25 / 04 / 2024

L\'ist İstinye

L\'ist İstinye

İstanbul Boğazı'nın en güzel koylarından birinde konumlanan L'ist İstinye Suites, yaz mevsimine bir partiyle "Merhaba" dedi

1942 yılında Bebek İstinye yol çalışması ihaleye verilmiş!

1942 yılında Bebek İstinye yolu üzerindeki istimlak işleriyle yol inşaatının yol çalışmasının bir kısmı tamamlanmış. Bu çalışma 1942 yılının başında bir müteahhide ihale ile verilmiş.

Tahincioğlu Nidapark İstinye'de yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu tarafından, Sarıyer İlçesi İstinye Mahallesi'nde inşa edilen Nidapark İstinye projesinde konut sahibi olmak isteyenler için, yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı devam ediyor.

Sarıyer İstinye 1/5000 ölçekli imar planı itirazı askıya çıkarıldı!

Sarıyer ilçesi, İstinye Mahallesi, 391 ada, 30 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı itirazı askıya çıkarıldı.

İstanbul Sarıyer'de arsa satılıyor! 2 milyon 200 bin TL'ye! 

İSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, İstinye Mahallesi'nde yer alan arsa satılıyor. İşte fiyatı...

İstinye Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Poligon (İstinye) Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına (380 Ada 24-25 Parseller) İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

10 yıllık davada son karar verildi! Lübnanlı aile 3 milyar TL'lik mirasın hak sahibi oldu!

İstanbul İstinye‘de Lübnanlı armatör dedelerinden miras kalan yaklaşık 40 bin metrekare arazi için hukuk savaşı veren Cheeba ve Jaroud aileleri mirasçı olduklarına dair 10 sene önce açtıkları dava sonuçlandı. Lübnanlı aile 3 milyar liralık mirasın hak sahibi oldu.

Tarih İst Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Tarih İst Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Muhittin Kaya tarafından kuruldu.

Sarıyer Poligon Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Poligon (İstinye) Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına (380 Ada 24-25 Parseller) İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstinye Park İzmire nasıl gidilir? İstinye Park İzmir konum bilgisi!

İstinye Park İzmire nasıl gidilir nasıl gidilir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki İstinye Park İzmire nasıl gidilir? İşte İstinye Park İzmir konum bilgisi...

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

İzmir İstinye Park 22 Ekim'de açılıyor!

Orjin Grup Yönetim Kurulu Eş Başkanı Zafer Yıldırım, İstinye Park İzmir'in açılış tarihini duyurdu. Zafer Yıldırım, "İnşallah 22 Ekim'de yüzde 92 dolulukla, kontrat imzası yüzde 70 dolulukla açmış olacağız" dedi.

Sarıyer İstinye Mahallesi 1/1000  ölçekli imar planı değişikliği onaylandı!

Sarıyer İlçesi, İstinye Mah., 53 pafta, 247 ada, 6 parsele ait hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/3 sayılı kararı ile onaylandı.

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi açıldı!

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Çiçek tarafından açıldı.

L\'ist İstinye Haberi

L\'ist İstinye

İş ve sanat dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı partinin ev sahipliğini, Krea Grup İcra Kurulu Başkanı Hakan Kodal yaptı. Aşkın Arsunan Gitar Grubu'nun jazz müziğiyle renklenen gecede konuklar, L'ist İstinye Suites'in İstinye Koyu'na bakan muhteşem manzarasının tadını çıkardı. Bu yıl, üçüncü kuruluş yılını bir dizi etkinlikle kutlamayı planlayan Krea Grup, etkinliklerini `Yaza Merhaba' partisiyle başlattı. AVM yatırımlarının yanı sıra L'ist İstinye Suites ile İstanbul'da çok özel  otel konforundaki konut projesine imza atan Krea Grup, bu proje ile hayata yeni bir yorum getiriyor. Lanse edildiği günden itibaren yoğun ilgi gören projede kaba inşaatın yüzde 50'si tamamlandı.

Beş katlı 14 blokta, 150 suit, bahçe ve çatı dubleksleri ile ara katlardaki normal ünitelerden oluşan L'ist İstinye, 1500 metrekareye yayılan sosyal tesislerinde sağlık...