26 / 04 / 2024

limak holding fildişi çimento fabrikası

limak holding fildişi çimento fabrikası

Şirket açıklamasına göre, Limak Çimento Grubu'nun Fildişi Sahili'nde 58 milyon avro yatırımla hayata geçireceği çimento fabrikasının temeli törenle atıldı.

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

BAE şirketi Alpha Dhabi Holding ile Limak arasında, Türkiye ve BAE’de sürdürülebilir kalkınma için teşvik sağlayacak olan Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalandı. Anlaşma kapsamında inşaat, kalkınma, altyapı, enerji ve turizm sektörleri de yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Limak Holding'in Üsküpte'ki alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda açılıyor!

Limak Holding tarafından Kuzey Makedonya’nın Üsküp kentinde yapımına devam edilen alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda faaliyete geçmesi planlanıyor. 

Limak Holding'in acı günü! Yağız Mert Erkmen vefat etti!

Limak Holding'te uzun yıllar Genel Müdürlük görevi üstlenen Okan Erkmen'in oğlu Yağız Mert Erkmen hayatını kaybetti.

Ebru Özdemir: İnşaat sektörü dijital dönüşüm içinde!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, yaptığı açıklamada temiz enerjiye yönelik finansmanın en yüksek altyapı önceliği olduğunu dile getirerek COVID-19 salgını sonrası yeni inşaat ve altyapı projelerinin çevre ve sosyal endişeleri gidererek daha temiz ve adil olacağını belirtti.

Limak Holding'ten Moscov City’e 100 milyon dolarlık konut projesi!

Limak Holding, Moscov City bölgesinde “JK Headliner" isimli konut projesini hayata geçiriyor. Projede en yükseği 53 katlı 11 bina bulunuyor. Fiyatlar ise 457 bin dolara kadar çıkıyor.

Limak Holding'in tarım yatırımıyla Türkiye'ye 130 milyon dolar girdi sağlandı!

Limak Holding Onursal Başkanı Nihat Özdemir, "Başta ABD, Japonya, Güney Kore, Vietnam, Avrupa, İngiltere olmak üzere 40 ülkeye ihracat yapmakta olan Limkon şirketimiz, ülkemiz adına katma değeri yüksek ürün satarak bugüne kadar ülkeye 130 milyon doların üzerinde döviz getirmiştir" açıklamasında bulu

Alfred de Vigny’nin beyaz şatosu 'fildişi kulesi'!

Ünlü ve zengin Fransız şairi Alfred de Vigny’nin beyaz şatosunun adıydı 'fildişi kule', günlük hayattan uzaklaşıp o şatonun kulesinde sanatına yönelirdi. 

KAIVEN'den Fildişi Sahilleri'ne 3 bin konut!

İnşaat alanında yeni yatırım hazırlıklarını başlatan KAIVEN "Homee" platformu ile uluslarası çapta düşük ve orta gelirlilere konut sahibi olma fırsatı sunuyor. KAIVEN, Fildişi Sahilleri'ne 3 bin konut inşa edecek...

Limak Holding'ten Sibirya'ya 12 bin koltuk kapasiteli buz hokeyi stadı!

Limak Holding, Sibirya’nın güneybatısında yer alan 1.2 milyonluk nüfusa sahip Omsk şehrinde 12 bin koltuk kapasiteli buz hokeyi stadı inşa edecek...

Fildişi Sahili'nde bina çöktü: 10 yaralı!

Fildişi Sahili'nin en büyük kenti Abidjan'da inşaat halindeki bir bina çöktü, yaşanan çökme sonucunda 10 kişi yaralandı.

Limak Holding'den koronavirüs mücadele kampanyalarına 11 milyon liralık bağış!

Limak Holding, Vefa kolileri için 7 milyon TL, Milli Dayanışma Kampanyası için de 4 milyon TL olmak üzere 11 milyon TL bağış yaptı.

İsra Holding, Suriyeli iş insanlarına Türkiye’deki fırsatları sundu!

İsra Holding yöneticileri, MÜSİAD’ın Genel Merkezi’nde Suriyeli Uluslararası İş Adamları Derneği (SİBA) aracılığıyla organize edilen toplantıda Suriyeli iş insanlarına Türkiye’deki fırsatları anlattı.

limak holding fildişi çimento fabrikası Haberi

limak holding fildişi çimento fabrikası

İSTANBUL (AA) - Limak, Fildişi Sahili'nin Abidjan şehrinde kuracağı çimento tesisinin temelini attı.


Şirket açıklamasına göre, Limak Çimento Grubu'nun Fildişi Sahili'nde 58 milyon avro yatırımla hayata geçireceği çimento fabrikasının temeli törenle atıldı.


Limak Çimento'dan Afrika'ya 1 milyar euroluk yatırım!



Temel atma töreni, Fildişi Sahili Başbakanı Daniel Kablan Duncan, İçişleri Güvenlik Bakanı Hamed Bakayoko, Sanayi ve Madencilik Bakanı Jean-Claude Brou, Savunma Bakanı Paul Koffi Koffi, Türkiye'nin Abidjan Büyükelçisi Esra Demir, Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Bacaksız, Limak Çimento Üst Yöneticisi (CEO) Gültekin Aksüyek ile Limak Afrika Genel Müdürü Erkam Kocakerim'in katılımıyla gerçekleştirildi.


Limak Çimento'nun yerel bir ortakla kurduğu Limak Afrika şirketi, çimento tesisini 2017 yılının ilk çeyreğinde devreye almayı planlıyor. Fildişi Sahili'nin Abidjan...