19 / 04 / 2024

LUX Bodrum nerede

LUX Bodrum nerede

LUX Bodrum Resort & Residences projesi Milano’dan A’Design Awards’tan gümüş ödülüne layık görüldü.

LUX Bodrum’da rezidanslar kazandırıyor!

Uluslararası ödüllü LUX Bodrum Resort & Residences projesi kullanılmadığı zamanda yatırımcısına kazandırıyor. Ayrıcalıklarıyla farklı deneyimler sunan projede rezidans satışları devam ediyor. 

LUX Bodrum Resort&Residences açıldı!

MYC Partners tarafından 70 milyon dolarlıklık yatırımla hayata geçirilen LUX Bodrum Resort&Residences, hizmete açıldı. Otel 91 otel oda, 72 rezidans ve 1 adet villadan meydana geliyor.

LUX* Bodrum kapılarını açtı!

LUX* Bodrum Resort & Residences, unutulmaz bir şölenle kapılarını açtı. LUX* Bodrum Resort & Residences, 19 Mayıs’taki muhteşem açılışıyla konuklarına, yaşayacakları sıra dışı deneyimin ön gösterimini yaptı.

LUX Bodrum'un toplantısı bugün!

Bodrum Adabükü'nde inşa edilen LUX* Bodrum 19 Mayıs'ta kapılarını açmaya hazırlanıyor. LUX* Bodrum için 26 Nisan 2017 günü saat 19:00'da davet verilecek.

Helis Serina Bodrum konut projesi nerede?

Helis Yapı tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Helis Serina villa projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Helis Serina villaları nerede konumlanıyor?

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

ID Bodrum Yalıları nerede? ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!

ID Bodrum Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve ID Bodrum Yalıları fiyat 2022 haberimizde yer alıyor. İşte ID Bodrum Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!

Venezia Bodrum nerede?

Venezia Bodrum nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Venezia Bodrum nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

LUX Bodrum’a sağlık yatırımı!

MYC Partners tarafından 70 milyon dolara hizmete açılan LUX Bodrum Resort&Residencesa, wellness ve sağlık hizmetleri sunan Vitalica Wellness hizmete açıldı.

LUX* Bodrum Resort&Residences'a Avrupa’dan ödül!

World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları açıklandı. Yarışmada, ‘Luxury Villa Resort’ kategorisinde Avrupa’nın birincisi LUX* Bodrum Resort& Residences seçildi.

LUX Bodrum Resort & Residences Avrupa’nın birincisi oldu!

Dünyanın en prestijli global organizasyonlarından biri olan World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları Bali’de gerçekleşen özel bir organizasyonla açıklandı. LUX Bodrum Resort & Residences Avrupa’nın birincisi oldu.

LUX Bodrum Resort & Residences'a A’Design Awards’tan ödül!

LUX Bodrum Resort & Residences projesi Milano’dan A’Design Awards’tan gümüş ödülüne layık görüldü.

Le Chic Bodrum nerede?

Le Chic Bodrum'da 2+1 daire fiyatları 405 bin Euro'dan başlayarak yükseliyor. Proje lüks konseptte tasarlandı ve kendine özel plajı var. Peki Le Chic Bodrum nerede?

Bodrum Private Water Front Villa kapılarını açtı!

LUX* Bodrum Resort & Residences’da yapılan ve özel misafirler için hazırlanan “Private Water Front Villa’’ kapılarını açtı. Özel misafirler için hazırlanan 1500 metrekarelik alanda konumlandırılmış konsept hizmete açıldı.

Private Water Front Villa kapılarını açtı!

LUX Bodrum Resort & Residences’da yapılan pek çok yenilikten biri de özel misafirler için hazırlanan 1500 metrekarelik alanda konumlandırılmış “Private Water Front Villa’’ kapılarını misafirlerine açtı. 

LUX Bodrum Resort & Residences’a ödül!

Daha ilk yıllında uluslararası arenada mimarlık alanında ödülle taçlandırılan LUX Bodrum Resort & Residences, bu kez de turizm alanında uluslararası bir ödüle layık görüldü. 

LUX Bodrum’da rezidanslar kazandırıyor!

Uluslararası ödüllü LUX Bodrum Resort & Residences projesi kullanılmadığı zamanda yatırımcısına kazandırıyor. Ayrıcalıklarıyla farklı deneyimler sunan projede rezidans satışları devam ediyor. 

LUX Bodrum nerede Haberi

LUX Bodrum nerede

MYC Partners tarafından hayata geçirilen LUX* Bodrum Resort & Residences projesi dünyanın en prestijli mimarlık ödüllerinden olan Milano’daki A’Design Awards’ta kazandığı gümüş ödülün ardından bu kez de turizm alanında dünyanın en büyük organizasyonu olan World Luxury Hotel Awards’ta, dünyanın en iyileri arasına girdi.

Toplam 83 bin metrekare bir yarımadanın tamamında hayata geçirilen projenin otel binası ve hem rezidans hem de Resort’un kullanımında olan sosyal alanlara ev sahipliği yapıyor. Evlerin, odaların ve sosyal alanların tamamı deniz manzarasında.

LUX* Bodrum Resort & Residences'ta 3+1'ler 172 metrekare, 4+1'ler 250 metrekare büyüklüğe sahip. Bahçe dublekslerin hepsinde 200 metrekare ile 520 metrekare arasında değişen müstakil bahçeleri...