26 / 04 / 2024

Londra-Heatrow havalimanı

Londra-Heatrow havalimanı

Atatürk Havalimanı 57 milyon yolcuya hizmet vererek, Londra-Heatrow, Paris-Charles De Gaulle ve Frankfurt havalimanlarının ardından Avrupa'nın en çok yolcuya hizmet veren dördüncü havalimanı unvanını elde etti.

Fuat Oktay: 3. havalimanı borç yapılandırmayacak!

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA borcunun 5 milyar Euro'ya kadar olan kısmını yapılandırmak amacıyla Londra merkezli Dome Group'u yetkilendirmişti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay 3. havalimanının borç yapılandırma işlemini gerçekleştirmeyeceğini belirtti.

İngilizler, İstanbul Havalimanı'nı inceledi!

Birleşik Krallık Sivil Havacılık Otoritesi, Türk Hava Yollarının (THY) İstanbul Havalimanı'ndan gerçekleştirdiği Londra Gatwick seferi için yer hizmeti operasyonunda incelemelerde bulundu.

3. havalimanı GSMH'ye katkı yapacak!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın önemini Londra’da Sky News'e anlatan İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı Samsunlu, 3. havalimanının GSMH'ya yaklaşık yüzde 5 gibi önemli bir katkı yapacağını da aktardı.. 

Nihat Özdemir: 3. Havalimanı örnek gösteriliyor!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir,  İngiltere'de Londra'nın Belediye Başkanı Heathrow Gatwick havalimanı artık sıkışıyor diyor. Yeni havalimanı yapmak istiyor. 3. Havalimanını örnek gösteriyor" dedi.

Atatürk Havalimanı Avrupa'nın 4. Büyük havalimanı oldu!

Geçtiğimiz yıla oranla yolcu sayısını yüzde oranında artıran Atatürk Havalimanı Londra Heathrow, Paris Charles De Gaulle ve Frankfurt havalimanlarının ardından Avrupa'nın en çok yolcuya hizmet veren dördüncü havalimanı oldu.

Atatürk Havalimanı dünyada 4. oldu!

Atatürk Havalimanı 57 milyon yolcuya hizmet vererek, Londra-Heatrow, Paris-Charles De Gaulle ve Frankfurt havalimanlarının ardından Avrupa'nın en çok yolcuya hizmet veren dördüncü havalimanı unvanını elde etti.

Atatürk Havalimanı en işlek yolcu trafiğine sahip!

Atatürk Havalimanı, geçen yıl Amsterdam Schiphol Havalimanı’nın sollayarak, Londra Heathrow, Paris Charles de Gaulle ve Frankfurt havalimanlarının ardından en işlek yolcu trafiğine sahne oldu.

THY'den Londra yolcularına grev uyarısı!

Türk Hava Yolları 'nın (THY),resmi internet sitesinde, " Londra Yolcularımızın dikkatine " başlığıyla yer alan açıklamada, yarın Heathrow Havalimanı'nda yer hizmetleri personelinin greve gideceği aktarıldı.

Londra Belediye Başkanı Johnson'un havalimanı projesi veto edildi!

İNGİLTERE Belediye Başkanı Boris Johnson ' ın yeni Londra Havalimanı için hazırladığı plan reddedildi. Yeni havalimanının İstanbul ' da yapılacak 3. havalimanına rakip olması bekleniyordu...

75 milyar dolarlık Londra havalimanı çağın projeleri arasında!

Dünyada birçok şirket ve kurum, çılgın projeler açıklıyor. Google, ‘çipli insan’ devrini başlatmaya hazırlanırken, Londra’ya, 75 milyar dolarlık yeni hava limanı yapılacak. Fransızlar ise futuristik bir gemi projesi için yakında düğmeye basıyor.

Londra'nın yeni havalimanı Thames nehrine yapılıyor!

Londra Belediye Başkanı Boris Johnson'un Thames nehri ağzına kurmayı düşündüğü havalimanı ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Buna göre proje 47 milyar sterline (75 milyar dolara) mal olacak...

İstanbul 3. havalimanıyla 23 milyon turisti yakalar!

İstanbul 11.6 milyon yabancı turistle Avrupa üçüncülüğüne koşuyor. 3'üncü havalimanı açıldığında ise 23 milyon yabancı turisti ağırlaması beklenen İstanbul, Paris ve Londra'ya kafa tutacak

Turizmci, üçüncüsü yapılmadan dördüncü havalimanını istiyor!

Her gün binlerce uçağın inip kalktığı İstanbul 11.6 milyon yabancı turistle Avrupa üçüncülüğüne koşuyor. 3'üncü havalimanı açıldığında ise 23 milyon yabancı turisti ağırlaması beklenen İstanbul, Paris ve Londra'ya kafa tutacak

Londra-Heatrow havalimanı Haberi

Londra-Heatrow havalimanı

Atatürk Havalimanı, geçen yıl 57 milyon yolcuya hizmet vererek Avrupa'nın en çok yolcuya hizmet veren dördüncü havalimanı oldu. Atatürk Havalimanı, Londra-Heatrow, Paris-Charles De Gaulle ve Frankfurt havalimanlarının ardından Avrupa'nın en çok yolcuya hizmet veren dördüncü havalimanı unvanını elde etti. Geçen yıl hizmet verdiği yolcu sayısı bir önceki yıla göre 6 milyon artarak 57 milyona ulaşan Atatürk Havalimanı, bu performansıyyla Amsterdam-Sichiphol Havalimanı'nı beşinci sıraya...