29 / 03 / 2024

lojman satışı

lojman satışı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bakan Kurum, yaklaşık 1,8 milyar lira olan 7 bin 47 kamu konutunun satışını tamamladıklarını ve bu kapsamda yaklaşık 1, 2 milyar lira gelir elde ettiklerini açıkladı. 

24 bin lojman için dev ihale!

Kamuda lojman satışları başlarken, 66 ilde 9 bin 650 kamu konutunun satışından 2.1 milyar lira gelir elde edilmesi amaçlanıyor. Ocak ve Şubat aylarında 24 bine yakın kamu konutunun satışa çıkması planlanıyor. 

3 ilde 29 adet arsa, arazi ve lojman satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Kırklareli, İzmir ve Giresun'da yer alan arsa, arazi ve lojmanlar satılıyor. Peki 3 ildeki gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman yapılacak? Arsa ve konutların fiyatları ne kadar? 

Memurlar kira bedellerini karşılayamıyorlar! Milletvekilinden lojman satışına tepki!

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, memurların geçinemediğine değindiği açıklamasında kira bedelleri ve satılan lojmanlar ile ilgili de konuştu. İşte o açıklama... 

Özak GYO, Antalya Serik'te lojman binası aldı! 142 milyon TL'ye! 

Özak GYO, Antalya Serik'te 142 milyon TL'ye lojman binası satın aldı. Şirket söz konusu satın almanın gerekçesini de açıkladı. İşte şirketten yapılan o açıklama...

Şeker fabrikalarının arazileri satışa çıkarıldı! 61 bin metrekarelik arazi, üzerindeki lojmanlarla satılıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bağlı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı üzerinde lojman binalarının bulunduğu Muş Şeker Fabrikası arazisi ile Bursa’da depoların da yer aldığı arazileri satışa çıkardı.

O belediyeler birçok araziyi satılığa çıkardı!

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi; arsa, lojman ve sağlık alanını satışa çıkardı. Belediye, çevredeki yoğun betonlaşma sebebiyle park alanı olarak düzenlenmesi gereken, içinde pek çok yetişkin meyve ağaçlarının olduğu araziyi satışa çıkardı.

Milli Emlak ucuza lojman satışı gerçekleştiriyor! 1825 metrekare müstakil evi 480 bin TL ile satıyor!

Son zamanlarda Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan arsa ve konutlar, yoğun bir ilgiyle karşılanıyor. Son yayınlanan ilana göre ucuza lojman satışı gerçekleşecek. Bu kapsamda, 480 bin TL değerindeki müstakil evin satış şartları da merak konusu oldu.

Belediye o ildeki 13 adet arsa ile 1 araziyi satıyor! 65 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Konya ili Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Beyşehir ilçesinde yer alan 12 arsa, 1 arazi ve 1 adet de iki katlı lojman ve arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Tekirdağ'da 200 bin TL'ye lojman hissesi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği Eylül ayı ihalelerini  hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Tekirdağ'da lojman hissesi satıyor. 

O ilde 29 adet konut, 2 arazi ve 1 arsa satılıyor! 24 ay taksit fırsatıyla!

Nevşehir'de Hazineye ait 29 adet kamu konutu, 1 adet 6 Katlı Betonarme Lojman Binası ve Arsası ve 2 adet arazi satılıyor. İşte fiyatları ve tüm ayrıntılar...

550 bin TL'ye sıfır ev sahibi olma fırsatı! Bu 2+1'ler kaçmaz! Hemen bakın!

Niğde Belediyesi, Niğde ili, Merkez ilçesi, Efendibey, Şehitler, Şahinali, Yağdan mahallelerinde yer alan 73 adet lojmanı satıyor. İşte o lojmanların fiyatları ve büyüklükleri...

Milli Emlak'tan lojman fırsatı! Satış fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa Yıldırım'da kamu lojmanı satışı için ihale düzenliyor. Merakla beklenen ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 255 bin 805 liraya lojman ve arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya'da kargir lojman ve arsa satıyor. Gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Haziran 2022 tarihinde  gerçekleştirilecek. 

Diyarbakır'da 155 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık konutlar! 120 taksit ve yüzde 10 indirim fırsatıyla!

Diyarbakır Yenişehir'de 32 adet lojman 155 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte ayrıntılar...

lojman satışı Haberi

lojman satışı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bakan Kurum, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile bağlı kuruluşlarının 2021 yılı bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki sunumunda, önemli mevzuat düzenlemeleriyle ilgili konuştu.

- "7 bin 47 kamu konutunun satışını tamamladık"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; eğitim, sağlık ve spor faaliyetlerini desteklemek amacıyla yaklaşık 27 milyon metrekare büyüklüğüne sahip Hazine taşınmazını kurumlara tahsis ettiklerinden bahseden Kurum, yaklaşık 1,8 milyar lira olan 7 bin 47 kamu konutunun satışını tamamladıklarını ve bu kapsamda yaklaşık 1, 2 milyar lira gelir elde ettiklerini açıkladı. 

Tapu ve kadastro faaliyetleri kapsamında da Hazineye 2019'da 12,2 milyar lira, 2020 yılı Ekim itibarıyla da yaklaşık 16,2 milyar lira harç geliri sağladıklarından bahseden Kurum, "Vatandaşlarımızın, tapu ve kadastro müdürlüklerine gitmeden işlem başvurusu yapabilmesi için...