24 / 04 / 2024

Likoğlu Residence ulaşım

Likoğlu Residence ulaşım

Likoğlu Residence fiyat listesine göre daireler 140 bin TL'den başlıyor. Toplam 100 adet daireden meydana gelen projede 25 kilometrelik yürüyüş yolu yer alıyor. Projede teslimler 2016 yılında yapılacak.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Bakan Uraloğlu resmen duyurdu! Ulaşım, ödeme, para transferi ve alışverişte büyük kolaylık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan Türkiye Kart müjdesi geldi! Uraloğlu, ulaşım, ödeme, para transferi ve alışveriş harcamalarımı tek bir kartta bir araya getiren "Türkiye Kart"ın pilot uygulamasının Konya'da başarıyla tamamlandığını bildirdi.

Adil Karaismailoğlu'ndan ulaşım yatırımları açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakanlığın Yap İşlet Devret (YİD) projelerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve garantilerle ilgili ileri sürülen yüzde 90'a ulaşan hesap hatalarının olduğu eleştirilerini yanıtladı.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir!

Silivri Mimar Sinan Köprüsü'nün açılış töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kanal İstanbul, gündelik tartışmaların ötesinde, uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir." dedi.

Türkiye ulaşım yatırımlarında gaza bastı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaşım yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, 2023 yılında demiryolu ağının 16 bin 775 kilometreye ulaşacağını belirtti.

Yeni Zigana Tüneli kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşaatı süren Yeni Zigana Tüneli ile ilgili "Ülkemizin en önemli, en büyük projelerinden bir tanesi, o da bölgeye çok büyük katkıda bulunacak. İnşallah kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak" diye konuştu.

Yusufeli Barajı'na ulaşım 39 tünelle sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu "Türkiye'nin en yüksek barajına ulaşımı sağlayacak 39 tünelin kazı destekleme imalatlarını tamamlama aşamasına getirdik. Hedefimiz 69,2 kilometrelik bu zor yolu 2021 yılı sonunda bitirerek hizmete açmak" diye konuştu. 

İstanbul yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırımlarda en büyük payı ulaşımın alacağını söyledi.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbullulara ulaşım müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un ulaşım sorunlarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Manisa Kula'nın ulaşım sorunu mecliste!

Manisa Kula'da yapılması talep edilen ulaşım düzenlemesi meclis gündemine taşındı. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi!

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkam Zekai Kafaoğlu, bölgede hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Kabataş Ulaşım Transfer Merkezi imar planı askıda!

İstanbul Beyoğlu ilçesi, Kabataş Ulaşım Transfer Merkezi amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği, 19 Ağustos'ta askıdan indiriliyor...

Likoğlu Residence ulaşım Haberi

Likoğlu Residence ulaşım

Bursa İl'i Mudanya İlçe'si Güzelyalı'da hayata geçirilen Likoğlu Residence projesi toplam 11 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje Lik Yapı İnşaat imzası taşıyor.


Ortak yaşam alanları arasında Likoğlu Residence projesinde peyzaj alanları, yüzme havuzu, açık ve kapalı spor alanları, kafeler, çocuk oyun alanları, 25 kilometrelik yürüyüş yolu ve otopark bulunuyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salondan başlayıp dublekse kadar seçeneklerle dizayn edildiği Likoğlu Residence projesinde toplam 100 adet daire yer alıyor. Projede rojede yüzde 30 peşinatta geri kalan 120 aya 0,81 faiz oranlarıyla taksitlendiriliyor.


Likoğlu Residence fiyat listesi kapsamında daireler 140 bin TL'den başlıyor ve 220 bin TL'ye kadar yükseliyor. Kat ve cepheye göre fiyatların değiştiği projede teslimler 2016 yılında yapılacak.


Likoğlu Residence iletişim

Tel: 0224 554 90 72

Web:...