18 / 04 / 2024

lojman satışı 2020

lojman satışı 2020

Sıfır konuttaki kredi kampanyalarının benzeri kamu lojmanları için de uygulanıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kamu konutlarının ekonomiye kazandırılması kapsamında başlattığı çalışma kapsamında 81 ilde 70 bin TL'den başlayan fiyatlarla 50 bin lojman satılacak...

Lojman satışları yeniden başladı!

İhalesi ve bedel tespit çalışması devam eden kamu lojmanlarına alıcıların ilgisi artıyor. 2020'nin ilk yarısında bin 612 kamu konutu satıldı. Bakanlık askıya alınan satışlara yeniden başladı.

Lojman kredisinde oranlar yarışıyor!

Satışa sunulan kamu lojmanlarının ihaleleri devam ederken, bankalar da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile arka arkaya ‘kredi’ anlaşması yapıyor

3 ilde 29 adet arsa, arazi ve lojman satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Kırklareli, İzmir ve Giresun'da yer alan arsa, arazi ve lojmanlar satılıyor. Peki 3 ildeki gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman yapılacak? Arsa ve konutların fiyatları ne kadar? 

Memurlar kira bedellerini karşılayamıyorlar! Milletvekilinden lojman satışına tepki!

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, memurların geçinemediğine değindiği açıklamasında kira bedelleri ve satılan lojmanlar ile ilgili de konuştu. İşte o açıklama... 

Milli Emlak ucuza lojman satışı gerçekleştiriyor! 1825 metrekare müstakil evi 480 bin TL ile satıyor!

Son zamanlarda Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan arsa ve konutlar, yoğun bir ilgiyle karşılanıyor. Son yayınlanan ilana göre ucuza lojman satışı gerçekleşecek. Bu kapsamda, 480 bin TL değerindeki müstakil evin satış şartları da merak konusu oldu.

Milli Emlak Tekirdağ'da 200 bin TL'ye lojman hissesi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği Eylül ayı ihalelerini  hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Tekirdağ'da lojman hissesi satıyor. 

550 bin TL'ye sıfır ev sahibi olma fırsatı! Bu 2+1'ler kaçmaz! Hemen bakın!

Niğde Belediyesi, Niğde ili, Merkez ilçesi, Efendibey, Şehitler, Şahinali, Yağdan mahallelerinde yer alan 73 adet lojmanı satıyor. İşte o lojmanların fiyatları ve büyüklükleri...

Milli Emlak'tan lojman fırsatı! Satış fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa Yıldırım'da kamu lojmanı satışı için ihale düzenliyor. Merakla beklenen ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 255 bin 805 liraya lojman ve arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya'da kargir lojman ve arsa satıyor. Gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Haziran 2022 tarihinde  gerçekleştirilecek. 

İstanbul'da Milli Emlak 16 lojman satıyor! 

İstanbul'da Milli Emlak 16 lojmanı satıyor. Peki satışa çıkarılan lojmanların fiyatları ne kadar? Satışa sunulan lojmanlar için ne kadar ödemek gerekiyor? İşte satılık ev arayanları cezbeden ihalenin tüm detayları...

Konut satışları 2020'ye göre yüzde 59 arttı!

TÜİK rakamlarına göre, 2021 Kasım ayında 178.814 adet konut satışı gerçekleşti. Açıklanan rakamlara göre; bu rakam Kasım 2020'ye kıyasla yüzde 59 oranında arttı

TOKİ ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün 2002-2020 yılları arasındaki taşınmaz satışı mecliste!

2002-2020 yılları arasında TOKİ ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılan taşınmaz satışı ve elde edilen gelir miktarı meclis gündemine taşındı. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

2002-2020 yılları arasında Özelleştirme İdaresi tarafından yapılan taşınmaz satışı TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, 2002-2020 yılları arasında Özelleştirme İdaresi tarafından yapılan taşınmaz satışına ve elde edilen gelir miktarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Türkiye genelinde çok sayıda lojman satışa çıkarıldı!

Türkiye'de konut fiyatlarının tavan yaptığı şu günlerde; İstanbul, İzmir, Antalya ve Samsun'da yüzde 40 indirimle çok sayıda lojman satışa sunuldu. 

TOKİ 2020'de 131 bin konutun satışını gerçekleştirdi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada, 2020 yılı içerisinde 31 bini fiili olarak,100 bini de kuralı olarak toplamda 131 bin konutun satışını yaptıklarını söyledi.

lojman satışı 2020 Haberi

lojman satışı 2020

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kamu konutlarının ekonomiye kazandırılması hedefiyle başlatmış olduğu çalışma kapsamında satışa çıkarılan ve koronavirüs sebebiyle ara verilen lojman satışları yeniden başlıyor. 

Toplamda 50 bin konutun satılacağı çalışma kapsamında 10 şehirde bu zamana kadar bin 600'den fazla lojmanın satışı yapılırken, Temmuz'da yeni başlayacak ihaleler için ilk ilan ise Ankara için verildi. Yeni Şafak'tan Kenan Biter'in haberine göre; il genelinde 405 adet kamu konutu için 70 bin TL'den başlayıp 400 bin liraya kadar çıkan çeşitli büyüklüklerde konutlar yer alıyor.

Sıfır konuttaki kredi kampanyalarının benzeri kamu lojmanları için de uygulanıyor. Bankalar kamu konutu alanlara 0,74 kar oranı ile 12 ay ödemesiz kredi imkanı sunuyor.

Kamu bankalarının konut kredilerine yönelik hayata geçirdiği kredi paketleri ile faizler 0,64 ile tarihin en düşük seviyelerine düşerken,...