25 / 04 / 2024

lojman tahsisinde puan

lojman tahsisinde puan

Kamu Konutları Yönetmeliğine ekli 4 sayılı cetvelde gösterilen puan durumu dikkate alınarak sıra tahsisli konutların tahsisi yapılıyor. İşte lojman tahsisinde dikkate alınan puanlama sistemi cetveli...

Kamu lojman kiraları 2015!

Lojman evleri, bir çalışma yerinde görevlilere, işçilere parasız ya da az bir kira karşılığında verilen evler olarak karşımıza çıkıyor. Peki, kamu lojman kiraları 2015 ne kadar?

2015 lojman kiraları nasıl hesaplanır?

Lojman evleri, bir çalışma yerinde görevlilere, işçilere parasız ya da az bir kira karşılığında veriliyor. Peki, 2015 lojman kiraları nasıl hesaplanır? İşte lojman kira hesabı...

Lojman kiraları nereye yatırılır?

Bir çalışma yerinde görevlilere, işçilere parasız ya da az bir kira karşılığında lojman evleri veriliyor. Peki, bu evler için ne kadar kira verilir? Lojman kiraları nereye yatırılır?

2015 lojman kiraları ne kadar arttı?

2015 yılında uygulanacak lojman kiraları, 31 Aralık 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ ile belirlendi. Peki, 2015 lojman kiraları ne kadar arttı? İşte lojman kiraları..

Lojman kirası hesaplama 2015!

Lojman kiraları, her sene Milli Emlak Genel Tebliği ile yeniden açıklanıyor. Peki, 2015 yılında lojman kiraları ne kadar oldu? Lojman kiraları nasıl hesaplanır? İşte kojman kirası hesaplama 2015 formülü..

Lojman kiraları ne kadar oldu?

2015 lojman kira bedelleri, 31 Aralık 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Milli Emlak Genel Tebliği ile belli oldu. Peki, yeni yılda lojman kiraları ne kadar oldu?

Lojman kiraları 2015!

2015 yılında uygulanacak lojman kira bedelleri, 31 Aralık 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ ile belirlendi. Peki, lojman kiraları ne kadar? İşte lojman kiraları 2015....

Özak GYO, Ela Quality Resort Hotel lojman binası değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ela Quality Resort Hotel'in Lojman Binası ile ilgili değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a yapılan açıklama...

Ekim 2014 AVM ciro endeksi 3 puan arttı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Ekim ayı sonuçları açıklandı. Ekim 2014 AVM ciro endeksi 3 puan arttı.

Puan Tur Turizm Seyahat ve Yatırımları Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Puan Tur Turizm Seyahat ve Yatırımları Limited Şirketi Üsküdar Şubesi, Mustafa Çilsal Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Üsküdar, Sultantepe Mahallesi'nde kuruldu.

Meydan Merter AVM'de bol puan bol hediye!

01 Aralık 2014 ile 31 Ocak 2015 arasında tam 2 ay süreyle Meydan Merter AVM’de her gün alışveriş yapan hediye kazanmak için puan sahibi oluyor.Puan kazananlar “Hediye Noktası”ndaki çeşitli hediyeler arasından tercihlerine göre hediye sahibi olacak.

TOKİ Bayburt Üniversitesi 2. etap lojman inşaatı ihalesi bugün!

Toplukonut İdaresi Başkanlığı Bayburt Üniversitesi 2 Etap 60 Adet Lojman İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün saat 14:00'de gerçekleşecek.

Sancaktepe Paşaköy Kuran Kursu ve Camii lojmanı hizmete açıldı!

Sancaktepe İlçe Müftülüğü’nün çalışmaları ve hayırsever işadamlarının desteği ile Paşaköy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Paşaköy Camii lojmanı ve Kuran Kursu için açılış töreni düzenlendi. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de törene katıldı.

lojman tahsisinde puan Haberi

lojman tahsisinde puan

Lojman puanlama sistemi!

Lojman konut tahsisi puanlama hesapları göz önünde bulundurularak yapılıyor. Kamu Konutları Yönetmeliğine ekli 4 sayılı cetvelde gösterilen puan durumu dikkate alınarak 9 uncu maddede belirtilen usul ve esaslara göre tahsis edilen konutlar, sıra tahsisli konutlardır.


Sıra tahsisli konutların puanlama cetveli, şu şekilde sıralanıyor: 


4 Sayılı Cetvel 

SIRA TAHSİSLİ KONUTLARIN PUANLAMA CETVELİ

             

a) Görevinde başarılı olanlardan sicili çok iyi veya iyi olan personel için (+ 10) puan,

             

b) Personelin 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu kapsamına giren kurum ve kuruluşlarda geçen hizmet süresinin her yılı için (+ 5) puan,

             

c) Personelin, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu kapsamında olan kurum ve kuruluşlarda, daha önce konuttan yararlandığı her yıl...