29 / 03 / 2024

madonna natalie portman çatı katı

madonna natalie portman çatı katı

Madonna ve Natalie Portman Tel Aviv’deki bir çatı katı için yarışa girdi. Yıldızlar 55 milyon dolarlık çatı katı için mücadeleye başladı..

Natalie Portman Avustralya'ya taşınıyor!

Oyuncu Natalie Portman, eşi Benjamin Mille Avustralya'ya taşınma kararı aldı. Çift evin dekorasyonu için mimar Peter Stutchbury ile görüşüyor.

The Weeknd, Hidden Hills’teki evini Madonna'ya sattı!

31 yaşındaki sanatçı The Weeknd, Hidden Hills’teki 25 milyon dolar bedel biçtiği evini 6 milyon dolarlık bir indirimden sonra Madonna’ya sattı.

Madonna'dan Prens Harry ve Meghan Markle'a kiralık ev teklifi!

Madonna New York’taki dairesini Prens Harry ve Meghan Markle'a kiralama teklifinde bulundu. Madonna dairesini 2008 yılında 7,3 milyon dolara satın aldı.

Hadise, dünya yıldızlarına komşu oluyor!

Şarkıcı Hadise, George Clooney ve Madonna gibi dünya yıldızlarının oturduğu Como Gölü’nden konut satın almak için 20 milyon lirayı gözden çıkardı.

Tülin Şahin, Madonna ile komşu oldu!

Geçtiğimiz gün Portekizli bankacı Pedro de Noronha ile Portekiz'de evlenen manken Tülin Şahin, Madonna ile komşu oldu!

Madonna Portekiz'den 300 yıllık ev aldı!

59 yaşındaki ABD'li star Madonna, Portekiz'in Sintra bölgesinde bulunan 300 yıllık evi satın aldı..

Madonna Portekiz'de ev arıyor!

59 yaşındaki ABD'li şarkıcı Madonna, Portekiz'de ev arıyor. Ünlü yıldız, önceki gün 7 milyon pound'a satışa çıkarılan bir daireyi gezdi.

Madonna Lizbon'dan 9 milyon dolara ev aldı!

Dünya starı Madonna, 11 yaşındaki oğlu David Banda için Portekiz'in başkenti Lizbon'dan 9 milyon Dolara ev aldı.

Madonna oğlu için Lizbon’dan 22.5 milyon liraya ev aldı!

Dünyaca ünlü ABD'li popçu Madonna manevi evladı David Banda için Lizbon’da 5 milyon sterline (22,5 milyon lira) ev aldı. Madonna, oğlunun futbol yeteneğinin gelişmesi için elinden geleni yapıyor.

Tabanlıoğlu, Beloved/Azizem ile Londra Tasarım Festivali'nde!

Kürk Mantolu Madonna’nın 73 yıl sonra ilk kez İngilizce’ye çevrilmiş olması vesilesi ile Tabanlıoğlu Mimarlık, 17-25 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Londra Tasarım Festivali kapsamında bu büyük aşk hikayesine odaklanıyor.

Natalia Vodianova evini 3 milyon sterline satıyor!

Moda dünyasında "süper nova" adıyla tanınan Natalia Vodianova yaklaşık10 yıldır yaşadığı evini satışa çıkarıyor. Londra’nın güneyindeki Batı Sussex’te bulunan bu evi Vodianova o zamanlar evli olduğu Justin Portman ile birlikte satın almıştı.

Madonna evine Türk hamamı yaptırıyor!

Madonna, İstanbul’da gittiği ve çok etkilendiği Türk hamamını New York'taki 28 odalı evine yaptırmaya karar verdi. 400 bin dolara kurulacak SPA merkezi, Türk hamamı, buhar odası, sauna, masaj odalarından oluşacak.

Madonna evine Türk hamamı yaptıracak!

Pop yıldızı Madonna, iki yıl önce konser için geldiği İstanbul'da gittiği ve çok etkilendiği Türk hamamını Newyork Manhattan'daki evine yaptırmak üzere Antalyalı bir firmayla sözleşme imzaladı.

madonna natalie portman çatı katı Haberi

madonna natalie portman çatı katı

Dünyaca ünlü yıldızlar Madonna ve Natalie Portman, İsrail’in Tel Aviv kentinin kalbinde yeni inşa edilen rezidans kulelerin 55 milyon dolarlık çatı katı için birbiriyle yarışıyor. İnşaatı yeni tamamlanan ultra lüks rezidans, muhteşem şehir ve panaromik deniz manzarasına sahip. “Meier-on-Rothschild Tower” adındaki lüks inşaatın çatı katı ‘Gökyüzü Sarayı’ olarak adlandırılıyor. 2013 yılında proje başlandığında Madonna’nın daireyi broşürlerden görüp almak istediği belirtilmişti.



1400 metrekare

Bir başka teklif ise Hollywood yıldızı Natalie Portman tarafından yapıldı ancak darieye kimin sahip olacağı henüz netlik kazanmadı. 1.418 metrekare çatı katında tavandan yere kadar cam kaplaması, özel teras, açık havuz, özel spor salonu, bar, sinema, sauna ve mini spa yer alıyor. Ünlü ABD’li mimar Richard Meier’in tasarladığı kuleler, İsrail’den sonra bütün dünyanın ilgisini çekmeyi...