18 / 04 / 2024

Mag Profesyonel İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Mag Profesyonel İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Mag Profesyonel İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Metin Arghan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 27 milyon 188 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Haberler Sokak'ta kuruldu.

Mag Group Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Group Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Güney tarafından kuruldu.

Z Mag İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Z Mag İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Kartal’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Gökalp, Melike Aybige Gökalp kuruldu.

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Ticaret  Limited Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Demirhan Süleyman Yalçın tarafından kuruldu.

Esemenli Profesyonel Yönetim Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esemenli Profesyonel Yönetim Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Eylem Şimşek Esemenli tarafından kuruldu.

Zirve Profesyonel Site Yönetimi Ve Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Profesyonel Site Yönetimi Ve Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Küçükçakan ve Fehmiye Yavuz ortaklığında kuruldu.

Mag Grup İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Grup İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Melisa Gülnar tarafından kuruldu.

Imagıne İnşaat Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imagıne İnşaat Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Toktaş tarafından kuruldu.

Mag Project İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mag Project İnşaat Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetali Güneren tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Mag Global İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Global İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Bozkuş tarafından kuruldu.

Mag Group İnşaat Yapı Dekorasyon Uluslararası Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Group İnşaat Yapı Dekorasyon Uluslararası Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi Hacı Mehmet Bölükbaşıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Mag Taahhüt Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Taahhüt Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Aynur Çamur tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Silivri'de kuruldu.

Magıc Fıngers İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magıc Fıngers İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Ghachem ve Moustafa Ghachım ortaklığı'nda 150 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Mag Profesyonel İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Mag Profesyonel İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Mag Profesyonel İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Metin Arghan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 27 milyon 188 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Haberler Sokak'ta kuruldu. 


Mag Profesyonel İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...