29 / 03 / 2024

lojman satışları

lojman satışları

Türkiye'de konut fiyatlarının tavan yaptığı şu günlerde; İstanbul, İzmir, Antalya ve Samsun'da yüzde 40 indirimle çok sayıda lojman satışa sunuldu. 

10 yılda 108 adet lojman satıldı!

Mehmet Şimşek'in açıklamasına göre, son 10 yılda 108 kamu lojmanı satılmış ve 24 milyon 812 bin lira gelir elde edilmiş. Hürriyet Gazetesi yazarlarından Şükrü Kızılot lojman konusuna değindi...

Maliye lojmanlarına 215 milyon lira teklif geldi!

Maliye Bakanlığı'nın Oran Atakent Devlet Mahallesi'ndeki lojmanları için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından açılan ihalede en yüksek teklifi 215 milyon 250 bin lira ile Kuzu Toplu Konut İnş. AŞ verdi

Kuzu Toplu Konut'tan Oran'daki lojmanlara 215.2 milyon TL teklif!

Maliye Bakanlığı'nın Oran Atakent Devlet Mahallesi'ndeki lojmanları için TOKİ tarafından açılan ihalede en yüksek teklifi 215 milyon 250 bin lira ile Kuzu Toplu Konut İnş. AŞ verdi

Taşınmaz satışlarından 9,9 milyar lira gelir bekleniyor!

Devlet; gelecek 3 yıl içerisinde arsa, lojman, sosyal tesis gibi gayrimenkul satışlarından 9 milyar 925 milyon 841 bin lira elde etmeyi amaçlıyor.

Lojman satışları yeniden başladı!

İhalesi ve bedel tespit çalışması devam eden kamu lojmanlarına alıcıların ilgisi artıyor. 2020'nin ilk yarısında bin 612 kamu konutu satıldı. Bakanlık askıya alınan satışlara yeniden başladı.

Yeni kredi paketleri lojman satışlarında geçerli mi?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın imzaladığı protokol kapsamında başlayan lojman satışı desteğine Emlak Katılım'da katıldı. Emlak Katılım, yaklaşık 50 bin kamu lojmanının satışı için finansman desteği sağlıyor.

Emlak Katılım’dan 0,76 oran ile lojman satışlarına finansman desteği!

Emlak Katılım, kamu lojman satışlarına özel finansman desteğine kaldığı yerden sürüyor. 120 ay vadeye kadar tüm vadelerde yüzde 0,76 oran ile konut finansmanı sağlayan Emlak Katılım, kamu lojmanı almak isteyenleri şubelerine katılabiliyor.

Lojman satışları başladı!

Bursa ve Ankara'da bulunan 186 lojmanın satış ilanları yayınlandı, 5 ilde ekspertiz ve ilan çalışmaları tamamlanan 1814 lojmanın satışı için de aralık ve ocak aylarında ihaleye çıkarılacak..

Lojman satışları ne zaman başlayacak?

Bedel tespitleri yapılan lojmanların satışlarına bu ay başlanıyor, satışa sunulacak lojmanlar Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Mersin’de bulunuyor.

Lojman satışlarına avantajlı düzenleme!

Geçtiğimiz yıl satışa çıkarılmalarına karar verilen 108 bin kamu lojmanının 3 bini satıldı. Kalan lojmanlar için Bakanlık tarafından satışları daha cazip hale getirmek için 120 ay taksitle ödeme imkanı getirildi…

Lojman satışlarından 1,6 milyar lira bekleniyor!

Yeni dönemin ilk bütçesinin önceki gün TBMM’ye sunulmasının ardından ayrıntılar da netlik kazanmaya başladı. Lojman satışlarından 1,6 milyar lira bekleniyor. 

20 maddede lojman satışları 2018!

Lojmanların kime, kim tarafından, ne zaman ve nasıl satılacağına dair usul ve esaslar belli oldu. İşte 20 maddede lojman satışları 2018..

Torba Yasa lojman satışları maddesi 2017!

Torba Yasa lojman satışları maddesi 5 Aralık 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte Torba Yasa lojman satışları maddesi 2017..

Lojman satışları nasıl olacak?

Meclis'te görüşmeleri devam eden Torba Tasarı'nın yürürlüğe girmesi ile birlikte 10 yılını doldurmuş lojmanlar satılabilecek. Peki, lojman satışları nasıl olacak?

Lojman satışları ne zaman başlayacak?

130 maddeden meydana gelen yeni Torba Tasarı ile 10 yılını doldurmuş lojmanlar satılabilecek. Peki, lojman satışları ne zaman başlayacak?

Lojman satışlarına Başbakanlık'tan başlanacak!

Kamu lojmanlarının satışlarına ilk olarak Başbakanlık lojmanlarından başlanacağı belirtildi...

lojman satışları Haberi

lojman satışları

İstanbul, İzmir, Antalya, Samsun ve daha bir çok ilde 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla Lojman satışları başladı. 2+1 ve 3+1 daireler hızlı bir şekilde satılıyor. Takvim'de yer alan habere göre; ferah özelliklere sahip daireleri uygun fiyata almak için lojman satışlarını bekleyenleri sevindiren haber geldi.2+1 ve 3+1 lojman daireleri yüzde 40'a varan indirimlerle satılacak. Ekim ayıyla beraber illerden tek tek lojman satış ilanları gelmeye başladı.

Hatay, Artvin, Karabük, Kayseri, İzmir, Balıkesir, Tekirdağ, İstanbul, Samsun, Muğla, Çanakkale, Erzurum, Rize, Antalya, Bursa, Konya, Aydın'da kamu kurumlarına ait olan dairelerin satışı yapılacak. Muhammen bedeller üzerinden ilanlara çıkarılan dairelerin ilk teklif fiyatları diğer konut fiyatlarına göre oldukça uygun. Söz konusu lojmanlardan ev sahibi olmak isteyenler önce ihale sürecine katılım sağlayabilecek. 

Peki öncelikli satış hakkı...