20 / 04 / 2024

locca gayrettepe son durum

locca gayrettepe son durum

Locca Gayrettepe projesinin yüzce 60'ı satıldı. Teslimler başladığı projede 1+1 küçük daireler 510 bin TL'den satılıyor.

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı pazartesi günü hizmete girecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nın açılışının 29 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile gerçekleştireceklerini açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu müjdeyi verdi! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın 9'uncu ve son istasyonu olan Gayrettepe istasyonunun çok yakında açılacağının müjdesini verdi. 

İstanbul Havalimanı metrosunda son durum!

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor. Metro hattının ilk etabı 2019 yılında, ikinci etabı ise 2021 yılında açılacak.

Gayrettepe-Yeni Havalimanı metrosunda son durum!

Yeni Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Metro hattının ilk etabının 2019 yılında, ikinci etabnın ise 2021 yılında açılması planlanıyor.

Gayrettepe-Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda son durum ne?

Gayrettepe - İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden sürüyor. İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım sağlamak için inşa edilen metronun Gayrettepe durağında çalışmalara başlanıyor.

Yeni Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nda son durum!

Gayrettepe - Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 3. Havalimanını şehir merkezine bağlayacak olan metro hattının ilk etabının 2019 yılında, ikinci etabnın ise 2021 yılında açılması planlanıyor.

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı ne zaman açılacak?

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar son gaz devam ediyor. Vatandaşların açılışını dört gözle beklediği projenin 2019 yılının sonunda açılması planlanıyor.

Gayrettepe-Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda son durum!

Çalışmaların hız kesmeden devam ettiği Gayrettepe - Kağıthane- Yeni Havalimanı Metro Hattı 2019'da hizmete açılacak.

Locca Beykent fiyat listesi 2018!

Su Yapı Gayrimenkul imzası ile yükselen Locca Beykent projesinde kalan son 20 daire için satışlar devam ediyor..

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı inşaatında son durum!

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 3. Havalimanını şehir merkezine bağlayacak olan metro hattının ilk etabının 2018 yılında, ikinci etabnın ise 2021 yılında açılması planlanıyor.

3. Havalimanı - Gayrettepe raylı sistem çalışması başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul Yeni Havalimanı'nda gerçekleştirdiği incelemelerin ardından projenin son durumuyla ilgili açıklama yaptı. Arslan "Gayrettepe'den havalimanına raylı sistem çalışmasını başlattık." dedi.

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı'nda son durum!

İstanbul'da ulaşım konusunda büyük kolaylık sağlayacak, ulaşımda vatandaşlara konfor ve rahatlık getirecek projelerden biri olan Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Beylikdüzü'nün muhafazakarlara özel projesi: Locca Beykent!

Beylikdüzü'nün muhafazakar yaşama uygun özel projesi Locca Beykent'te hemen teslim son dairelerin satışları devam ediyor...

locca gayrettepe son durum Haberi

locca gayrettepe son durum

Yüzde 60'ı satılan Locca Gayrettepe projesinde 2 +1 daire kalmadı. Son 1+1 lerin kaldığı projede yaşam başladı. Yatırımcıların yüzünü güldüren proje 2 bin 200,-TL kira ortalamasıyla hızlıca kiralanabiliyor. Projedeki 1+1 küçük daireler 510 bin TL'den, 1+1 büyük daireler 630 bin TL'den satılıyor. 


Şehrin tam göbeğinde, Şişli ve Beşiktaş ilçelerinin arasında, E5 ve Boğaziçi köprü yolunun yanında, metro ve metrobüse 5 dk lık yürüme mesafesinde bir semt Gayrettepe. Semti önemli kılan sadece merkezi lokasyonu değil üstelik, aynı zamanda üst gelir grubundan ailelerin tercih ettiği sakin, nezih bir semt olması; hastaneler, oteller, okullar, alışveriş merkezleri, bankalara yakınlığı da semti cazip kılıyor.


Loca Gayrettepe’de Proje özellikleri;Toplam 8 bağımsız bölüm bulunuyor. Bunlarda 6 tanesi 1+1 ve 2 tanesi 2+1.


Projede iki adet bahçe dubleksi daire mevcut...