23 / 04 / 2024

Madonna ve Natalie Portmanın çatı katı kavgası

Madonna ve Natalie Portmanın çatı katı kavgası

Madonna ve Natalie Portman Tel Aviv’deki yeni yapılan ultra lüks rezidansın çatı katı için yarışa girdi. Yıldızlar 55 milyon dolarlık çatı katı için mücadeleye başladı.

Madonna'dan Prens Harry ve Meghan Markle'a kiralık ev teklifi!

Madonna New York’taki dairesini Prens Harry ve Meghan Markle'a kiralama teklifinde bulundu. Madonna dairesini 2008 yılında 7,3 milyon dolara satın aldı.

Madonna evine Türk hamamı yaptırıyor!

Madonna, İstanbul’da gittiği ve çok etkilendiği Türk hamamını New York'taki 28 odalı evine yaptırmaya karar verdi. 400 bin dolara kurulacak SPA merkezi, Türk hamamı, buhar odası, sauna, masaj odalarından oluşacak.

Madonna evine Türk hamamı yaptıracak!

Pop yıldızı Madonna, iki yıl önce konser için geldiği İstanbul'da gittiği ve çok etkilendiği Türk hamamını Newyork Manhattan'daki evine yaptırmak üzere Antalyalı bir firmayla sözleşme imzaladı.

Tel Aviv'in 55 milyon dolarlık çatı katı için iki yıldız yarışıyor!

Madonna ve Natalie Portman Tel Aviv’deki bir çatı katı için yarışa girdi. Yıldızlar 55 milyon dolarlık çatı katı için mücadeleye başladı..

Madonna ve Natalie Portman'ın çatı katı kavgası!

Madonna ve Natalie Portman Tel Aviv’deki yeni yapılan ultra lüks rezidansın çatı katı için yarışa girdi. Yıldızlar 55 milyon dolarlık çatı katı için mücadeleye başladı.

Peak Adventure Travel Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi kuruldu!

Peak Adventure Travel Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi, Natalie Kidd ve Steve Mortimer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da kuruldu

Mersin'de arsa ve arazi satılacak

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mersin Tarsus'ta bulunan 1 arsa ve 3 araziyi satışa çıkardı.

İtalyan estetiği ve İstikbal kalitesi buluşuyor

Kullanışlı ve şık tasarımlarıyla mutfaktan beklenen en iyi performansı sergileyen İstikbal Regina, birbirinden şık modellerini İstikbal kalitesi ve İtalyan estetiği ile birleştirerek yaşam alanlarını farklılaştırmaya devam ediyor.

'180 bin konut teslim edilecek, kira ve ev fiyatlarında gerileme olacak'

Global likidite krizi ve bunun Türkiye'ye yansımasıyla artan faiz oranları ve ekonomideki daralma olmasa bile konut ve kira fiyatlarında düşüş yaşanacak bir dönemin başladığını söyleyen GYODER Başkan Yardımcısı Nurhan Azizoğlu, 'Teslim edilecek 180 bin ko

İnşaatta zaten büyük, şimdi enerji ve su işlerine asılacak

Gama'nın 20'den çok ülkede şantiyesi var. Son yıllarda büyük gelişme gösteren inşaat sektörünün özellikli firmalarından biri. İnşaatla tanıyoruz ama enerji ve su işinde de hacimli işleri var.

Van'da arsa ve 6 katlı bina satılacak

Van İl Özel idaresi İl Encümeni Başkanlığı, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan 1.086 metrekare arsa ve 6 katlı bina satılacak.

Şehrin göbeğinde yeşilin ve sessizliğin keyfini sürüyorum

Nurten Erk Tosuner, Odaproje'nin kurucu ortağı Yelda İpekli'nin Etiler'de ki dairesine konuk oldu. İpekli'nin 220 metrekarelik bu dairesi, Akmerkez'le Boğaziçi Üniversitesi'nin tam ortasında yer alıyor. İstanbul'un en merkezi ve hareketli semtlerinden bir

Dernek ve vakıf gayrimenkullerinin kiralanmasında vergi kesintisi

Buna göre, mazbut vakıflar (Mazbut vakıflar; Cumhuriyet öncesinde kurulmuş olan ve 2762 sayılı Kanun ile idaresi ve denetimi Vakıflar Genel Müdürlüğünce yürütülen ve tek başlarına tüzel kişiliği bulunmayan vakıflardır) hariç olmak üzere vakıflara yapılan

Madonna ve Natalie Portmanın çatı katı kavgası Haberi

Madonna ve Natalie Portmanın çatı katı kavgası

Dünyaca ünlü yıldızlar Madonna ve Natalie Portman, İsrail’in Tel Aviv kentinin kalbinde yeni inşa edilen rezidans kulelerin 55 milyon dolarlık çatı katı için birbiriyle yarışıyor. İnşaatı yeni tamamlanan ultra lüks rezidans, muhteşem şehir ve panaromik deniz manzarasına sahip. “Meier-on-Rothschild Tower” adındaki lüks inşaatın çatı katı ‘Gökyüzü Sarayı’ olarak adlandırılıyor. 2013 yılında proje başlandığında Madonna’nın daireyi broşürlerden görüp almak istediği belirtilmişti.



1400 metrekare


Bir başka teklif ise Hollywood yıldızı Natalie Portman tarafından yapıldı ancak daireye kimin sahip olacağı henüz netlik kazanmadı. 1.418 metrekare çatı katında tavandan yere kadar cam kaplaması, özel teras, açık havuz, özel spor salonu, bar, sinema, sauna ve mini spa yer alıyor. Ünlü ABD’li mimar Richard Meier’in tasarladığı kuleler, İsrail’den sonra bütün dünyanın ilgisini çekmeyi...