19 / 04 / 2024

londra türk markaları

londra türk markaları

Londra son yıllarda Türk markaların akınına uğruyor. Kahve Dünyası, Stepevi, Desa, Özdilek, Kitchenette, Silk & Cashmere çoktan Londralı oldu. İngiltere ise başlattığı ‘Great’ kampanyasıyla Türk marka ve yatırımcıları ülkeye davet ediyor...

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Türk ürünleri için kritik adım! Yüzde 1,5'tan yüzde 10'a yükseltildi

Ticaret Bakanlığı e-ihracatın, genel ihracattaki payının yüzde 10'a çıkarılması hedefiyle ilgili bir açıklama yayınladı. Türk ürünlerinin ve markalarının dünyaya tanıtılmasında gerekli desteğin verileceği ifade edildi.

Türk şirket, Avrupa’daki tekstil üssünü kapatıyor! 700 kişi işsiz kalacak!

13 yıl önce Sırbistan’a ilk giden Türk tekstil şirketi olan Jeanci, ülkedeki üretimini sona erdiriyor. İki fabrikada 700 kişiye istihdam sağlayan Jeanci, dünya devleri Cavalli, Fearre ve Versace gibi ünlü markalar için de üretim yapıyordu.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

İngiltere'den konut alan Türk sayısı 180 bini aştı: Konut alana vatandaşlık veriliyor mu?

Türk yatırımcıların İngiltere emlak piyasasına olan ilgisi gün geçtikçe katlanıyor. Başkent Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin İngiltere’ye yaptıkları gayrimenkul, konut ve arazi yatırımlarının deprem felaketinden sonra arttığına dikkat çekti. 

En ucuz Türk kahvesi makinesi kaç TL?  26 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Türk kahvesi makinelerinin fiyatı ne kadar? Hangi markalar çok satıyor?  En çok satan Türk kahvesi makinesi hangisi?

White City Living'ten Türk yatırımcılara özel avantajlar!

Londra’da yapımı devam eden "White City Living" özel lansman düzelendi. Düzenlenen lansmanda konutlar özel fiyat avantajlarıyla Türk yatırımcılara özel avantajlar sağlıyor.

Rusya Ukrayna Savaşı mağazaları da vurdu: Türk markalar Ukrayna'da kepek indiriyor!

Rusya ve Ukrayna arasında gerilen ipler, Ukrayna'da bulunan Türk hazır giyim markalarını da derinden etkiledi. DeFacto'dan LC Waikiki'ye pek çok marka mağazalarını kapatma kararı aldı.

White City Living Türk yatırımcılarla buluşuyor!

Londra’nın en prestijli projeleri arasında yer alan “White City Living” 25 Şubat tarihinde Türk yatırımcılarla buluşuyor…

Türk markaları yurtdışında mağaza açılışlarını hızlandırdı!

Koronavirüs salgını sonrasında kiraların gerilemesiyle beraber Türk markaları yurtdışında mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 

Türk yatırımcılara Londra fırsatı: Battersea Power Station 2.Etap satışları başladı!

Londra'da hayata geçirilen değeri Battersea Power Station, dünyanın en iyi konut projelerinden biri olarak Türk yatırımcılarla bir araya geliyor. Projede, Türk yatırımcılar için bulunan fırsatlar açıklandı.

Türk markalar gıdada Arap ülkelerinde, tekstilde ise Avrupa ve ABD'de şubeleşiyor!

Ulusal Franchising Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nezif Emek yaptığı açıklamada, Türk markaların gıdada Arap ülkelerinde, tekstilde ise Avrupa ve ABD'de şubeleştiğini söyledi.

Türk markalarından yurt dışı atağı!

Kovid-19 salgını sebebiyle yurt içindeki satış gelirleri düşen Türk markaları, döviz kurunda yaşanan artış ve özellikle Avrupa’da ucuzlayan kiralar gerekçesiyle yurtdışına odaklandı. 

londra türk markaları Haberi

londra türk markaları


Londra son yıllarda Türk markaların akınına uğruyor. Kahve Dünyası, Stepevi, Desa, Özdilek, Kitchenette, Silk & Cashmere çoktan Londralı oldu.


İngiltere ise başlattığı ‘Great’ kampanyasıyla Türk marka ve yatırımcıları ülkeye davet ediyor. Londra, dünyanın sadece finansta değil modada da sahnesi kabul ediliyor. Birleşik Krallık İstanbul Konsolosu Leigh Turner de her fırsatta Türk markalara davetini tekrar ediyor.


Türk havlusu imajı yüksek

TEKSTİLDEN perakendeye, alışveriş merkezlerinden otel ve enerjiye geniş bir alanda 700 milyon liradan fazla ciroya sahip Özdilek Grubu, 2011’de Westfield alışveriş merkezinde mağaza açarak Londra’ya girmişti. Grubun Başkanı Hüseyin Özdilek, ikinci mağazayı açmak için arayışta olduklarını söyledi. İngiltere’de havlu, bornoz ve ev tekstili gibi ürünlerde Türk malı imajının çok iyi olduğunu hatırlatan Özdilek, “Bu fırsatı değirlendirmek gerek. Ancak kiralar ve sabit giderler çok...