19 / 04 / 2024

lojman satışları başladı mı

lojman satışları başladı mı

Satışa sunulan kamu lojmanlarının ihaleleri devam ederken, bankalar da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile arka arkaya ‘kredi’ anlaşması yapıyor

Lojman satışları başladı!

Bursa ve Ankara'da bulunan 186 lojmanın satış ilanları yayınlandı, 5 ilde ekspertiz ve ilan çalışmaları tamamlanan 1814 lojmanın satışı için de aralık ve ocak aylarında ihaleye çıkarılacak..

Lojman satışları ne zaman başlayacak?

Bedel tespitleri yapılan lojmanların satışlarına bu ay başlanıyor, satışa sunulacak lojmanlar Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Mersin’de bulunuyor.

Suryapı Topkapı Evleri'nde satışlar başladı!

Suryapı tarafından hayata geçirilen Suryapı Topkapı Evleri'nde satışlar başladı. Peki Suryapı Topkapı Evleri fiyatı ne kadar? Suryapı Topkapı Evleri kaç liradan satılıyor? İşte Suryapı Topkapı Evleri fiyat listesi.

VillaBlu ile Büyükçekmece'ye 32 yeni villa geliyor! Ön satışlar başladı!

VillaBlu projesi, kentsel modernleşmenin öncü isimlerinden Mutlu İnşaat ile 32 aileye tek katlı villa yaşamı sunuyor. Ön satışlar başladı! Peki villalar kaç metrekare? VillaBlu Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Kavanpark projesi nerede? Kavanpark satışlar başladı mı? İşte Kavanpark projesi fiyat listesi!

Mehmet Kavan Yapı tarafından müstakil ev sahibi olmak isteyen kişilerin hayallerini gerçekleştirmek için hayata geçirilen Kavanpark projesi nerede? Kavanpark satışlar başladı mı? İşte Kavanpark fiyat listesi...

Başakşehir'in yeni yaşam merkezi Başakport'ta satışlar başladı!

İstanbul Başakşehir'de Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından hayata geçirilen Başakport projesinin satışları başladı. Peki projede yer alan konutların fiyatı ne kadar oldu? İşte 27 Mayıs 2022 BaşakPort projesi konutlarının fiyat listesi...

İstanbul’un en merkezi OTOAVM'si Autogross İstanbul'da satışlar başladı! Dükkan alacaklara 18 taksit fırsatı!

İstanbul’un en merkezi OTOAVM'sinde satışlar başladı. Fiyatları 12 milyon Türk Lirası'ndan başlayan dükkanlar için 18 taksit imkanı sunuluyor.

Eden Grove projesinin 2. etabı olan Lily House'un satışları başladı!

İngiltereli inşaat firması Berkeley Group tarafından inşa edilen “Eden Grove” projesinin ikinci etabı olan “Lily House”un satışları başladı.

Tema İstanbul 2'de ön satışlar başladı!

Satışa sunulması uzun süredir beklenen Tema İstanbul 2 projesinde ön satışlar başladı. 

Borsa Kule'nin B bloğunda satışlar başladı!

KUYAŞ imzasıyla yükselen Borsa Kule projesinde ikinci etap satışları başladı. Projenin B bloğunda ince işler ve kalan imalatlar tamamlandı...

Seyirtepe Başpınar'da satışlar başladı! Yeni proje!

Başpınar İnşaat tarafından hayata geçirilen Seyirtepe Başpınar projesinde satışlar başladı. Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor.

Eston Şehir Koru'da ikinci etap satışları başladı!

Polatyol tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru'da ikinci etap için satışlar başladı. Projede 2+1, ve 4+1 daireler yer alıyor.

Dekar Kıyıbahçe 4. Etap satışları başladı!

Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli'deki projesi Dekar Kıyıbahçe'de dördüncü etap satışları başladı.

Dekar Kıyıbahçe'de 2. Etap satışları başladı! 0,64 faiz oranıyla!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’de ilk etap teslimleri ve ikinci etap satışları başladı.

Düşler Vadisi Riva 2. Etap'ta satışlar başladı!

Yılmaz İnşaat imzasıyla Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Düşler Vadisi projesinin 2. etabında satışlar başladı. Yeni etapta fiyatlar 1 milyon 914 bin TL'den başlıyor.

lojman satışları başladı mı Haberi

lojman satışları başladı mı

Satışa sunulan kamu lojmanlarının ihaleleri devam ediyor. Bu süreçte bankalar da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile arka arkaya ‘kredi’ anlaşması yapıyor. Bu kapsamda bankalar kamuya ait lojmanların ihale yoluyla satışında konut kredisi kullandırılmasına yönelik protokollerini de imzalıyor.

Bankalar imzaladıkları protokoller ile tüketiciye en uygun oranı sunabilmek için adeta yarışa girdi. Milliyet'ten Duygu Erdoğan'ın haberine göre, yüzde 0.87 ila yüzde 0.95 oranında kredi faizi ve finansmanı sunuluyor.

50 bin lojman

Ülke genelinde genel bütçeli idarelere tahsisli 218 bin 575, diğer kurumlara tahsisli 30 bin 939 olmak üzere toplam 249 bin 514 kamu lojmanı mevcut. Bu konutlardan savunma, güvenlik, adalet ve istihbarat hizmetleri için kullanılan yaklaşık 140 bin lojman ile kampüs alanında bulunan  ve hizmet binalarıyla bütünleşik olan yaklaşık 59...