19 / 04 / 2024

mahal ankara

mahal ankara

Mahal Ankara satılık fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatı 4 bin 250 lira olarak belirlendi. Projede; fitness salonu, rekreasyon alanları, yüzme havuzu, cafe, açık otopark ve restoranlar bulunuyor...

Mahall Ankara teslim tarihi!

Mahall Ankara teslim tarihi 2015 'in ikinci yarısı olarak belirlendi. Metrekare birim fiyatının 4 bin 250 lira olarak belirlendiği Mahall Ankara 'da 2+1, 3+1 ve 4+1 ve 4.5+1 konut tipleri bulunuyor.

Türkerler Holding yeni projeler hazırlığında!

Mahall Bomonti İzmir ve Mahal Ankara projelerini hayata geçiren Türkerler Holding yeni projeler için hazırlıklara başladı. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, yatırım planları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Mahal Ankara ev fiyatları!

Mahal Ankara ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Türkerler İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 40 bin 628 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Mahal Ankara Meydan mağaza satış ihalesi 28 Mayıs'ta!

Ankara'nın ofis, konut, alışveriş alanlarından oluşan karma projesi Mahall Ankara'nın meydan mağazaları satışa çıkıyor. Mahall Ankara'nın merkezinde yer alan Mahall Meydan'da bulunan 57 mağaza, 28 Mayıs'ta açık artırma ile satılıyor..

Ankara-İstanbul hızlı treninin açılışı Haziran'a ertelendi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Mayıs sonunda açılması planlanan Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren hattının açılışı herhangi bir aksaklığa mahal vermemek için Haziran ayına ertelendiğini açıkladı.

Türkerler İnşaat Mahal Ankara ödeme planı!

40 bin 628 metrekare arsa alanı üzerinde Ankara Çankaya'da yükselen ve 363 daire, 78 city suits, 42 mağaza ve 129 odalı oteli bulunan Türkerler İnşaat Mahal Ankara ödeme planı...

Mahal Ankara satılık!

Mahal Ankara satılık fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatı 4 bin 250 lira olarak belirlendi. Projede; fitness salonu, rekreasyon alanları, yüzme havuzu, cafe, açık otopark ve restoranlar bulunuyor...

Ankara'daki konut projeleri

"Ankara'daki konut projeleri hangileri ve neden Başkent'te de İstanbul'dakiler gibi kampanyalı konut projeleri fazla yok?" Okurlarımın bana çok yönelttikleri sorulardan biri bu.  Bu yazımda bu soruyu yanıtlamaya çalışacağım.

Ankara Gençlik Parkı 19 Mayıs'ta açılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 2008 Mayıs ayında yapımına başlanan Gençlik Parkı'nın açılışı 19 Mayıs'ta yapılacak

TOKİ, Ankara Polatlı'da memura 535 konut satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Polatlı 2.etapta memur grubuna inşa ettiği toplam 584 adet konuttan kalan 535 adet konutu satışa çıkardı.

Ankara'da metrekaresi 50 TL'den satılık 60 arsa!

Ankara Kızılcahamam Belediyesi, Yenice, İsmetpaşa ve Kemalpaşa Mahallelerinde bulunan toplam 60 arsayı satışa çıkardı

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

TOKİ, Ankara Altındağ'da 664 konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara'nın Altındağ ilçesinde 664 adet konut yaptırmak üzere ihale açtı

mahal ankara Haberi

mahal ankara


Mahal Ankara Türkerler İnşaat imzası ile Ankara Eskişehir Yolu üzerinde yaşama geçiriliyor. Mahal Ankara Projesi 'nde  2+1, 3+1 ve 4+1 ve 4.5+1 konut tipleri bulunuyor...


Mahal Ankara satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Mahal Ankara satılık daire fiyatlarına geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Mahal Ankara 'nın yatay ofis bloğunda 86 adet, 19 katlı ofis bloğunda ise 140 adet ofis yer alıyor. 


40 bin 628 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Mahal Ankara projesi kapsamında 246 adet konut bulunuyor.


Mahal Ankara satılık!

Mahal Ankara satılık fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatı 4 bin 250 lira olarak belirlendi. 


Konut ve ofislerin yanı sıra otel ve AVM alanının bulunduğu Mahal Ankara Projesi 'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 ve 4.5+1 konut tipleri yer alıyor.


Anahtar teslimlerin 2015 'in ikinci...