26 / 04 / 2024

Limak ges projesi

Limak ges projesi

Limak-Konar Enerji Isparta Gönen'de güneş enerji santrali kuruldu. Santralin kuruluş aşaması Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi.

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

Antalya-Alanya Otoyolu projesinin ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı!

Antalya-Alanya Otoyolu projesi için yapılan ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, projenin detaylarını paylaştı. İşte ayrıntılar...

Limak Çimentepe Projesi 7 soruda tüm detaylarıyla!

Limak Holding Gaziantep'ten Kilis'e taşınan çimento fabrikasının yer aldığı Çimentepe Projesi ile kente çok sayıda konut ve ticari birim kazandıracak. İşte Limak Holding'in Çimentepe Projesi 7 soruda tüm detaylarıyla...

Limak Gaziantep'te Çimentepe projesiyle 5 bin 500 konut inşa edecek!

Gaziantep'ten Kilis'e taşınan eski çimento fabrikasının yer aldığı arazinin imar planları tamamlandı. Limak Holding söz konusu arazide Çimentepe Projesi ile 5 bin 500 konut inşa edilecek. 

Limak İnşaat Rusya'daki projesinin ilk etabını Aralık 2021'de teslim edecek!

Limak İnşaat Rusya’nın başkenti Moskova'da 100 milyon dolarlık konut projesi üstlendi. Projenin daha önce üstlendikleri bölümü Aralık 2021'de, yeni bölüm ise 2023'te teslim edilecek. 

Limak'ın Ufa’da tünel-otoyol projesi 2023'te hizmete girecek!

Limak Holding kurucu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Holding Başkan Vekili Serdar Bacaksız, Ufa’daki (Başkortostan-Rusya) “tünel-köprü-viyadük-otoyol” projesiyle ilgili son durumu anlattı.

Limak Holding'ten Moscov City’e 100 milyon dolarlık konut projesi!

Limak Holding, Moscov City bölgesinde “JK Headliner" isimli konut projesini hayata geçiriyor. Projede en yükseği 53 katlı 11 bina bulunuyor. Fiyatlar ise 457 bin dolara kadar çıkıyor.

Limak’ın Yeşil Dönüşüm Ormanları şimdi de Bursa’da kök salacak!

Limak Enerji’nin fatura ve abonelik işlemlerinde kullanılan kağıtların doğaya yeniden kazandırılması ve tüketilen kağıt miktarını dengelemek için başlattığı Yeşil Dönüşüm Ormanları Projesi, Çanakkale’den sonra Bursa’da da hayata geçirilecek...

Limak Senegal’de ilk eğitim dönemini tamamladı!

Senegalli gençlere havacılıkta global kariyer fırsatı sağlayan “Limak Havalimanı Hizmetleri Enstitüsü” projesi eğitimiyle Limak, sektöre nitelikli iş gücü yetiştirmeye devam ediyor.

Limak'tan Üsküp'e 250 milyon euroluk karma proje!

Limak Yatırım, Üsküp'te hayata geçirdiği ‘Diamond of Skopje’ projesi için 250 milyon Euro yatırım yapmaya hazırlanıyor. Şehrin ilk karma kullanımlı projesi olacak projede satışa sunulan konutların amorti süresi 13-14 yıl olarak açıklandı.

Limak Vakfı'nın TMK projesine Avrupa'dan 5 ödül!

Limak Vakfı tarafından inşaat bölümünde okuyan kız öğrencilerin burs imkanı alabilmesi için başlatılan TMK projesi Avrupa'dan 5 ödül aldı.

Limak Holding'den Makedonya'da 250 milyon euroluk yatırım!

Limak tarafından, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te başlatılan 250 milyon euro değerindeki Limak Diamond Karma Kullanımlı Üstyapı Projesi'ne ilişkin tanıtım etkinliği gerçekleştirildi.

Limak -Konar Enerji Gönen'de GES yaptı!

Limak-Konar Enerji Isparta Gönen'de güneş enerji santrali kuruldu. Santralin kuruluş aşaması Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi.

Limak ges projesi Haberi

Limak ges projesi

Türkiye'nin en büyük şirketlerinden Limak, yenilenebilir enerji alanındaki faaliyetlerini sürdürüyor. Limak bu kapsamda Konar Enerji ortaklığıyla Isparta Gönen'de 5,7 MWP gücünde Güneş Enerjisi Santrali kurdu.

Santralin kuruluş aşaması Türkiye'nin en büyük time lapse kuruluşu olan Time Lapse Türkiye tarafından görüntülenmesi gerçekleştirildi. Projenin hava çekimlerini de yine Time Lapse Türkiye yaptı. Elde edilen time lapse ve drone görüntüleriyle de projeyi anlatan bir video hazırlandı.

Halen devam etmekte olan Çamlıca TV Radyo Kulesi başta olmak üzere, TOKİ Kayapark projesi, Tahincioğlu'nun tüm şantiyeleri, Türkiye'nin en büyük alt geçit projesi, Konar ve Limak Enerji'nin santralleri, Steag RES projesi, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük kanser ilacı fabrikası, Erikli-Nestle fabrikası, Türkiye'nin ilk yeşil evi ve daha onlarca projenin time lapse çekimleri Time Lapse Türkiye tarafından yapılıyor.