24 / 04 / 2024

limit

limit

Bugünden itibaren geçerli olacak düzenleme ile temassız ödemelerde limitler değişti. Peki temassız ödemede yeni limit kaç TL oldu? İşte detaylar...

Dolarda yeni dönem! Alım satımda miktar belli oldu!

Döviz alım satımında kimlik zorunluluğunun ardından yeni düzenleme ile alım satıma sınır geldi ve sınır 5 bin ABD Doları olarak belirlendi.

Kredi kartı limitlerine seçim sonrası düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit belirlenecek iddiası! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kredi kartlarına yönelik bir düzenleme yapılacağına yönelik açıklamalarda bulundu. Kredi kartı limitlerinde düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit mi belirlenecek? 

Esnafa destek kredisinde limit 750 bin TL oldu! Bakan Bolat: Yarından itibaren hazır, kullanabilirsiniz! 

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, TESKOMB finansman destek kredisinin yarın sabah itibarıyla hazır olduğuna ve limitin de 650 bin TL'den 750 bin TL'ye yükseltildiğine dikkat çekti. İşte Bakan Bolat'ın o açıklaması...

Bankalar açıkladı: Para çekme ve yatırma işlemlerine limit getirildi!

Bankalar aldıkları yeni kararla, vatandaşın para yatırma ve çekme işlemlerine limit sınırı getirdi. Son dönemde online  işlemlerin çoğalmasıyla artık  isteyen istediği parayı banka veznesine yatırıp çekemeyecek. Kararla birlikte ATM’den para çekme limitleri de değişti.

Türkiye Bankalar Birliği Başkanından dolar tahmini geldi: 39-40 TL olur!

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Dolar/TL beklentisinin 39-40 lira olduğunu belirtirken, kredi kartlarına taksit ve limit sınırlaması gibi yeni düzenlemeler gerektiğini dile getirdi.

Kredi kartı kullananlara şok haber! Resmen açıklandı! Artık limit artırılmayacak!

Mevduat ve katılım bankaları, kanıtlanabilir onay veya talep olmadan, kişiler adına kredili hesap dahil herhangi bir hesap açamayacak, ve kredili hesabın limitini artıramayacak. 

MB açıkladı! FAST işleminde üst limit 50 bin TL'ye yükseltildi...

Merkez Bankası, FAST (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) Sistemi'nde üs limiti 50 bin TL'ye kadar yükselttiğini açıkladı. İşte haberin detayları...

Yabancıya konut satışında alt limit yılbaşından itibaren 600 bin dolara çıkarılıyor!

Yabancıya vatandaşlık amaçlı konut satışında alt sınır yılbaşından itibaren, 400 bin dolardan 600 bin dolara çıkarılıyor.

ÖTV'siz araç almak isteyenler dikkat! Limit değişti! İşte ÖTV'siz araç alımlarında 2024 üst limiti!

Engelli vatandaşlar için ÖTV'siz muafiyetli sıfır otomobil alımlarında limit değişti.  İşte ÖTV'siz araç alımlarında 2024 üst limiti.

Yabancıların ikamet izni için konut alımlarında alt sınır 200 bin dolara yükseldi!

Göç İdaresi tarafından yabancıya ikamet amaçlı konut satışında alt limit yükseltildi. Artık ikamet izni için 75 bin dolar değil, 200 bin dolar gerekiyor. İşte detaylar...

Kredi kartı olanlara kötü haber! Eğer yüksek limitli kartınız varsa hemen bakın! Yeni döneme geçiliyor...

Orta Vadeli Program'ın açıklanmasının ardından harekete geçen bankalar, yüksek limitli kredi kartlarında limit düşürmeye gittti.

KOBİ'lere can suyu olacak yeni düzenleme yolda! Limit yükseltiliyor!

KOBİ’lere finansman desteğinin artırılması konusunda can suyu olacak yeni paket hazırlığı başladı. Bu düzenleme ile işletmelerin 100 milyon lira olan kredi kefalet limiti 150 milyon liraya çıkarılacak.

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Grup İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliye Pla., Esalko Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limit, Özbek Grup Yapı İnşaat ve Trion Yapı İnşaat Mimarlık ortaklığında kuruldu.

ATM'den para çekenler dikkat! Bu yenilik en zor anınızda işinize yarayacak

Bankalar kredi kartlarıyla sağlanan peşin avans çekim işlemlerini durdururken, kimi bankalar ise ATM'den para çekmeyle alakalı yeni karar aldı. Günlük limit çekim ücreti yükseltildi. Yapı Kredi, müşterilerine SMS göndererek bu kararı ilan etti.

limit Haberi

limit

Kredi veya bankamatik kartı kullanan milyonlarca kişiyi ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Bugünden itibaren geçerli olacak düzenleme ile temassız ödemelerde limitler değişti. Değişikliğe ilişkin Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, yurttaşlara önemli uyarılarda bulundu.

Daha önce 500 TL ile sınırlandırılan temassız ödeme limiti bugün değişti. Yapılan limit değişikliği bugünden itibaren geçerli olacak. Temassız ödeme limiti en son 1 Şubat 2022 günü güncellenmiş ve 500 TL’ye yükseltilmişti.

Peki temassız ödemede yeni limit kaç TL oldu?

"BAZI RİSKLERİ DE VAR"

Konuya ilişkin milliyet.com.tr'ye açıklamalarda bulunan Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, yapılan düzenlemenin tüketicilere sağladığı yararın yanı sıra birtakım riskleri de barındırdığını ifade etti.

"HESABINDAN PARA ÇEKMELERİ MÜMKÜN"

Temassız kredi kartıyla ödemelerin kartın pos cihazına yaklaştırılmasıyla gerçekleştirildiğini hatırlatan Ağaoğlu, bu nedenle cüzdanında, çantasında, cebinde temasız kartı bulunanlara önceden kurgulayan bir kısım...