28 / 03 / 2024

macunköy teoman öztürk öğrenci vei ve sosyal tesisi nerede

macunköy teoman öztürk öğrenci vei ve sosyal tesisi nerede

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Macunköy'deki TMMOB tarafından yaptırılan ve eski başkanlarından Teoman Öztürk'ün adının verildiği öğrenci evi ve sosyal tesisinin açılışına katıldı...

Furkan Öztürk Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Öztürk Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Öztürk tarafından kuruldu.

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Kaç yaşında? Kimdir?

Türk iş insanı ve yönetici olarak bilinen Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Vehbi Ergin Öztürk kaç yaşında? Vehbi Ergin Öztürk kimdir? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

Yatırım Danışmanı Gökhan Öztürk, Avrupa Birincisi oldu!

Uzun yıllar gayrimenkul yatırım danışmanlığı alanında çalışan ve Ankara'da birçok projeye imza atan Gökhan Öztürk, Remax Europe geçtiğimiz Haziran ayında açıkladığı satış rakamlarıyla Avrupa'daki 30.000 gayrimenkul profesyoneli arasından birinci oldu.

Yavuz Öztürk, vekaleten Halk GYO Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından, Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcılığı yetki ve görevlerini yerine getirmek üzere, Proje Uygulama Müdürü Yavuz Öztürk'ün Genel Müdür Yardımcılığı makamına vekaleten atanmasına karar verildi. 

Fatma Öztürk Gümüşsu, yeniden Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Avrasya GYO, Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına, Ceren Deşen'in Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçilmesine karar verdi.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Foraks İnşaat'ın acı günü! Süleyman Öztürk vefat etti!

Fora Mühendislik ve Foraks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Öztürk vefat etti. Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Müdürü taziye ilanı yayınladı.

Vehbi Engin Öztürk kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Vehbi Engin Öztürk kimdir? Vehbi Engin Öztürk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Vehbi Engin Öztürk'ün biyografisi...

Öztürk Tonya Gayrimenkul Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Tonya Gayrimenkul Ve Otomotiv Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Öztürk tarafından kuruldu.

Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir?

Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir? Fatma Öztürk Gümüşsu, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatma Öztürk Gümüşsu'nun biyografisi...

macunköy teoman öztürk öğrenci vei ve sosyal tesisi nerede Haberi

macunköy teoman öztürk öğrenci vei ve sosyal tesisi nerede


Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Macunköy'deki TMMOB tarafından yaptırılan ve eski başkanlarından Teoman Öztürk'ün adının verildiği öğrenci evi ve sosyal tesisinin açılışındaki konuşmasında, yapımda emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.


Öğrenci yurdu sorununun 90 yıllık cumhuriyet tarihinde çözülemediğine işaret eden Kılıçdaroğlu, "Bizim bir taahhüdümüz var. CHP iktidarında en geç 2 yıl içinde öğrenci yurdu sorunu kalmayacak. Böylece cumhuriyetin çözemediği, AKP'nin 11 yılda çözemediği bir sorunu biz en geç 2 yılda çözeceğiz. Bunun sözünü bütün anne babalara veriyorum" diye...