26 / 04 / 2024

lojman puanlama cetveli

lojman puanlama cetveli

Kamu Konutları Yönetmeliğine ekli 4 sayılı cetvelde gösterilen puan durumu dikkate alınarak sıra tahsisli konutların tahsisi yapılıyor. İşte lojman tahsisinde dikkate alınan puanlama sistemi cetveli...

Kamu lojman kiraları 2016!

Kamu konutları olarak da bilinen bu evlerde verilecek kira bedelleri her sene Milli Emlak Genel Tebliği ile açıklanıyor. Kamu lojman kiraları 2016, 369 sıra nolu Tebliğ ile açıklandı. İşte kamu lojman kiraları 2016..

Lojman kiraları 2016 ne kadar oldu?

2016 lojman kiraları, 369 sayılı Milli Emlak Genel Tebliği kapsamında açıklandı. Peki, Lojman kiraları 2016 ne kadar oldu? 2016 yılında hangi lojman evlerinden ne kadar kira bedeli alınacak?

Lojman kiraları 2016!

2016 yılında uygulanacak lojman kira bedelleri 7 Ocak 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Milli Emlak Genel Tebliği ile açıklandı. Peki, lojman kiraları 2016 ne kadar oldu?

Ankara Beypazarı yeni kaymakamlık lojmanı tamamlandı!

Beypazarı Kaymakamlığı tarafından yaptırılan yeni kaymakamlık lojmanı, Beypazarı Belediyesi'nin yaptığı peyzaj ve çevre düzenlemeleri ile tamamlandı.

Beypazarı Kaymakamlık Lojmanı tamamlandı!

Beypazarı yeni kaymakamlık lojmanı, Beypazarı Belediyesinin yaptığı peyzaj ve çevre düzenlemeleri ile tamamlandı. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yeni lojmanın Beypazarı Kaymakamlığına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Martı Myra Otel ve Çamyuva Lojman Arsası değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., şirket portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel ve Çamyuva Lojman Arsasına ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Kayseri Melikgazi'de 8.5 milyon TL'ye satılık lojman!

Melikgazi Belediyesi, Melikgazi Alparslan Mahallesi'nde bulunan lojman ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu lojmanın satış bedeli 8 milyon 528 bin TL olarak belirlendi.

Orhangazi'deki eski kaymakamlık lojmanı yıkılacak!

Orhangazi’de yeni kaymakamlık lojmanın devreye girmesi ile birlikte hazineden Orhangazi Belediyesi’ne devredilen eski kaymakamlık lojmanında yıkım çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak.

Bursa Orhangazi'deki kaymakamlık ve lojman binası yıkılacak!

Bursa Orhangazi Belediyesine devredilen eski kaymakamlık lojmanı yıkılacak. Bursa Orhangazi Belediyesi'ne devredilen eski kaymakamlık lojmanında yıkım çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak.

Üsküdar Hava Subayları Lojmanı ihalesi Dap Yapı'nın!

Emlak Konut’un yaptığı, Validebağ Korusu’nun karşısındaki Hava Subayları Lojmanı ihalesinde ipi Dap Yapı göğüsledi. Grup, 810 milyon liralık satış gelirinin yüzde 50.15’ini taahhüt etti

Apartman toplantısı hazirun cetveli nedir?

Apartmanlarda kat malikleri kurulu toplantısı, yılda bir defadan az olmamak üzere yönetim planında gösterilen zamanlarda yapılıyor. Apartman yönetim toplantılarında hazirun cetvelinin bulundurulması zorunlu oluyor. Peki, hazirun cetveli nedir?

Bitlis Güzelsu köyünde 6 dairelik öğretmen lojmanı yapılacak!

Bitlis 'in Ahlat ilçesine bağlı Güzelsu köyünde öğretmenlerin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla 6 dairelik lojman yapılıyor.

Bitlis Güzelsu'ya öğretmenler için lojman yapılıyor!

Bitlis’in Ahlat ilçesine bağlı Güzelsu köyünde öğretmenlerin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla 6 dairelik lojman yapılıyor. Güzelsu köyünde zamanla ihtiyaç doğmasından dolayı lojman yapımına başlanıldığı belirtildi.

lojman puanlama cetveli Haberi

lojman puanlama cetveli

Lojman puanlama sistemi!

Lojman konut tahsisi puanlama hesapları göz önünde bulundurularak yapılıyor. Kamu Konutları Yönetmeliğine ekli 4 sayılı cetvelde gösterilen puan durumu dikkate alınarak 9 uncu maddede belirtilen usul ve esaslara göre tahsis edilen konutlar, sıra tahsisli konutlardır.


Sıra tahsisli konutların puanlama cetveli, şu şekilde sıralanıyor: 


4 Sayılı Cetvel 

SIRA TAHSİSLİ KONUTLARIN PUANLAMA CETVELİ

             

a) Görevinde başarılı olanlardan sicili çok iyi veya iyi olan personel için (+ 10) puan,

             

b) Personelin 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu kapsamına giren kurum ve kuruluşlarda geçen hizmet süresinin her yılı için (+ 5) puan,

             

c) Personelin, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu kapsamında olan kurum ve kuruluşlarda, daha önce konuttan yararlandığı her yıl...