28 / 03 / 2024

Lüleburgaz ptt binası

Lüleburgaz ptt binası

Lüleburgaz'da yıllar boyunca PTT binası olarak kullanılan tarihi bina kaderine terk edildi. Mahalle sakinleri, tarihi PTT binasının restore edilmesini istiyor.

PTT personel alımı başvuruları nereden yapılır? PTT bu ay personel alacak mı? 

İş arayan çok sayıda vatandaş Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü'nden gelecek açıklamaya kitlendi. Peki, PTT personel alımı başvuruları nereden yapılır? PTT bu ay personel alacak mı? İşte detaylar...

PTT personel alımı 2023 tarihleri açıklandı mı? PTT personel alımı ne zaman yapılır? PTT personel alımında son dakika! 

“2023 yılında PTT personel alımı olacak mı?” sorusu son günlerde sık sık araştırılıyor. Peki PTT personel alımı 2023 tarihleri açıklandı mı? PTT personel alımı ne zaman yapılır?

Nef Arsa Lüleburgaz'da metrekaresi 3 bin TL'ye! 24 ay vade fırsatıyla!

Nef Arsa Lüleburgaz'da metrekare fiyatları 3 bin TL'den başlıyor. Projeden arsa almak isteyenler yüzde 40 peşinat ödeyerek, 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor. 

TOKİ Kırklareli Lüleburgaz’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanının açıkladığı, dar gelirlinin yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları paylaşılmaya başlandı. Peki, TOKİ Kırklareli Lüleburgaz Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Topkapı'daki riskli PTT binasının imar planı değişikliği askıda! 

Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 2948 ada 57 Parseldeki Riskli Yapıya İlişkin (Topkapı PTT binası) 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Türkiye Petrolleri, Lüleburgaz'daki akaryakıt istasyonunu kiraya verecek!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Kırklareli Lüleburgaz Dere Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor.

Lüleburgaz Belediye binası metaversede 10 dolara satıldı!

Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz Belediye binası metaversede 10 dolara satıldığını duyurdu.

Lüleburgaz'da taşkında ağır hasar gören binalar yıkılıyor!

Kırklareli Lüleburgaz'da sağanak sebebiyle yaşanan taşkında ağır hasar gören 3 bina yıkılıyor. Ekipler, Yıldırım Mahallesi'ndeki yan yatmış olan iki katlı binanın yıkımını iş makinesi aracılığıyla gerçekleştirdi.

Lüleburgaz'da 11.1 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Lüleburgaz 2. İcra Dairesi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 11 milyon 95 bin 165 TL'ye satıyor...

Lüleburgaz'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve müştemilatı!

T.C. Lüleburgaz 1. İcra Dairesi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Celaliye Mahallesi'nde yer alan fabrika ve müştemilatını 14 milyon 314 bin 534 TL'ye satıyor...

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı tamamlandı!

Edip Gayrimenkul'ün aktifinde kayıtlı Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Büyükkarıştıran Mahallesi'nde bulunan 8 adet parsel ve tesisin tamamının tapuda satış işlemi bugün itibarıyla tamamlandı.

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı için görüşmelere başladı!

Edip Gayrimenkul'ün portföyünde yer alan Kırklareli'nde konumlanan Lüleburgaz Tesisleri'nin bir bütün halinde satışına ilişkin potansiyel bir alıcı ile görüşmelere başlandığı duyuruldu.

Ata Corner Lüleburgaz'daki 3 dükkan 30 yıllığına kiraya verildi!

Ata GYO'nun Ata Corner Lüleburgaz projesindeki bazı gayrimenkuller, TAB Gıda San. ve Tic. A.Ş.'ne 30 yıllığına kiralandı. 

Lüleburgaz ptt binası Haberi

Lüleburgaz ptt binası

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde Yılmaz Mahallesi'nde yıllar boyunca PTT binası olarak kullanılmasından sonra boşaltılan tarihi bina, yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Milliyet'te yer alan habere göre; Lüleburgaz'da, Yılmaz Mahallesi'nde 19'ncu yüzyılda inşa edilen ve uzun zamandır PTT  binası olarak kullanılan bina yıkılma tehlikesi ile vatandaşı tedirgin ediyor.

Mahalle sakinleri, yıllardır 'Yıkılabilir' uyarı yazısı ile kaderine terk edilen ve atıl durumda olan binanın restore edilmesini talep...