28 / 03 / 2024

limak fabrikaları

limak fabrikaları

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Ozdemir, Ankara'nın Polatlı ilçesinde 155 milyon dolar yatırımla çimento fabrikası kuracaklarını belirtti.

Limak Çimento Ankara ve Kilis'e iki yeni fabrika kuracak!

Limak Çimento Grubu, Ankara ve Kilis’te 300 milyon dolar tutarında iki yeni çimento fabrikası kurmayı planlarken, devam etmekte olan 117.5 milyon Euro tutarındaki kapasite artırımı yatırımlarıyla yıl sonunda pazarda ikinci sıraya yükselecek.

Limak, Senegal'de yeni fabrika yatırımı yapacak!

Limak Grubu bünyesindeki Limak Yatırım'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Türkiye'nin ikinci büyük çimento grubu haline gelen şirketin, Afrika'ya özel önem verdiğini, bu kapsamda mevcut iki fabrikalarına ek olarak, Senegal'de yeni bir fabrika yatırımı yapma kararı aldıklarını söyledi.

Limak Holding enerji sektörüne 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Limak Holding, yeni yatırımlar için kesenin ağzını açtı. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sezai Bacaksız, enerji sektörüne toplamda 2 milyar dolarlık yatırım yapmayı planladıklarını açıkladı.

Limak, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı!

Limak, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı. Limak İnşaat, Kuzey Irak ve Türkiye'yi bağlayacak Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını bitirdi. Proje, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamlayarak tünelin iki tarafını birleştirdi.

Limak‘ın tüneli 2015‘te Irak ticaretini uçuracak!

Limak‘ın tüneli 2015‘te Irak ticaretini uçuracak. Türkiye-Irak arasındaki geçişi kolaylaştıracak tünel tamamlanıyor. 3,6 km'lik tünelle Irak-Türkiye ticareti 2015’te çok daha güvenli ve hızlı hale gelecek.

Limak İnşaat Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı!

Limak İnşaat Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı. Limak İnşaat'ın, tasarım ve yapım işini 158 milyar Irak dinarı teklifle kazandığı Gali-Zaho Tüneli’nin iki tarafının birleştirilmesi için tören yapıldı.

İbrahim Yetkin: Şeker fabrikaları özelleştirilmesin!

Türkiye Ziraatçılar Derneği Başkanı Yetkin yaptığı açıklamada şeker fabrikalarının özelleştirilmesine karşı olduklarını beliterek, 'Özel şirketler yerine kooperatifleri ve işçi sendikalarının katılımıyla oluşturulacak kuruluşlara satılmalı" dedi

Türkiye Şeker Fabrikaları, Ankara ve Bolu'da 5 gayrimenkulü özelleştirecek!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi, Ankara ve Bolu'da yer alan 5 gayrimenkulü özelleştirecek. İhaleleri 31 Ekim 2014 tarihinde saat 17.00 itibariyle kapalı zarf usulü yapılacak.

Merter’de üretim yapılan fabrikalar showrooma dönüştürülüyor!

Merter için iş dünyası da kollarını sıvadı. Merter’de, üretimin yapıldığı fabrikalar bir bir showroom ve çarşılara dönüştürülüyor. Semt esnafından gelen talep üzerine ticaretin yoğun olduğu 5 sokak trafiğe kapatılacak

Şeker Fabrikaları 20 taşınmazını satışa çıkardı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş., 8 ildeki 20 tarla, bina ve lojman gibi taşınmazını satışa çıkardı. Özelleştirme kapsamında gerçekleştirilecek satış, pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek. İşte Şeker Fabrikaları tarafından satışa çıkarılan o gayrimenkuller

Hasköy Yün İplik Fabrikaları icradan 43 milyon 616 bin TL'ye satılıyor!

Hasköy Yün İplik Fabrikaları icradan satışa çıkıyor. İhalesi 9 Aralık 2014 tarihinde yapılacak Hasköy Yün İplik Fabrikaları'nın toplam bedeli 43 milyon 616 bin 810 TL olarak belirlendi.

Limak, Sabiha Gökçen’deki yüzde 40 hissesini TAV’a devrediyor!

TAV ile Limak, Sabiha Gökçen Havalimanı için masaya oturdu. Yüzde 40 hisseyi 285 milyon Euro’ya devreden anlaşma, TAV için İstanbul’un “fethi” değerini taşırken, Limak için “ilk göz ağrısına veda” anlamına geliyor.

Sanayici inşaatçı olunca, fabrikalar rezidans oldu!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın, “Sanayiciler kolay para için inşaatçı oldu” sözleri şehirlerdeki 10 yıllık değişimin fotoğrafı oldu. 2004’te başlayan inşaat hamlesiyle şehrin göbeğinde kalan fabrikalar AVM ve rezidansa dönüşüverdi

Türk Demir Döküm Fabrikaları grup şirketleri bilgilerini yayınladı!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş. bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada grup şirketleri bilgilerini yayınladı. Türk Demir Döküm Fabrikaları tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

limak fabrikaları Haberi

limak fabrikaları

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Ozdemir, Ankara'nın Polatlı ilçesinde 155 milyon dolar yatırımla çimento fabrikası kuracaklarını belirterek, "Kısa bir süre içinde temelini atmayı planladığımız bu yatırımın inşaat ve montajını 20 ay içinde tamamlamayı ve fabrikayı 2017 yılının ilk çeyreği sonunda işletmeye almayı amaçlıyoruz" dedi. 



Bizim...