28 / 03 / 2024

Lüleburgaz hobi bahçesi kura sonuçları

Lüleburgaz hobi bahçesi kura sonuçları

Lüleburgaz'da Atakan Yavuz Parkı'nda yer alan  57 hobi bahçesinin sahibi kura çekimiyle belirlendi. 

O ilde 5 adet fındık bahçesi ve 1 arazi 8 taksitle satışa sunuldu! Son dakika Eylül fırsatı! 

Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ordu ili, Altınordu ilçesinde yer alan 5 adet fındık bahçesi ile 1 araziyi KDV'den ve emlak vergisinden muaf, 8 taksitle satıyor. Peki Ordu'da yer alan fındık bahçeleri ile arazilerin fiyatları ne kadar? 

2028 yılına kadar tam 500 Millet Bahçesi yapılacak!

Çalışmalarına hız kesmeden deva eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 151 millet bahçesinin hizmete açıldığını, 2028 yılına kadar tam 500 Millet Bahçesi yapılacağını bildirdi.

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihi belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihini açıkladı.

Bağcılar Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağcılar Mahallesi, 3446 ada 4 ve 5 parseller ile 3447 ada 3 parsele ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı (Millet Bahçesi) askıya çıkarıldı.

Milli Emlak'tan 17 bin T'ye arsa, 18 bin TL'ye hobi bahçesi almak mümkün! Hem de tam 43 ilde!

Milli Emlak, atıl durumda bulunan hazine arazilerini ekonomiye kazandırmak için 43 ilde yer alan arsaları ve hobi bahçelerini satışa çıkardı. Mülkiyeti hazine adına kayıtlı olan bu arsalar, metrekare fiyatı dahil olmak üzere sadece 17 bin TL'ye, hobi bahçesi ve bağ bahçe olarak kullanılabilecek arsa

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

Kartal Esentepe Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Esentepe Mahallesi, Millet Bahçesi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ümraniye Millet Bahçesi resmen açılıyor!

Merakla beklenen Ümraniye Millet Bahçesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla resmen açılıyor...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi gelecek yıl açılacak!

Çamlıca Radyo ve TV Kulesi'nde Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) üyeleriyle bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin gelecek yıl açılacağını söyledi.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ihalesi yıl sonunda yapılacak!

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'na inşa edilecek millet bahçesinin ihalesinin yıl sonunda yapılacağını açıkladı.

AKM Millet Bahçesi yarın açılıyor!

Toplam 601 bin 700 metrekarelik yeşil ve açık alana sahip olacak Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi yarın 13.30'da açılıyor.

Ankara AKM Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet kıraathanesi, konferans salonu, kültür merkezi, geniş yeşil alanların yer alacağı Ankara AKM Millet Bahçesi'nin, 28 Ekim'de saat 13.30'da yapılacak açılışına vatandaşları davet etti.

Lüleburgaz hobi bahçesi kura sonuçları Haberi

Lüleburgaz hobi bahçesi kura sonuçları

Lüleburgaz Belediyesi'nin, kent içerisinde belli başlı yerlerde faaliyete sunarak, vatandaşlarda tarımsal üretim konusunda bilinç oluşturmak için faaliyete geçirdiği hobi bahçelerinden LYKA ve Sinan Atakan Yavuz Parkı'ndaki hobi bahçeleri için kura çekimi gerçekleştirdi. 

Milliyet'te yer alan habere göre;  LYKA'da koronavirüs önlemleri kapsamında gerçekleştirilen kura çekiminde bu yıl tahsis edilecek toplam 57 hobi bahçeleri için yerler tek tek belirlendi. Bu doğrultuda LYKA için 29, Sinan Atakan Yavuz Parkı'ndaki hobi bahçeleri için ise 28 adet hobi bahçesi yeni sahiplerine kavuştu. Hobi bahçelerinin, sözleşmelerin düzenlenmesinin ardından yeni sahiplerine bugün itibariyle teslim edilmeye başladı.

Sultangazi'de hobi bahçesi kiralama müracaatları...