28 / 03 / 2024

lüks dükkan kira fiyatları

lüks dükkan kira fiyatları

Bankaların ATM kiraları lüks dükkan kiralarıyla yarışır hale geldi. Belediye ve şahısların bankalara kiraladığı yerlerin yıllık kiraları 500 bin TL'ye kadar çıkıyor.

1954 yılında dükkan kiraları tepkiye neden olmuş!

1954 yılında tüccarlar ve esnaf tarafından dükkan kiralarının serbest bırakılmaması için büyük çaba sarf edilmiş. 

Milli Emlak'tan Gaziemir'de yüzde 20 indirimle satılık dükkan!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Gaziemir Atıfbey Mahallesi'nde yer alan dükkanı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 12 Aralık'ta yapılacak.

Ev sahibi kiraya ne kadar zam yapabilir? İş yeri, dükkan kira zam oranı ne kadar oldu?

Nisan ayı enflasyon oranı bugün Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak. Vatandaşlar bu kapsamda Ev kira artış oranı ne kadar oldu? İş yeri, dükkan kira zam oranı kaç TL? sorularına yanıt arıyor. 

Milli Emlak'tan İstanbul Fatih'te satılık dükkan fırsatı!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Fatih'te yer alan dükkanı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Dükkan kira sözleşmesi örneği 2022!

Kira sözleşmesi, taraflardan birinin taşınmazın kullanımını teslim ettiği, karşı tarafın da bunun karşılığında bir meblağ ödemeyi kabul ettiği sözleşmelere deniyor. Peki, dükkan kira sözleşmesi nasıl olmalı? Dükkan kira sözleşmesi örneği 2022...

Sakarya'da 7.5 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

Sakarya 4. İcra Dairesi, Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Semerciler Mahallesi'nde bulunan dükkan vasıflı taşınmazı 7 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 23 Haziran 2021 günü gerçekleşecek. 

Esenyurt'ta 9.9 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İl, Esenyurt İlçe, 2039 ada, 15 parselde yer alan dükkanı 9 milyon 900 bin TL'ye icradan satıyor...

Bursa'da 5.2 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

Bursa 10. İcra Dairesi Osmangazi İlçesi Orhanbey Mahallesi'nde bulunan dört katlı dükkanı satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

ATM kiraları lüks dükkanlarla yarışıyor!

Bankaların ATM kiraları lüks dükkan kiralarıyla yarışır hale geldi. Belediye ve şahısların bankalara kiraladığı yerlerin yıllık kiraları 500 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Fatih'te 5.4 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul İli, Fatih İlçesi Çarşı Mahallesi Sahaflar mevkiinde yer alan kargir dükkan vasıflı gayrimenkul 5 milyon 400 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Esenyurt City Forever Sitesi'nde 9.5 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde yer alan dükkan vasıflı gayrimenkul 9 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü Belediyesi'nden 2.9 milyon TL'ye satılık dükkan!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan, Beylikdüzü İlçesi Yakuplu Mahallesi'nde yer alan dükkan vasıflı gayrimenkul 2 milyon 950 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Dükkan kira artış oranı hesaplama Ocak 2019!

Dükkan kira sözleşmesi Ocak ayında yenilenen kiracılara ne kadar zam yapılacağı bugün belli oldu. İşte dükkan kira artış oranları ve hesaplama örneği Ocak 2019...

lüks dükkan kira fiyatları Haberi

lüks dükkan kira fiyatları

Bankalar tarafından en çok kullanılan para dağıtım kanalı olan ATM'ler günümüzde, para yatırma, EFT, fatura ödeme ve yatırım işlemleri yapma gibi birçok konuda bankaların müşterilerine hizmet veriyor.

Milliyet Gazetesi'nden Kadife Şahin'in haberine göre; ATM'lerde yoğun rekabet söz konusu. ATM'lerde rekabet hızla arttıkça bankaların ödediği kira bedelleri de neredeyse lüks dükkan rakamlarına ulaştı. ATM'lerin başta belediyeler olmak üzere mülkiyet sahipleri fahiş kira bedelleri istiyor.

En ucuz kira 8 bin lira

İstanbul'da en ucuz ATM kirası aylık 8 bin liradan başlıyor. Bu rakam rakam metro istasyonlarında 20 bin liraya, insan trafiğinin yoğun olduğu havalimanı, otogar ve belirli turistik caddelerde 100 bin liraya ulaşıyor. 

Şahıslar daha fazla istiyor

En son İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 16 metro istasyonundaki para çekme büfesi (ATM) ihalesinde yıllık 240 bin lira civarında yapıldı....