27 / 04 / 2024

Lokum Evler satılık

Lokum Evler satılık

Lokum Evler projesinde anahtarlar sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Şehir hayatının sunduğu her türlü konforun doğa ile bütünleştiği Lokum Evler’de daireler 4 etap halinde teslim ediliyor.

Tuzla Lokum Evler satılık!

İstanbul İl 'i, Tuzla Aydınlı 'da inşa edilen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Tuzla Lokum Evler satılık dairelerin teslimleri 2016 yılında yapılması öngörülüyor.

Tuzla Lokum Evler lokasyon!

Dairelerin 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor. Tuzla Lokum Evler lokasyon bilgisine göre İstanbul İl 'i, Tuzla Aydınlı 'da inşa ediliyor.

DKY Lokum Evler satış ofisi telefon!

İstanbul İl'i, Tuzla Aydınlı'da yükselen projede 1+1'lerin alanlarının 64.91 metrekareden başlıyor. DKY Lokum Evler satış ofisi telefon numarası 0 216 420 0 556 olarak belirlendi.

Lokum Evler DKY İnşaat fiyat listesi!

İstanbul Tuzla Aydınlı'da inşa edilen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Lokum Evler DKY İnşaat fiyat listesi kapsamında daireler 344 bin 740 TL'den başlıyor.

Lokum Evler'de peşin ödemede yüzde 15 indirim!

DKY İnşaat imzasıyla Tuzla'da inşa edilen Lokum Evler'de peşin ödemede yüzde 15 indirim uygulanıyor. İşte, Lokum Evler'de kampanya detayları...

Tuzla Lokum Evler lokasyon bilgileri!

Daire büyüklüklerinin 64.91 metrekareden başladığı projede 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Tuzla Lokum Evler lokasyon bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Lokum Evler DKY İnşaat ödeme planı!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 dakika uzaklıkta bulunan projede daire alanları 64.91 metrekareden başlıyor. Lokum Evler DKY İnşaat ödeme planı kapsamında 10 bin TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor.

Lokum Evler'de indirimli kampanya!

DKY İnşaat Lokum Evler projesinde teslimlerin 20162da yapılması planlanıyor. İşte, Lokum Evler'de indirimli kampanya detayları...

Lokum Evler Tuzla satış ofisi telefon!

Daire alanlarının 64.91 metrekareden başladığı proje İstanbul Tuzla Aydınlı'da yükseliyor. Lokum Evler Tuzla satış ofisi telefon numarası 0 216 420 0 556 olarak belirlendi.

DKY İnşaat Lokum Evler ödeme seçenekleri!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul Tuzla Aydınlı'da yükseliyor. DKY İnşaat Lokum Evler ödeme seçenekleri kapsamında peşinatta yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Lokum Evler güncel ödeme planı!

Toplam 52 bin 777 metrekare arsa üzerine yayılan proje konum bilgisine göre AVM’lere 6 dakika uzaklıkta bulunuyor. Lokum Evler güncel ödeme planı kapsamında yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Lokum Evler Aydınlı fiyatlar!

İstanbul Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilen proje toplam 52 bin 777 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Lokum Evler Aydınlı fiyatlar 195 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Lokum Evler lokasyon bilgisi!

Toplam 52 bin 777 metrekare arsa üzerine yayılan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Lokum Evler lokasyon bilgisi kapsamında İstanbul Tuzla Aydınlı'da inşa ediliyor.

Lokum Evler DKY İnşaat satış ofisi telefon!

İstanbul Tuzla Aydınlı'da inşa edilen proje 1+1'lerin alanları 64.91 metrekareden başlıyor. Lokum Evler DKY İnşaat satış ofisi telefon numarası 0 216 420 0 556 olarak belirlendi.

Konutta son 5 yıl bilançosu: Kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı!

Türkiye'de son günlerde oldukça gündem olan konut ve kira fiyatlarının 5 yıllık serüveni dikkat çekti. Söz konusu dönemde kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı.

Bizim Evler 10 satılık daire fiyatları Ekim 2022!

Bizim Evler 10 projesinde yer alan dairelerin fiyatları araştırılıyor. Bizim Evler 10 fiyat listesi Eylül 2022 haberimizde yer alıyor. Bizim Evler 10 satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Bizim Evler 10 fiyat! 

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler...

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire!

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Bankalardan sudan ucuza satılık evler!

Ev satın alacak vatandaşların bankaların satılık konutlarını araştırmaya devam ediyor. İşte bankalar tarafından satışa sunulan satılık konutlar...

Tiny house Türkiye satılık 2021!

Küçük evler akımı ülkemizde de yaygınlaşmaya başladı. Tiny house Türkiye satılık 2021 fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Öniz Nirvana Susuz Konutları satılık daire!

ASM İnşaat'ın imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükselen Öniz Nirvana Susuz Konutları satışta. Peki projede ev fiyatları ne kadar? Evler ne zaman teslim edilecek? İşte Öniz Nirvana Susuz Konutları satılık daire fiyatları...

Dünyanın en pahalı satılık evleri!

Dünyanın dört bir yanında yüz milyonlarca dolarlık evler satılığa çıkıyor. Bazı evler fiyatları nedeniyle 3-4 yılda alıcı bulabiliyor. İstanbul'daki Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı'da dünyadaki en pahalı satılık evler listesinde yer aldı.

Bizim Evler Güzelce satılık daire!

Bizim Evler Güzelce satılık daire seçenekleri 2+1'den 4+1'e kadar değişim gösteriyor. Proje İhlas Holding tarafından Büyükçekmece'de hayata geçirildi...

Aydınlı Lokum Evler satış fiyatları 2017!

Aydınlı Lokum Evler satış fiyatları 2017 kapsamında fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor. DKY İnşaat imzası taşıyan Lokum Evler projesinde yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Bizim Evler Güzelce satılık daire!

Toplam 688 adet daire ve 116 adet ticari alandan meydana gelen Bizim Evler Güzelce projesi İhlas Holding imzasıyla hayata geçiriliyor. Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları 347 bin TL'den başlıyor.

Tuzla DKY Lokum Evler satılık!

Toplam 722 daireden oluşan Lokum Evler projesinde yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Tuzla DKY Lokum Evler satılık daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

DKY İnşaat Lokum Evler satılık!

Toplam 722 konuttan oluşan Lokum Evler projesinde kira öder gibi ev sahibi olabilmek mümkün. DKY İnşaat Lokum Evler satılık daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

Lokum Evler satılık Haberi

Lokum Evler satılık

Lokum Evler projesinde anahtarlar sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Şehir hayatının sunduğu her türlü konforun doğa ile bütünleştiği Lokum Evler’de daireler 4 etap halinde teslim ediliyor. Lokum Rezidans etabı teslimlerine Haziran ayında başlandı ve halen devam ediyor. 


DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığıyla, yürütülen Lokum Evler projesinde ilk anahtar teslimler gerçekleştirildi. Lokum Evler doğa ile iç içe olan peyzajı, son derece kullanışlı olan daire planları ve konumu itibariyle daire sahiplerinin büyük beğenisini topladı. 15 ila 19 katlı 7 bloktan ve 742 adet konuttan oluşan Lokum Evler projesinde 117-154 metrekare arasında değişen 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. 


Doğaya dokunan optimum metrekarelerin, projeyle birlikte nefes alacak zengin bir peyzajla bütünleştiği sosyal alanlar, aile hayatına ve mahalle konseptine uygunluğu ile dikkat çekiyor. Hem salondan...