19 / 04 / 2024

luna

luna

Binance CEO'su Zhao, günlerdir tartışmaların odağında olan 'Luna' hakkında yaptığı açıklama ile yatırımcıları adeta şok etti.

Kripto neden düşüyor? Bitcoin ve kripto paralarında düşüşün nedeni nedir?

Bitcoin ve kripto paralarında yaşanan düşüşler yatırımcıları endişelendirmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde büyük bir çöküş yaşayan LUNA'nın kripto piyasasının düşmesine neden oldu. Peki Kripto neden düşüyor? Bitcoin ve kripto paralarında düşüşün nedeni nedir?

Luna Dragos projesinde 36 ay taksit sıfır faiz avantajı! 

Batı Birikim Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luna Dragos projesinde 36 ay taksit sıfır faiz avantajı ile satışlar devam ediyor. Peki Luna Dragos projesinde konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Luna Garden'da teslimler yıl sonunda! Peşin ödemelerde indirim fırsatı!

Luna Garden projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Peki Luna Garden'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Luna Dragos konut projesinde peşin ödemelere yüzde 15 indirim fırsatı! 

Batı Birikim Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luna Dragos projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 689 konut, 55 adet ise ticari ünite hayata geçecek. İşte detaylar...

Baba oğluna verdiği tapuyu geri alabilir mi? Tapu hangi hallerde bozulur?

Tapu intikal durumu pek çok durumda yaşanabiliyor. Örneğin bir baba, oğluna tapu verebilir. Tapu verildiğinde geri alınabilir mi, alınmaz mı? İşte detaylar!

Luna Dragos ön satışta! Yeni proje!

Batı Birikim Gayrimenkul tarafından İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen Luna Dragos ön satışta! Peki Luna Dragos konut fiyatları ne kadar? İşte Luna Dragos konut fiyat listesi...

Babamın üzerine olan tapuyu nasıl alabilirim? Baba oğluna verdiği tapuyu geri alabilir mi?

Miras konusunda kişilerin kafalarını kurcalayan bazı önemli detaylar vardır. İşte miras konusunda vatandaşlar tarafından araştırılan detaylar!

Gündeme bomba gibi düştü! İşte dünyayı bekleyen yeni küresel riskler!

Ekonomik krizler, salgın hastalıklar ve yanı başımızda devam Rusya-Ukrayna savaşı derken insanoğluna rahat yok gibi. 2023 yılında bütün dünya genelini etkileyecek yeni bir tehditten bahsediliyor. Uzmanlar şu sıralar yeni küresel riskleri tartışıyor.

Haftanın en popüler 5 kripto para birimi!

Investingcom Türkiye kullanıcılarının bu hafta en çok takip ettiği kripto para birimleri Bitcoin (BTC), Terra (LUNA), Solana (SOL), Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) oldu.

Kripto piyasasını Solana korkusu sardı!

Kripto para piyasası 10 ayın en düşük seviyesinde. Terra ve Luna'nın çöküşünün etkileri sürerken, yeni endişenin adı Solana oldu!

Bitcoin'de yeni ralli geliyor mu? Yatırımcılara kritik uyarı! Kriptolarda flaş beklenti!

Luna yatırımcılarının başına gelenleriin ardından kriptolardaki risk yeniden gündeme geldi. Bitcoin'e yatırım yapmak mantıklı mı? Bitcoin yükselecek mi? Kriptoları neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

Kripto paralarda deprem! Terra LUNA Coin sonrasında şimdi de...

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralarda yeni kriz baş gösterdi. Terra LUNA Coin'den sonra şimdi de o coinde endişeler arttı. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Binance CEO'su 'Luna' açıklaması ile herkesi şok etti!

Binance CEO'su Zhao, günlerdir tartışmaların odağında olan 'Luna' hakkında yaptığı açıklama ile yatırımcıları adeta şok etti.

Kripto para piyasasında gerilim yükseliyor! 1 trilyon dolar piyasadan uçtu!

Kripto para piyasasında gerilim gittikçe yükseliyor. Luna'nın sıfırlanmasından sonra kripto paralara güven gittikçe azaldı. 

luna Haberi

luna

Kripto para yatırımcılığının önde kuruluşlarından Binance CEO'su Changpeng Zhao, günlerdir gündemden düşmeyen Luna hakkında açıklama yaptı. Luna'nın neden yeniden işlem gördüğünü de yanıtlayan Zhao yaptığı açıklama ile yatırımcıları oldukça sinirlendirdi.

Son günlerin kripto para yatırımcılarının gündemini yoğun bir şekilde meşgul eden Luna, sadece bir gün içerisinde yüzde 97 civarında bir değer kaybı yaşamış, yatırımcılar ise isyan etmişti. Luna'nın çakılışıyla eş zamanlı olarak UST'nin de çökmesiyle yatırımcıların zararı zirveye çıkmıştı.

Yaşanan bu hadiselerle beraber tüm gözler Binance'nin CEO'su Changpeng Zhao'ya çevrilmişti Zhao son olayların ardından bir açıklama yaptı. Ancak yapılan açıklama yatırımcıları isyan ettirdi.

Kripto para yatırımcılarının pek çoğunun tercih ettiği platform Binance, Luna faciası ile beraber bu kripto paranın işlemlerine stop vermişti. İşlemlerin durdurulmasından bir süre sonra Luna yeniden işleme...