25 / 04 / 2024

Limak inşaat projeleri

Limak inşaat projeleri

Limak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, inşaat sektöründe Afrika'nın yeni pazar olacağını belirtti.

Limak İnşaat'ın Kuveyt'teki projeleri tam gaz!

Limak İnşaat, koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı tüm önemleri alarak Kuveyt'teki projelerine hız kesmeden devam ediyor.

Kuveyt Uluslararası Havalimanı'na Limak imzası!

Limak İnşaat tarafından inşa edilecek Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binasının temeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Ahmed Cabir el Sabah'ın katıldığı törenle atıldı.

Nihat Özdemir: Dünyanın her yerinde havalimanı yapacağız!

Kuveyt Uluslararası Havalimanı projesine başladıklarını söyleyen Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir,, "Dünyanın her yerinde havalimanı ve yeni yatırımlar yapmak, onları çalıştırmak, işletmek gibi çalışmalarımız da devam ediyor." dedi.

Limak İnşaat'ın projeleri 7 milyar doları aştı!

Tamamlanan 100'den fazla projenin toplam değeri 7 milyar doları aşan Limak İnşaat Grubu, Engineering News Record Dergisi'nin yaptığı sıralamalarda dünyanın en büyük uluslararası inşaat şirketleri arasında yer alıyor.

Limak inşaat Kuveyt Uluslararası Havalimanı ihalesini kazandı!

Limak İnşaat; Priştine, Kahire ve Rostov'un ardından Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatı ihalesini de kazandı.

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın terminal inşaatı ihalesini kazandı!

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatı ihalesini kazandı. 4,34 milyar dolarlık bu ihale, Türk müteahhitlerin yurtdışında tek pakette kazandığı en büyük ihale olma özelliğini taşıyor.

Limak İnşaat, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın terminalini yapacak!

Limak İnşaat Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası yapım ihalesini 4.34 milyar dolarlık teklifi ile kazandığını açıkladı.

Limak Mısır'da faaliyetine devam edecek!

MISIR Sivil Havacılık Bakanı Abdulaziz Fadıl " Kahire Uluslararası Havalimanına ait 2. terminalin inşasını üstlenen Limak İnşaat adlı Türk şirketi, faaliyetine devam edecek " dedi...

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

Konut projeleri yarım kaldı, binlerce mağdur var denilen inşaat şirketinden şok açıklama: Batmadık, ayaktayız!

Geçtiğimiz günlerde konkordato ilan ettiği duyurulan ve konut projeleri yarım kaldığı iddia edilen inşaat devinden flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Eksik ve hatalı inşaat projeleri, maliyetleri katladı...

Antalya’daki iki okulun inşaat projesinde meydana gelen hatalar nedeni ile kamunun 32 milyon 184 bin TL’lik zarara uğratıldığı açığa çıktığı belirtildi. Hatayı düzeltmek için yapılan yeni projede, maliyet yüzde 200 oranında yükseldi. İşte ayrıntılar...

Antalya-Alanya Otoyolu projesinin ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı!

Antalya-Alanya Otoyolu projesi için yapılan ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, projenin detaylarını paylaştı. İşte ayrıntılar...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Irak'ın prestijli inşaat projeleri Türk firması tarafından görücüye çıkarılıyor!

Bursa'da faaliyet gösteren bir firma prestijli inşaat firmalarının maketlerinin yapımını üstleniyor.

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Libya'da yarım kalan inşaat projeleri tamamlanacak!

Libya Dış Basın İdaresi Genel Müdürü Muhammed Tavil, Libya'da yarım kalan inşaat projelerin Türk şirketlerinin desteği ile tamamlanacağını dile getirdi.

Limak İnşaat'tan Fenerbahçe hissedarı olduğu yönündeki iddialara yanıt! 

Limak İnşaat, "Fenerbahçe hissedarı olduğu" yönündeki iddiaları yazılı açıklama ile yalanladı. 

Limak İnşaat Rusya'daki projesinin ilk etabını Aralık 2021'de teslim edecek!

Limak İnşaat Rusya’nın başkenti Moskova'da 100 milyon dolarlık konut projesi üstlendi. Projenin daha önce üstlendikleri bölümü Aralık 2021'de, yeni bölüm ise 2023'te teslim edilecek. 

Türk inşaat sektörü projelerini zamanında, bütçesinde ve kaliteyle yapıyor!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, "Türk inşaat sektörü de dünyanın her tarafında bunu yapıyor. Türk inşaat sektörünün projeleri çok daha tercih ediliyor" dedi.

Limak inşaat projeleri Haberi

Limak inşaat projeleri

Limak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Türk müteahhitlerin ve inşaat sektörünün durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Bloomberg HT'de yer alan habere göre; Ebru Özdemir, "Türk inşaat firmaları bu yıl çok başarılı oldu. Sektörde Çin'den sonra en güçlü 2. ülke konumundayız. Dolayısıyla yurt dışında yapılan ciddi sayıda işler artıyor ve başarılı bir şekilde tamamlanıyor" diye konuştu. 

Limak İnşaat olarak dünyanın en büyük 250 müteahhidi listesi sıralamasında daha da yükselmeyi amaçladıklarını belirten Ebru Özdemir, "Türk müteahhitliği Türkiye'nin en önemli işlerinden birisi. Hem kalite ve nitelikli iş gücü, hem deneyim ve tecrübe hem hızımız ve maliyet avantajlarımızla dünyada lider konuma ulaşacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

-Kovid-19 Türkiye'nin rekabetçiliğini nasıl etkiledi?

"Limak İnşaat olarak pandemi sırasında 3 kontrat imzaladık. 1 tanesi Rusya'da bir stadyum, biri Katar'da yol projesi,...