24 / 04 / 2024

lüleburgaz D and R

lüleburgaz D and R

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Lüleburgaz Ata Corner projesindeki 4 bin 878 metrekarelik kiralanabilir alanın, 156,70 metrekaresinin D&R'a kiraya verdi...

2023 yılında dünyada yaşanan felaketler! En büyük deprem Türkiye'de yaşandı...

2023 yılında dünyada  başta iklim değişikliğinden kaynaklanan birçok felakette binlerce kişi hayatını yitirirken birçok ülke, yakın tarihinin "en ölümcül" depremlerini yaşadı. İşte yaşanan o depremler ve haberin ayrıntıları...

Türkiye Petrolleri, Lüleburgaz'daki akaryakıt istasyonunu kiraya verecek!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Kırklareli Lüleburgaz Dere Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor.

Ata Corner Lüleburgaz'daki 3 dükkan 30 yıllığına kiraya verildi!

Ata GYO'nun Ata Corner Lüleburgaz projesindeki bazı gayrimenkuller, TAB Gıda San. ve Tic. A.Ş.'ne 30 yıllığına kiralandı. 

Lüleburgaz'daki Sıbyan Mektebi'nin müze olması için 3 bin imza toplandı!

Lüleburgaz'da bulunan Sıbyan Mektebi'nin müzeye dönüşmesi için 3 bin kişiden imza toplandı. 

2020'de Lüleburgaz'da 655 çift dünya evine girdi!

2020 yılında pandemiye rağmen Lüleburgaz'da 655 kişi evlendi. Evlenen çiftler genel olarak hafta içi evlenmeyi tercih etti.

Lüleburgaz modern bisiklet yollarına kavuşuyor!

Çalışmalarına devam eden Lüleburgaz Belediyesi uzun vadede kentin dört bir yanını saracak bisiklet yolları için düğmeye bastı.

Lüleburgaz Bisiklet Yolu için ilk adım atıldı!

Çalışmalarına devam eden Lüleburgaz Belediyesi, kentin dört bir yanını saracak bisiklet yolu için düğmeye bastı.

Kırklareli Lüleburgaz için acele kamulaştırma kararı!

Kırklareli ili Lüleburgaz ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Lüleburgaz Ata Corner 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Lüleburgaz Ata Corner Projesine ait düzeltilmiş değerleme raporu yayınladı...

TOKİ Lüleburgaz 166 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırklareli İli Lüleburgaz İlçesi, Büyükkarıştıran Beldesi 166 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 6 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Lüleburgaz'a 166 konut ve 6 adet ticaret merkezi!

Kırklareli İli Lüleburgaz İlçesi, Büyükkarıştıran Beldesi 166 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 6 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Kasım tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kırklareli Lüleburgaz'a 166 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Lüleburgaz'da 166 yeni konut inşa etmek için düğmeye bastı.

Lüleburgaz'da 16.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Lüleburgaz 1. İcra Dairesi Müdürlüğü,  Kırklareli İl, Lüleburgaz İlçe, Celaliye Köy, Burgaz Yolu Uzun Doğan Mevki, 3920 parselde kayıtlı fabrika binası ve arsasını 16 milyon 668 bin 729 TL'ye icradan satıyor...    

lüleburgaz D and R Haberi

lüleburgaz D and R

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Lüleburgaz Ata Corner projesi kiraya verilmesi hakkında güncelleme yayınladı.

Ata GYO portfünde yer alan, Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesinde inşaatı devam eden Ata Corner Lüleburgaz Projesindeki 4 bin 878 metrekarelik kiralanabilir alanın, 156,70 metrekaresinin D&R olarak işletilmesi amacıyla 5 yıllığına Turkuvaz Müzik Kitap Mağazacılık Pazarlama A.Ş.'ye kiraya verildi. Kira bedeli aylık işletme cirosu üzerinden hesaplanacak olup, her halükarda minumum aylık kira bedeli 13 bin 500 TL + KDV.


Ata GYO'nun KAP açıklaması: 
Portföyümüzde yer alan, Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesinde inşaatı devam eden Ata Corner Lüleburgaz Projesindeki 4.878 m²'lik kiralanabilir alanın, 156,70 m²'sinin D&R olarak işletilmesi amacıyla 5 yıllığına Turkuvaz Müzik Kitap Mağazacılık Pazarlama A.Ş.'ye kiraya verilmiştir.   

Kira bedeli aylık işletme cirosu üzerinden...