18 / 04 / 2024

lüks konutlarda tasarım

lüks konutlarda tasarım

İç Mimar Merve Aycan’ın kurucusu olduğu Billionaire Furniture ve Luxury Stone markaları, Katar’dan Kazakistan’a, Suudi Arabistan’dan Amerika’ya dünyanın dört bir tarafından lüks konutları tasarlıyor.

Alman gücünü X1'de hissedeceksiniz! BMW X1'e Mart zammı yapıldı mı?! İşte 2023 07 Mart fiyat listesi

Mükemmel sürüş dinamikleri, verimli motorları ve lüks iç tasarımıyla tanınan BMW X1 için fiyat araştırması yapılıyor. Peki BMW X1 2023 07 Mart 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar...

Milyonluk lüks konutlarda deprem şoku: Bedeli istenip tazminat davası açılabilir!

İzmir'i vuran 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası yeni yapılan ve milyon liralara satılan lüks rezidanslarda da büyük hasarlar oluştu. Uzmanlar müteahhittin kusuru ve ayıbı olması halinde bedel talebi ve tazminatın gündeme gelebileceğini vurguluyor.

Triangle Turizm Taşımacılık Ve Tasarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Triangle Turizm Taşımacılık Ve Tasarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Çetinkaya tarafından kuruldu.

Dizayn Lüks Yapı Tasarım İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Lüks Yapı Tasarım İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Dikentepeli tarafından kuruldu...    

Silivri'nin parselleri lüks sitelerin kullanımına açıldı!

Sayıştay, Silivri Belediyesi’ne ait 60 arsanın satışından sonra rapor hazırladı. Raporda, imar planlarında park, yeşil alan, yol, otopark olması gereken yerlerin n lüks sitelerde oturan vatandaşların kullanımına açıldığı belirlendi.

3 günde lüks villa yapılır mı?

Magic Green Homes isimli tasarım ofisi uygun 3 günde lüks villa inşa etti. Villalar görenleri masallara götürüyor...

Beylikdüzü'ndeki lüks site suriyelileri mültecilerin gettosu oldu!

Müteahhitleri yüzünden davalık olan ve 17 senedir boş bulunan İstanbul'un turistik bölgesi Kavaklı'daki lüks villalardan meydana gelen site, Suriyelilerin gettosu haline dönüştü.

Tunay Yapı, Sarıyer ve Zekeriyaköy'de lüks projelere odaklandı!

Kişiye özel lüks villa yapımından büyük çaplı taahhüt işlerine, kat karşılığı konut yapımından kooperatif usulü proje üreten Tunay Yapı, Sarıyer ve Zekeriyaköy Bölgesi’ne odaklandı..

Konutta lüks üretimde frene basılacak!

2017'yi değerlendiren ve 2018 hedeflerini paylaşan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Kurum, "Müteahhitleri uyardık. Artık gereksiz lüks yapılmayacak, müsaade etmeyeceğiz. Mühendisliğe, mimari ve teknik kaliteye önem vereceğiz ama daha muhafazakar ve mütevazı projeler yapacağız." dedi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi için tasarım yarışması düzenleniyor!

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi tarafından Üniversite Merkez Yerleşkesi için kentsel tasarım yarışması düzenleniyor. Türkiye’de 21 yıl aradan sonra gerçekleşen yarışmada birinci olana 100 bin TL'lik para ödülü var.

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması başlıyor!

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın ön kayıt dönemi başladı. Yarışmada en dayanıklı bina tasarımlarını yapan 3 takıma toplamda 30 bin lira ödül verilecek.

IKEA portatif evler, Beazley Tasarım Ödülü'nü aldı!

Beazley Tasarım Ödülleri,altı farklı kategoride dikkat çekici tasarımlarına veriliyor. IKEA'nın mülteciler için geliştirdiği portatif evler Beazley Tasarım Ödülü'nü aldı.

Ankara'da 40 bin gecekondunun yerine lüks konutlar yapıldı!

Ankara Altındağ'da 40 bin gecekondu kavgasız, gürültüsüz, sahiplerinin onayı ile yıkıldı. Gecekondu sakinleri şimdi lüks konutlarda oturmanın keyfini yaşıyor.

lüks konutlarda tasarım Haberi

lüks konutlarda tasarım

İç Mimar Merve Aycan’ın kurucusu olduğu Billionaire Furniture ve Luxury Stone markaları, Katar’dan Kazakistan’a, Suudi Arabistan’dan Amerika’ya dünyanın dört bir tarafından lüks konutları tasarlıyor. 50 kişilik salona sahip, kuaför ve masaj odalarının da bulunduğu devasa büyüklüğe sahip konutların dekorasyonun yanı sıra banyodaki havluya, diş fırçasına kadar her şeyi hazırlayan uzman ekip tarafından tasarlanan konutlar, dünya zenginleri tarafından büyük ilgiyle karşılaşıyor. 

Çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Billionaire Furniture’un Sahibi İç Mimar Merve Aycan, “Firmamız 2015 yılında bir araya gelen tasarımcılar, teknisyenler ve ustalardan oluşan ortak bir grup. A’dan Z’ye bir eve ait her tasarımı üstleniyoruz. Bazen toplu bir inşaat projesi için bazen de bireysel müşterilerimiz için hizmet veriyoruz” diye konuştu. 

En çok ilgi Araplardan

Özellikle yurt dışından büyük ilgi gördüklerine dikkat çeken Aycan,...