26 / 04 / 2024

Lüleburgaz tarihi PTT binası

Lüleburgaz tarihi PTT binası

Lüleburgaz'da yıllar boyunca PTT binası olarak kullanılan tarihi bina kaderine terk edildi. Mahalle sakinleri, tarihi PTT binasının restore edilmesini istiyor.

PTT kargo çalışma saatleri nasıl? Hafta sonu PTT açık mı?

PTT Kargo'nun çalışma saatleri, gönderi işlemi yapmak isteyen birçok kişinin merak konusu. Türkiye'nin ilk posta teşkilatı olan PTT, 2008 yılında kargoculuk faaliyetlerine başladı ve günümüzde de hizmetlerine devam ediyor. Peki, PTT kargo çalışma saatleri nasıl? PTT hafta sonları da hizmet veriyor m

PTT personel alımı 2023 tarihleri açıklandı mı? PTT personel alımı ne zaman yapılır? PTT personel alımında son dakika! 

“2023 yılında PTT personel alımı olacak mı?” sorusu son günlerde sık sık araştırılıyor. Peki PTT personel alımı 2023 tarihleri açıklandı mı? PTT personel alımı ne zaman yapılır?

Nef Arsa Lüleburgaz'da metrekaresi 3 bin TL'ye! 24 ay vade fırsatıyla!

Nef Arsa Lüleburgaz'da metrekare fiyatları 3 bin TL'den başlıyor. Projeden arsa almak isteyenler yüzde 40 peşinat ödeyerek, 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor. 

Küresel gıda fiyatları 2022 yılında tarihi bir rekora imza attı! En çok hangi ürünlerin fiyatı yükseldi?

Önce pandemi ve kuraklık, ardından da Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle yaşanan gıda krizi, geçtiğimiz yıl fiyatların tarihi seviyelere yükselmesine neden oldu.

TOKİ Kırklareli Lüleburgaz’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanının açıkladığı, dar gelirlinin yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları paylaşılmaya başlandı. Peki, TOKİ Kırklareli Lüleburgaz Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

PTT personel arıyor! Detaylar belli oldu! PTT personel alımı ne zaman, nasıl yapılacak? Başvurular başladı mı?

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) 2022 personel alımı detayları adaylar tarafından merakla araştırılıyor. Peki, PTT 2022 personel alımı başvuruları ne zaman başlacak? PTT 2022'de hangi şartlarda personel alımı yapacak?

Türkiye Petrolleri, Lüleburgaz'daki akaryakıt istasyonunu kiraya verecek!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Kırklareli Lüleburgaz Dere Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta patlayan tahıl silosuna tarihi statü

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta liman bölgesinde iki yıl önce meydana gelen patlamada, ülkenin buğday stoklamak için kullandığı ana silo yerlebir oldu. 120 bin tonluk kapasiteye sahip silo binasına aradan geçen sürenin ardından tarihi statü verildi.

Lüleburgaz Belediye binası metaversede 10 dolara satıldı!

Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz Belediye binası metaversede 10 dolara satıldığını duyurdu.

Lüleburgaz'da taşkında ağır hasar gören binalar yıkılıyor!

Kırklareli Lüleburgaz'da sağanak sebebiyle yaşanan taşkında ağır hasar gören 3 bina yıkılıyor. Ekipler, Yıldırım Mahallesi'ndeki yan yatmış olan iki katlı binanın yıkımını iş makinesi aracılığıyla gerçekleştirdi.

Lüleburgaz'da 11.1 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Lüleburgaz 2. İcra Dairesi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 11 milyon 95 bin 165 TL'ye satıyor...

Lüleburgaz'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve müştemilatı!

T.C. Lüleburgaz 1. İcra Dairesi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Celaliye Mahallesi'nde yer alan fabrika ve müştemilatını 14 milyon 314 bin 534 TL'ye satıyor...

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı tamamlandı!

Edip Gayrimenkul'ün aktifinde kayıtlı Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Büyükkarıştıran Mahallesi'nde bulunan 8 adet parsel ve tesisin tamamının tapuda satış işlemi bugün itibarıyla tamamlandı.

Lüleburgaz tarihi PTT binası Haberi

Lüleburgaz tarihi PTT binası

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde Yılmaz Mahallesi'nde yıllar boyunca PTT binası olarak kullanılmasından sonra boşaltılan tarihi bina, yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Milliyet'te yer alan habere göre; Lüleburgaz'da, Yılmaz Mahallesi'nde 19'ncu yüzyılda inşa edilen ve uzun zamandır PTT  binası olarak kullanılan bina yıkılma tehlikesi ile vatandaşı tedirgin ediyor.

Mahalle sakinleri, yıllardır 'Yıkılabilir' uyarı yazısı ile kaderine terk edilen ve atıl durumda olan binanın restore edilmesini talep...