29 / 03 / 2024

M4 Hattı Tavşantepe

M4 Hattı Tavşantepe

Kadıköy-Kartal metro hattı Tavşantepe'ye kadar uzatıldı. Pendik-Kadıköy arası ‘M4 Hattı Tavşantepe, Pendik ve Yakacık’ metro istasyonları ile 35 dakikaya inecek.

Pendik-Sabiha Gökçen metrosu konuta talebi yüzde 20 artırdı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada Pendik’te hayata geçirdikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın açılışı sonrasında konutta talebin arttığını kaydetti.

M10 (Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı) metro hattı açılıyor! Deneme sürüşleri yapılan metronun ücreti ne kadar?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik (Tavşantepe)-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu diğer bir adıyla M10, hattında gerçekleştirilen test sürüşüne katıldı. Ekim ayında açılması planlanan metronun ne kadar olacağı ise merak konusu. İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Pendik-Tavşantepe Metro Hattı Ondörtüç Pendik’e ulaşımı rahatlatacak!

İnsay Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik-Tavşantepe Metrosu’nun açılışına sayılı günler kaldı. 

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı metro hatları ne zaman açılacak?

İstanbul'un yeni metro hatlarına kavuşması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. İstanbul Havalimanı-Gayrettepe, İstanbul Havalimanı-Halkalı ve Tavşantepe-Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Metro hatlarının en yakın zamanda hizmete sunulması planlanıyor.

İstanbullulara müjde! Kadıköy-Sabiha Gökçen arası kesintisiz bağlantı sağlanacak!

İnşaat çalışmalarının yüzde 91'i tamamlanan Pendik Tavşantepe- Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kadıköy ve Sabiha Gökçen arasının kesintisiz sağlanacağını dile getirdi. 

Sabiha Gökçen Havalimanı Metrosu'nun yüzde 91'i tamam!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, inşai faaliyetlerinin yüzde 91'i tamamlanan ve ilk ray kaynağı bugün yapılan Pendik Tavşantepe- Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında çalışmaların süratle devam ettiğini belirtti. Hatta ilk ray kaynağı yapıldı.

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kaynarca ( Tavşantepe ) Tuzla Metro Hattı ve Pendik ( Marmaray ) Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı'na ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 11.07.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Tavşantepe-Sabiha Gökçen Metrosu'nun açılış tarihi belli oldu!

Bakan Karaismailoğlu açıkladı! İstanbul'un şehir havalimanı Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nı İstanbul'daki metro hattına entegre edecek edilecek olan Sabiha Gökçen Havalimanı-Tavşantepe Raylı Sistem Metro Hattı'nın açılacağı tarih belli oldu. 

Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu ne zaman açılacak?

Anadolu Yakası'nda merakla beklenen Sabiha Gökçen Havalimanı-Tavşantepe Metrosu inşaatında son durum ne? Adil Karaismailoğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı Raylı Sistem Bağlantısı çalışmalarını yerinde inceledi.

Sabiha Gökçen Havalimanı-Tavşantepe Metrosu nereden geçecek?

2021 yılında açılması planlanan Sabiha Gökçen Havalimanı-Tavşantepe Metrosu 5 istasyondan oluşacak. Peki Sabiha Gökçen Havalimanı-Tavşantepe Metrosu nereden geçecek? İşte Sabiha Gökçen Havalimanı Metrosu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Tavşantepe-Tuzla Metro Hattı'nın inşaatı devam ediyor!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tavşantepe-Tuzla Metro Hattı'nın yapımına devam ettiklerini söyledi..

Sabiha Gökçen-Tavşantepe metrosu 2020'de açılacak!

İstanbulluların merakla beklediği Sabiha Gökçen-Tavşantepe metrosunda sona yaklaşılıyor. İnşaat çalışmaları hızla devam eden projenin açılış tarihi belli oldu. 

Tavşantepe'den Tuzla'ya metro gelecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, "Tavşantepe'den metro Tuzla'ya gelecek. Tuzla'da metroyla tanışmış olacak, hayırlı uğurlu olsun'' dedi.

M4 Hattı Tavşantepe Haberi

M4 Hattı Tavşantepe

Kadıköy-Kartal metro hattı Tavşantepe'ye kadar uzatıldı. Pendik-Kadıköy arası 35 dakikaya inecek


Halen Kadıköy-Kartal arasında hizmette olan metro hattını, Tavşantepe’ye kadar uzatan, ‘M4 Hattı Tavşantepe, Pendik ve Yakacık’ metro istasyonlarının resmi açılışı bugün gerçekleştirilecek. Seferlere resmen başlayacak 4.4 kilometre uzunluğundaki metro hattıyla beraber, Pendik’ten Kadıköy’e ulaşımın süresinin 35 dakika olması planlanıyor.