19 / 04 / 2024

los angeles lüks ev fiyatları

los angeles lüks ev fiyatları

Olivia Wilde-Jason Sudeikis çifti, Los Angeles’tan malikane satın aldı. Malikane üç yıl önce İspanyol stiliyle yenilenmişti.

Los Angeles’ta evsizler sokaklara kamp kurdu!

Los Angeles şehrinde evsizlerin, Koreatown kasabasında işlek caddelerin kenarlarında çadır kurduğu görülüyor. Daha önce Skid Row bölgesinde görülen evsizler, şimdi tüm sokakları istila etmiş durumda.

Ali Koç, Los Angeles’tan ev aldı!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı iş insanı Ali Koç, Los Angeles'ta  14.5 milyon dolara süper lüks bir malikâne satın aldı.

Los Angeles'ın en lüks evi 500 milyon dolara satılıyor!

ABD'nin Los Angeles bölgesine yakın Bel-Air kentinde en yüksek tepeye kurulan malikane, 500 milyon dolara satılıyor. Evde 20 yatak odası, 30 banyo ve 5 havuz bulunuyor.

Los Angeles’ta evsizlerin sorunu çözülüyor mu?

ABD'nin Kaliforniya eyaletinin en kalabalık ve ABD'nın New York'tan sonra ikinci en kalabalık şehri olan Los Angeles evsizlerin sorununu çözmek adına önemli gelişmeler var...

Aleyna Tilki'nin lüks evine anneden onay!

Bir yıl Los Angeles’ta yaşayacak Aleyna Tilki’nin tuttuğu lüks eve aylık 14 bin dolar (82 bin TL) vermesine anne Havva Öztel onay verdi.

Olivia Wilde-Jason Sudeikis Los Angeles'tan ev aldı!

Olivia Wilde-Jason Sudeikis çifti, Los Angeles’tan malikane satın aldı. Malikane üç yıl önce İspanyol stiliyle yenilenmişti.

Emma Stone Los Angeles'taki evini 3.9 milyon dolara satıyor!

Ödüllü oyuncu Emma Stone, Los Angeles Coldwater Canyon'da bulunan evini satışa çıkardı. Stone, 2012 yılında 2 buçuk milyon dolara satın aldığı evi için 3.9 milyon dolar istiyor.

Los Angeles Tüneli 18 Aralık’ta açılıyor!

Boring Company’i kuran Elon Musk, uzun zamandır beklenen Los Angeles tünelini 18 Aralık’ta açacağı açıkladı. 

Demi Lovato Los Angeles’taki evini 9.45 milyon dolara satıyor!

ABD'li şarkıcı Demi Lovato, Los Angeles'taki lüks malikanesini satışa çıkardı. Şarkıcının evi için 9.45 milyon dolar istediği öğrenildi.

Çağatay Ulusoy, Los Angeles’ta kaldığı ev için servet harcadı!

Oyunculuk ve dil eğitimi için ABD’de olan Çağatay Ulusoy, Los Angeles’taki lüks bir evi 4 aylığına yaklaşık 580 bin TL’ye kiraladı.

Beren Saat ve Kenan Doğulu Los Angeles’tan lüks ev aldı!

Beren Saat-Kenan Doğulu, Los Angeles’ta değeri 1 milyon 200 bin dolar olan lüks bir müstakil ev satın aldı. Çift, dekorasyon için de 50 bin dolar masraf ettiler. 

Zsa Zsa Gabor'un Los Angeles'taki malikanesi satışa çıkarıldı!

2016 yılında 99 yaşında ölen Macar asıllı Amerikalı aktris Zsa Zsa Gabor’dan miras kalan, ABD’nin Los Angeles kentinin Bel Air bölgesindeki malikâne, 23.4 milyon dolardan satışa sunuldu. 

Floyd Mayweather Los Angeles’tan 90 milyon liraya malikane aldı!

Amerikalı boksör Floyd Mayweather, Los Angeles’ta 90 milyon liraya yeni bir malikane aldı. Modern ve konforlu imkanlarla donatılı malikane, altı odalı.

los angeles lüks ev fiyatları Haberi

los angeles lüks ev fiyatları

Olivia Wilde ve Jason Sudeikis, Los Angeles’tan malikane satın aldılar. Ünlü çift üç katlı malikane için 3.5 milyon dolar ödedi. 

Milliyet'te yer alan habere göre, malikane 1928 yılında inşa edilmişti. Ayrıca, malikane üç yıl önce de İspanyol stili ile yenilenmişti. Üç katlı malikanede, dört yatak odası, dört banyo, misafir odası, mutfak ve havuz bulunuyor.