma Fuarı’na katıldı.

Led ve Led Aydınlatma Fuarı'nda final!

11. Uluslararası Led&Led Aydınlatma, 4. Electronist ve 4. Elex Fuarları, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilgili sektörlerin bölgedeki en geniş teknoloji buluşmasına ev sahipliği yaptı.

GoldMaster, ürünlerini 11. LED ve LED Aydınlatma Fuarı’nda tanıttı!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, LED grubundaki son teknoloji ürünleriyle 11. Uluslararası LED ve LED Aydınlatma Fuarı’nda fark yarattı.

Led ve Led Aydınlatma Fuarı açıldı!

Birbirinden önemli sektörleri bir araya getiren Uluslararası 11. Led&Led Aydınlatma, 4. Elex ve 4. Electronist Fuarları’na, muhteşem bir açılışla ‘start’ verildi.

Wone Lighting aydınlatma alanında öncü olmayı hedefliyor!

LED aydınlatma sektöründe ki aydınlatma çalışmaları ile sektöre yön veren Wone Lighting İstanbul Light fuarı ve Yapı Fuarının sonrası Ar-Ge çalışmalarını sürdürmek adına kendi kabuğuna çekildi.

Vestel İstanbulLight Aydınlatma Fuarı'na katılacak!

Vestel, 16-19 Nisan tarihleri arasında İstanbul Expo Center’da düzenlenen Ortadoğu, Balkanlar ve Doğu Avrupa aydınlatma sektörünün buluşma noktası olan İstanbulLight Aydınlatma Fuarı’na katılıyor.

Evdema yeni koleksiyonları ile Ideal Home Fuarı'na katılacak!

“Ev Dekorasyon Mağazaları” konseptiyle fark yaratan EVDEMA, 2-5 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Ideal Home Fuarı’nda Vitale Aksesuar, Vitale Masa&Sandalye ve Vitale Aydınlatma Ürünlerinin yeni koleksiyonları ile yer alıyor.

Schreder 6.Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’na katılıyor!

Sürdürülebilir aydınlatma tasarımı anlayışıyla Türkiye’de 20 yılı aşkın süredir hizmet veren Schréder, 14-17 Ocak 2015 tarihleri arasında İstanbul WOW Convention Center'da düzenlenen 6’ıncı Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nda yerini alıyor.

Lighttech Aydınlatma Fuarına hangi firmalar katılıyor Haberi

Lighttech Aydınlatma Fuarına hangi firmalar katılıyor

Altı yıldır aydınlatma sektörünün lider üreticilerini bir araya getiren Lighttech Uluslararası Aydınlatma Avize ve Elektrik teknolojileri Fuarı; 06-09 Mart 2014 tarihleri arasında yedinci kez kapılarını ziyaretçilerine açacak. Senexpo Uluslararası Fuarcılık organizatörlüğünde düzenlenecek olan fuar, İstanbul CNR Expo Fuar Alanı'nda 1. ve 3. salonlarda yapılacak. 


Yerli üreticilerin, dünyanın birçok ülkesinden satın almacı ve katılımcıların iştirak ettiği Lighttech Fuarı; elektrik, aydınlatma, led aydınlatma ve enerji bölümlerinden oluşacak. 2013 yılında 55 ülkeden 15.923 profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapan fuar, bu yıl 8550 m2 alan üzerinde 1 ve 3. salonlarda gerçekleşecek. 70 civarı yabancı olmak üzere, 250'ye yakın firmanın katılımının beklendiği Lighttech 2014, toplamda 20.000 ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor. İnşaat sektörünün son yıllardaki gelişimiyle birlikte; konut, otel, alışveriş merkezleri, hastane, okul gibi yapılarda iç mekan...